Žene majke koje ste rodile da čujem koliko ste kg izgubile🙈jnakon koliko nestanu ovi otoci nogu
Ja sam nakon prvog poroda izgubila 7 kg, a vec nakon 4-5 mjeseci sam imala manju kilazu nego prije trudnoce. Jela sam uzasno puno, a kile su se samo topile, valjda zbog dojenja.
Sa oticanjem nisam imala iskustva, za razliku od sad 🙉
Ja sam 7.dan nakon poroda izgubila sve kg, sad stagnira moja tezina. Bila sam +13 kg, noge su mi jako otekle zadnjih par tjedana ali doslovno par sati nakon poroda vise nikakvog oticanja nije bilo.
Bachata, ja sam valjda na svakom drugom pregledu imala te proteine. Ni jednom mi dr nije to iskomentirao osim sto bi rekao da pijem puno vise vode. Cak sam ga i pitala pa bi iskomentirao u smislu da ne znaci to nista. Inace nije neki sarlatan vec cjenjeni doktor
Thanxyć Burito nadam se da je i kod mene isto stanje
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Žene majke koje ste rodile da čujem koliko ste kg izgubile🙈jnakon koliko nestanu ovi otoci nogu
Ja sam poslije poroda izgubila nekih 7kg i sad jos 5 kg u dva tjedna. To je ostatak vode i krvi bio. Ostalo je još nekih 4-5kg. Al svaki dan mi vaga pokaze pola kile manje😄.
Naotecenost mi je nestala odmah nakon poroda, a izgubila sam 15kg u roku od tjedan dana, tolko sam i dobila 🤗 Sad sam na svojoj tezini od prije trudnoce i trbuh mi je ravan 🤩🤩 Oko pupka mi je jos malo ostalo izboceno, al i to se bu povuklo kroz par dana, tak mi je bilo i posle prvog poroda.
.
Meni isto u otpusnom pismu pise za omegu, K1 i d3 i necu nis davat do prvog pregleda pedijatrice. Nisam prvoj curki nis davala osim d3, tak cu i ovoj
Bome ste mw ugodno iznenadile sa expresnim gubljenjem kg svaka čast top💗ma mi žene smo čudo
Cure, je li koja dobila hemeroide pred kraj trudnoće? Ja imam jedan dosta velik i baš me boli. Sad me strah kako će biti na porodu s njim. Inače nemam problem s hemeroidima tako da ga pripisujem trudnoći.
Cure, je li koja dobila hemeroide pred kraj trudnoće? Ja imam jedan dosta velik i baš me boli. Sad me strah kako će biti na porodu s njim. Inače nemam problem s hemeroidima tako da ga pripisujem trudnoći.
Ja na kraju prve i rodila bez problema. Ali nikako da ga se riješim. Ne boli samo je tu.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure, je li koja dobila hemeroide pred kraj trudnoće? Ja imam jedan dosta velik i baš me boli. Sad me strah kako će biti na porodu s njim. Inače nemam problem s hemeroidima tako da ga pripisujem trudnoći.Ja na kraju prve i rodila bez problema. Ali nikako da ga se riješim. Ne boli samo je tu.
Nadam se da će bar prestati boljeti do poroda jer se već sada osjećam kao da sam rodila. Ne mogu sjediti kako treba.
Evo 13 dana nakon poroda carskim rezom. Izgubila sam odmah 10 kg do sad. I imam jos 8 za skinut da bi dosla na kilazu prije trudnoce koja je bila 62 kg. Jako puno vode sam imala i jos imam. Tek danas vidim da su mi stopala splasnula. Kao krofne su bile.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji