Evo da se i ja javim…
Meni na otpusnom ne piše apsolutno ništa da uzimamo! I tako je i bilo do prvog pregleda pedijatrice… Onda nam je ona rekla da počnemo uzimati D3, i uzeli smo Biogaiu sa D3… I vitamin c, izmrvim u žličicu sa malo vode i to mu dam…
Hvala Bogu jako dobro napreduje mrvuljak!
Jel se ustabililo papanje?
Baš mi je drago da super napreduje, neka tako i nastavi!
url=https://lilypie.com]
Evo da se i ja javim…
Meni na otpusnom ne piše apsolutno ništa da uzimamo! I tako je i bilo do prvog pregleda pedijatrice… Onda nam je ona rekla da počnemo uzimati D3, i uzeli smo Biogaiu sa D3… I vitamin c, izmrvim u žličicu sa malo vode i to mu dam…
Hvala Bogu jako dobro napreduje mrvuljak!
Tako i ja planiram, do pedijatrice neću nista, vjerojatno će ona reći za dalje, do tad će beba malo stasat.
Pitanje ako se tko razumje porodiljni mi je krenuo od 13.6. I kad mi je sjeo iznos jucer gledam da je dosta manji od onog sta su mi rekli na hzzo da ce bit, da li je to zbog toga sta je porodiljni krenija 13.6 a ne 01.6 pa kao nije puni mjesec
Pitanje ako se tko razumje porodiljni mi je krenuo od 13.6. I kad mi je sjeo iznos jucer gledam da je dosta manji od onog sta su mi rekli na hzzo da ce bit, da li je to zbog toga sta je porodiljni krenija 13.6 a ne 01.6 pa kao nije puni mjesec
Da, ne isplaćuju puni mjesec, do 13.06 bi trebala dobiti plaću od poslodavca, a ostale dane od HZZO, trebale bi ti sjest dvije isplate.
Pitanje ako se tko razumje porodiljni mi je krenuo od 13.6. I kad mi je sjeo iznos jucer gledam da je dosta manji od onog sta su mi rekli na hzzo da ce bit, da li je to zbog toga sta je porodiljni krenija 13.6 a ne 01.6 pa kao nije puni mjesecDa, ne isplaćuju puni mjesec, do 13.06 bi trebala dobiti plaću od poslodavca, a ostale dane od HZZO, trebale bi ti sjest dvije isplate.
Do 13.6 su mi bile komplikacije, hvala ti puno na objašnjenju jer me šokirao mal iznos uplate 🙈😅
Pitanje ako se tko razumje porodiljni mi je krenuo od 13.6. I kad mi je sjeo iznos jucer gledam da je dosta manji od onog sta su mi rekli na hzzo da ce bit, da li je to zbog toga sta je porodiljni krenija 13.6 a ne 01.6 pa kao nije puni mjesecDa, ne isplaćuju puni mjesec, do 13.06 bi trebala dobiti plaću od poslodavca, a ostale dane od HZZO, trebale bi ti sjest dvije isplate.Do 13.6 su mi bile komplikacije, hvala ti puno na objašnjenju jer me šokirao mal iznos uplate 🙈😅
Pitanje ako se tko razumje porodiljni mi je krenuo od 13.6. I kad mi je sjeo iznos jucer gledam da je dosta manji od onog sta su mi rekli na hzzo da ce bit, da li je to zbog toga sta je porodiljni krenija 13.6 a ne 01.6 pa kao nije puni mjesecDa, ne isplaćuju puni mjesec, do 13.06 bi trebala dobiti plaću od poslodavca, a ostale dane od HZZO, trebale bi ti sjest dvije isplate.Do 13.6 su mi bile komplikacije, hvala ti puno na objašnjenju jer me šokirao mal iznos uplate 🙈😅Meni se desilo isto. Gledam nekako sam malo dobila, vec sam se prepala 😅 sta komplikacije onda nisu jos sjele?
Pa neznan 4300 mi samo dali a porodiljni bi trebao bit dosta veći
Neznan zasto al me sad malo oprala nervoza i panika, prije sam bila na sioforu, prestala ga pit u 8tt,rađen ogtt u 22tt odlican bolji nego ikad.... Al me trta jer vidin da se on bas radi iza 24tt. Jel mislite da je to sve ok?
Žene majke koje ste rodile da čujem koliko ste kg izgubile🙈jnakon koliko nestanu ovi otoci nogu
Žene majke koje ste rodile da čujem koliko ste kg izgubile🙈jnakon koliko nestanu ovi otoci nogu
Ja sam imala 8 kg manje čim sam došla iz rodilišta, a otoci nogu nestanu čim rodiš, bar je kod mene bilo tako. U ovoj trudnoći mi noge zasad ne otiču, što me jako iznenadilo, ne znam o čemu to ovisi.
Sortiraj odgovore
Najstariji