Ma da, evo veli mi bas frendica da je i njoj dr rekao da je omega nesto novo sto se propagira i da se dosta osjeti farmaceutski lobi. No vitamin D se svakako preporuca vec godinama i nebi ga trebalo izostavljati. Ja nekak sumnjam da ga moji klinci dobivaju dovoljno iz sunca. No svako naravno odlucuje za sebe :)
Bachata, ja sam valjda na svakom drugom pregledu imala te proteine. Ni jednom mi dr nije to iskomentirao osim sto bi rekao da pijem puno vise vode. Cak sam ga i pitala pa bi iskomentirao u smislu da ne znaci to nista. Inace nije neki sarlatan vec cjenjeni doktor
Evo da se i ja javim...
Meni na otpusnom ne piše apsolutno ništa da uzimamo! I tako je i bilo do prvog pregleda pedijatrice... Onda nam je ona rekla da počnemo uzimati D3, i uzeli smo Biogaiu sa D3... I vitamin c, izmrvim u žličicu sa malo vode i to mu dam...
Hvala Bogu jako dobro napreduje mrvuljak!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Evo da se i ja javim…
Meni na otpusnom ne piše apsolutno ništa da uzimamo! I tako je i bilo do prvog pregleda pedijatrice… Onda nam je ona rekla da počnemo uzimati D3, i uzeli smo Biogaiu sa D3… I vitamin c, izmrvim u žličicu sa malo vode i to mu dam…
Jel se ustabililo papanje?
Baš mi je drago da super napreduje, neka tako i nastavi!
url=https://lilypie.com]
Evo da se i ja javim…
Meni na otpusnom ne piše apsolutno ništa da uzimamo! I tako je i bilo do prvog pregleda pedijatrice… Onda nam je ona rekla da počnemo uzimati D3, i uzeli smo Biogaiu sa D3… I vitamin c, izmrvim u žličicu sa malo vode i to mu dam…
Tako i ja planiram, do pedijatrice neću nista, vjerojatno će ona reći za dalje, do tad će beba malo stasat.
Pitanje ako se tko razumje porodiljni mi je krenuo od 13.6. I kad mi je sjeo iznos jucer gledam da je dosta manji od onog sta su mi rekli na hzzo da ce bit, da li je to zbog toga sta je porodiljni krenija 13.6 a ne 01.6 pa kao nije puni mjesec
Pitanje ako se tko razumje porodiljni mi je krenuo od 13.6. I kad mi je sjeo iznos jucer gledam da je dosta manji od onog sta su mi rekli na hzzo da ce bit, da li je to zbog toga sta je porodiljni krenija 13.6 a ne 01.6 pa kao nije puni mjesec
Da, ne isplaćuju puni mjesec, do 13.06 bi trebala dobiti plaću od poslodavca, a ostale dane od HZZO, trebale bi ti sjest dvije isplate.
Da, ne isplaćuju puni mjesec, do 13.06 bi trebala dobiti plaću od poslodavca, a ostale dane od HZZO, trebale bi ti sjest dvije isplate.
Do 13.6 su mi bile komplikacije, hvala ti puno na objašnjenju jer me šokirao mal iznos uplate 🙈😅
Do 13.6 su mi bile komplikacije, hvala ti puno na objašnjenju jer me šokirao mal iznos uplate 🙈😅
Meni se desilo isto. Gledam nekako sam malo dobila, vec sam se prepala 😅 sta komplikacije onda nisu jos sjele?
Meni se desilo isto. Gledam nekako sam malo dobila, vec sam se prepala 😅 sta komplikacije onda nisu jos sjele?
Pa neznan 4300 mi samo dali a porodiljni bi trebao bit dosta veći
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji