Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Burito
    21. Srpanj 2022. 22:12

U Vz podrzavaju stolcic, frendica mi je isla tamo roditi iz Zga samo zbog toga. Ja svaki put popucam potpuno na samom izgonu, nakon sto glavica vec proviri. Bas se pitam bi li mi stolcic pomogao. No babica na tecaju nam je objasnjavala da muz mora stajati iza ledja drzati zenu ispod pazuha s rukama sto je mene malo odgovorilo od ideje jer mi muz ima problema s ledjima. Ne traje uvijem tako kratko. Babica nam je pricala da cesto prvorotke znaju odustati usred procesa jer nisu unaprijed svjesne koliko boli i mogucnosti svog tijela.

Demetria
    22. Srpanj 2022. 02:52

Burito

U Vz podrzavaju stolcic, frendica mi je isla tamo roditi iz Zga samo zbog toga. Ja svaki put popucam potpuno na samom izgonu, nakon sto glavica vec proviri. Bas se pitam bi li mi stolcic pomogao. No babica na tecaju nam je objasnjavala da muz mora stajati iza ledja drzati zenu ispod pazuha s rukama sto je mene malo odgovorilo od ideje jer mi muz ima problema s ledjima. Ne traje uvijem tako kratko. Babica nam je pricala da cesto prvorotke znaju odustati usred procesa jer nisu unaprijed svjesne koliko boli i mogucnosti svog tijela.

Zato mi je jasno za prvorotkinju ali ja već sve znam i rodila sam ajmo reci s malom razlikom i opet nisu dali pa mi je porod bio brz ali bi bio bolji sigurno na stolicu 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Tia_13
    22. Srpanj 2022. 11:26

Kakva je situacija sa stolčićem na sv.Duhu? Ima li koja da je tako rodila nedavno? Autosjedalica - ima li tko iskustva s izlaskom iz bolnice bez jajeta, mi smo kupili autosjedalicu koja je od rođenja do 18 kg, a ona se fiksira u autu i to je to. Čitam da neka rodilišta inzistiraju na jaju, ali ne znam baš da je tako u praksi. Inače, imate li iskustva i kako ste zadovoljne s tim autosjedalicama koje se koriste od rođenja (a da nisu jaje)? Sretno svima koje broje sitno :))

Didi4321
    22. Srpanj 2022. 22:58

Tia_13

Kakva je situacija sa stolčićem na sv.Duhu? Ima li koja da je tako rodila nedavno?Autosjedalica - ima li tko iskustva s izlaskom iz bolnice bez jajeta, mi smo kupili autosjedalicu koja je od rođenja do 18 kg, a ona se fiksira u autu i to je to. Čitam da neka rodilišta inzistiraju na jaju, ali ne znam baš da je tako u praksi.Inače, imate li iskustva i kako ste zadovoljne s tim autosjedalicama koje se koriste od rođenja (a da nisu jaje)?Sretno svima koje broje sitno :))

Mislim da na sv duhu ne poradjaju sa stolcicem, bar ja nisam cula da imaju babice educirane za to. Navodni na vinogradskoj imaju dvije babice koje znaju s njim poradjati.
    Ne vjerujem da se moze izaci iz rodilista bez jajeta, zato sam odustala od kupovine 'prave' autosjedalice, a i rodini savjeti su me uvjerili da je jaje najbolja opcija za novorodjence zbog najlakseg postizanja kuta od 45st koji treba za bebina ledja. 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Mrvica722
    22. Srpanj 2022. 23:03

Ako pričamo o jajetu koje je dio kolica i služi kao sjedalica u autu za novorođenče onda pričamo o nužnom zlu. Za dijete je najpoželjnije sta samo pod nužno i karko boravi u tome jer je djetetu potrebna tvrđa i ravna podloga. Ja cu svoje iznit u jajetu i to je to sta prije ga maknit iz toga.
    Cure koje ste rodile kako su krenuli trudovi, naglo, polako? 

Didi4321
    23. Srpanj 2022. 03:01

Mrvica722

Ako pričamo o jajetu koje je dio kolica i služi kao sjedalica u autu za novorođenče onda pričamo o nužnom zlu. Za dijete je najpoželjnije sta samo pod nužno i karko boravi u tome jer je djetetu potrebna tvrđa i ravna podloga. Ja cu svoje iznit u jajetu i to je to sta prije ga maknit iz toga.

Meni su krenuli minutu nakon sto je doma pukao vodenjak. 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Mrvica722
    23. Srpanj 2022. 03:29

PiaBuu

Mrvica, znaci aspirin i utrogestan prije, meni je čudno šta su mi rekli tek kad saznam za trudnocu tek onda krećem s utrogestanom i vaginaletama i aspirinom, razmišljala sam na svoju ruku uzimat reda radi

Sjecam se da se sa utrićima krene 2,3 dana prije na dan transfera se popije ne stavlja se vaginalno 

• Mrvica722
    23. Srpanj 2022. 13:23

Bila sam na pregledu cervix omekšan kaze dr da ce to brzo, al sam fasovala gljivice pa dobila vaginalete

• sunchica555
    23. Srpanj 2022. 14:30

Mrvica722

I meni su krenuli odmah nakon curenja plodne vode, na putu za rodilište. I to odmah na pet minuta. Prije nisam nista osjetila, tj. Taman sam si išla ubit oko nakon ručka, čak sam to jutro bila na ctgu pa nije bilo nikakvih očitanih trudova. 

• Burito
    23. Srpanj 2022. 15:10

Mi nismo imali jaje na izlazu iz rodilista, vec sjedalicu koja ide od nule. Na kraju sam malu imala u krilu jer mi se nije svidilo kako izgleda u sjedalici. Inace cini mi se da je to da bolnice inzistiraju na jajetu samo prica. Ne mora se uopce doci sa jajetom/sjedalicom na prijem. Mi nismo. Nosili smo malu do auta na rukama. Nikada ne vadimo sjedlaicu iz auta uopce. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.