Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchy300
    02. Srpanj 2023. 21:24

Sretan 1. rodjendan svim slavljenicima :)

• Eden
    04. Srpanj 2023. 12:30

I mi proslavili prvi rockas sad za vikend, bilo je lijepo i kaoticno :) Ja sam zasad jos doma jer imam produljeni porodiljni do jeseni, pa cemo ove godine duze na more da iskoristimo. A onda na jesen jaslice i povratak na posao... Valjda ce taman dotad i prohodat, vec dugo ide uz namjestaj a sad zadnje je da ustane onako usred prostorije iz cucnja i bude tako koju sekundu pa padne na dupe.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Crazypeach
    05. Srpanj 2023. 08:56

Sretan ročkas svim slavljenicima! Ovaj moj je 100 na sat. Nema mira. I dalje doma bude nervozniji;doma jako voli biti na rukama. Kad smo negdje i dalje za njega ne znam u smislu cendranja. Imam osjećaj da slabo spava makar je jako aktivan. Prije par tjedana je bio bolestan,upravo smo završili sa antibiotikom koji je pio 7 dana,i od tad mu se spavanje drastično promjenilo na lošije. Znao je imati po jedno spavanje po danu;di bi dosta spavao,valjda 3,3 i pol sata u komadu;a od kad je bio bolestan vratio se na dvodnevno spavanje. Prijepodne ide na spavanje;ali u tom vremenu jedva stignem skuhati uz još neke popratne poslove jer spava cca sat ili sat i pol. A volim si u miru skuhati ili neke stvari napraviti bez da mi je pod nogama(kao i obično). Onda ga poslijepodne stavim na spavanje oko 17,i tad obično odspava još sat ali bome i ja tad budem premorena od dana punog obaveza. Pa skuhaj pa počisti,pa ispeglaj.... ide spavati oko pola 10 navečer,ponekad čak i malo kasnije,i evo ga već oko pola 6,6 ujutro. Jedno jutro sam počela pjevati:rano jutro pola 6 Ponekad ga uspijem uspavat još malo  da spavamo barem do pola 7. Kak su vaši po pitanju aktivnosti/spavanja? Moji i jedan i drugi nisu bili spavalice. Stariji sin sad bolje spava od kad je bio beba definitivno. Vrtić ga izmori.

• Tinchy300
    05. Srpanj 2023. 13:26

Pozdrav,
    Moja ide spavati oko 21, 21.15h i spava do cca 7.30 sa tim da se probudi oko 5h za bocicu. Onda je oko 9h dorucak, oko 12h rucak i spavanje od cca 13 do 15, 15.30. Ima jedno spavanje. Tijekom spavanja je na cici pa si tu malo popapa. Jede oko 16.30, 17h i bocicu prije spavanja. Jedino rucak pojede kako treba ostalo  zbrljavi. I ajde veceru ak joj je fino. Dorucak bas i ne. Ne znam jel prerano pa nije gladna il sta al eto tako je kako je. Prihvatila sam to :). Mi idemo min jednom dnevno u setnju. Doma se igra, puni puzi i dize se na noge uz krevet. Kad kuham pod nogama je jer naravno da je tamo najsladje hahaha. Ja ne volim da mi je na rukama al eto svi je nose i onda mama nastrada :). Dignem ju da joj pokazrm sto kuham jer ju sve zanima. Ne moze dugo biti u kolicima jer bi ona isla okolo al eto izdrzimo u setnji nekako :).

• sunchica555
    05. Srpanj 2023. 17:39

Hvala  🥰
    Moja ustaje izmedju 6 i 8 ujutro, ovisi o danu, 3 h nakon buđenja je prvo spavanje,  ujutro je obilan doručak, oko 8h, onda obično spava oko pola 10 do pola 1 (3h) pa je opet 3 sata budna i drugo spavanje koje ju obično moram buditi jer ako pretjera ne želi navečer do kasno ići spavati.  Ruča nakon prvog dnevnog spavanja, to isto super pojede, večera je nešto laganije, oko 19h. Po noći ne pije niti ne jede ništa, spava bez intervencije s moje strane. Nocno spavanje je oko 21h. Evo ja krenula i raditi prije par dana i malo mi je ipak lakše što se tiče kucanskih obaveza, prvo mi je bilo neobicno, sad je već ok, kad dodjem s posla još spava pa stignem i ja doći k sebi i onda do nocnog spavanja je ko priljepak pa se podruzimo 🙂

Crazypeach
    05. Srpanj 2023. 19:21

Moj se baš oduvijek voli nositi. Ne volim kad netko kaže(pogotovo moja svekrva)-naučio se na ruke. Čekaj,kaj da radim s djetetom od 4 mjeseca koje plače? Nije htio biti u ležaljci,ni na podu,ni u kinderbetu.... opcija je ili da ga nosim ili da plače. Dan danas voli valjda moj kontakt ne znam... kad smo negdje ili vani,nemq problema,ali doma voli da ga nosim;još pogotovo ako ga nešto muči. I stariji sin se volio nositi ali što su stariji to je sve rijeđe naravno. 
    Za jelo ne znam kaj da velim jer ponekad imam osjećaj da cijelo vrijeme samo i jede dođe u kuhinju pa pojede par bobica domaćeg ribizla,komadić kruške,keks... zna ručat oko 13:30 i kad muž dođe s posla jede s nama,to je oko 15:30.  Baš svakako jede.

• Tinchy300
    05. Srpanj 2023. 19:26

Crazypeach

Moj se baš oduvijek voli nositi. Ne volim kad netko kaže(pogotovo moja svekrva)-naučio se na ruke. Čekaj,kaj da radim s djetetom od 4 mjeseca koje plače? Nije htio biti u ležaljci,ni na podu,ni u kinderbetu…. opcija je ili da ga nosim ili da plače. Dan danas voli valjda moj kontakt ne znam… kad smo negdje ili vani,nemq problema,ali doma voli da ga nosim;još pogotovo ako ga nešto muči. I stariji sin se volio nositi ali što su stariji to je sve rijeđe naravno.
    Za jelo ne znam kaj da velim jer ponekad imam osjećaj da cijelo vrijeme samo i jededođe u kuhinju pa pojede par bobica domaćeg ribizla,komadić kruške,keks… zna ručat oko 13:30 i kad muž dođe s posla jede s nama,to je oko 15:30. Baš svakako jede.

Ma joj najbolji su mi ti bake i dede koji kazu razmazeno je, nauceno je na ruke, a oni su prvi koji ce razmaziti i nositi. 

• Tinchy300
    05. Srpanj 2023. 19:27

sunchica555

Hvala 🥰
    Moja ustaje izmedju 6 i 8 ujutro, ovisi o danu, 3 h nakon buđenja je prvo spavanje, ujutro je obilan doručak, oko 8h, onda obično spava oko pola 10 do pola 1 (3h) pa je opet 3 sata budna i drugo spavanje koje ju obično moram buditi jer ako pretjera ne želi navečer do kasno ići spavati. Ruča nakon prvog dnevnog spavanja, to isto super pojede, večera je nešto laganije, oko 19h. Po noći ne pije niti ne jede ništa, spava bez intervencije s moje strane. Nocno spavanje je oko 21h. Evo ja krenula i raditi prije par dana i malo mi je ipak lakše što se tiče kucanskih obaveza, prvo mi je bilo neobicno, sad je već ok, kad dodjem s posla još spava pa stignem i ja doći k sebi i onda do nocnog spavanja je ko priljepak pa se podruzimo 🙂

Super ti spava. Nadam se da cemo i mi doci do toga da spava bez intervencije :)

• sunchica555
    05. Srpanj 2023. 20:17

Kad se odviknula od cice spojila je nocno spavanje bez budjenja. 
    I moja je na rukama samo bila prvih 5 mjeseci, sjećam se da sam cijelu sezonu Vikinga odgledala s njom u rukama i na pilates lopti kako bi grofica spavala, eh divim se sama sebi kako smo do ovog sad uspjeli doći. Ja nju maknem od ruku na foru ili se obje bacimo na velikog medu i mazimo s njim pa zaboravi 😆tako ju s nečim animiram..
    Morala sam ju odviknut od ruku jer svekrva ju sad čuva a ona ju ne može nositi, ima problema s kicmom. Traži ruke baš ako joj se spava ili se lupi pa utjeha. 

Samoja6
    06. Srpanj 2023. 11:28

Pozdrav cure!
    Ja neznam kako vi, ja ništa ne stižem... Doslovno sam hodajući mrtvac! Već noćima ne spavamo! 
    Dosad je imao jedno buđenje i nastavljao bi spavati, što se događa neznam ali nemogu više! Oduvijek ide spavati oko 21.30-22... sinoć je zaspao u 21.30 i do ponoći se već 2 puta probudio! Samo sjedne na krevetić i to je to! Zaspao je tek u 5 ujutro!!!!! Ako ima koja da zna što se događa ili savjet molit ću jer sam gotova!
    Što se tiče hodanja, još se nije pustio, ali je na turbo i samo čekam kad će... Pozdrav od mene i malog turba!

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.