Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    23. Srpanj 2022. 15:41

sunchica555

Mrvica722

Ako pričamo o jajetu koje je dio kolica i služi kao sjedalica u autu za novorođenče onda pričamo o nužnom zlu. Za dijete je najpoželjnije sta samo pod nužno i karko boravi u tome jer je djetetu potrebna tvrđa i ravna podloga. Ja cu svoje iznit u jajetu i to je to sta prije ga maknit iz toga.
    Cure koje ste rodile kako su krenuli trudovi, naglo, polako?

I meni su krenuli odmah nakon curenja plodne vode, na putu za rodilište. I to odmah na pet minuta. Prije nisam nista osjetila, tj. Taman sam si išla ubit oko nakon ručka, čak sam to jutro bila na ctgu pa nije bilo nikakvih očitanih trudova.

Ajme predobro, prerpostavljam da si tad brzo rodila

• sunchica555
    23. Srpanj 2022. 16:14

Mrvica722

sunchica555

Mrvica722

Ako pričamo o jajetu koje je dio kolica i služi kao sjedalica u autu za novorođenče onda pričamo o nužnom zlu. Za dijete je najpoželjnije sta samo pod nužno i karko boravi u tome jer je djetetu potrebna tvrđa i ravna podloga. Ja cu svoje iznit u jajetu i to je to sta prije ga maknit iz toga.

I meni su krenuli odmah nakon curenja plodne vode, na putu za rodilište. I to odmah na pet minuta. Prije nisam nista osjetila, tj. Taman sam si išla ubit oko nakon ručka, čak sam to jutro bila na ctgu pa nije bilo nikakvih očitanih trudova.

Pa jesam al su ti meni drip morali dati jer se beba pokakala u trbuhu, mislim da bi puno bolje bilo da su isli prirodni trudovi jer su bili izdrzljivi, ovi na dripu katastrofa, al ok nisam se dugo mucila za 6 sati se vec rodila, što je ok s obzirom da je prvo. I samo tiskanje je bilo najlakše, u tri stiska je bila vani jer su trudovi tolko jaki bili da sam htjela to što prije riješiti, a do toga treba izdržati 😆
    Meni osobno je puno značilo sto je bio dan i sto sam taman bila naspavana, jer treba energije za izdrzat tako nesto. Al eto ne možemo utjecati na to kad će krenuti 😄

• Mrvica722
    23. Srpanj 2022. 16:41

sunchica555

Mrvica722

sunchica555

Mrvica722

Pa jesam al su ti meni drip morali dati jer se beba pokakala u trbuhu, mislim da bi puno bolje bilo da su isli prirodni trudovi jer su bili izdrzljivi, ovi na dripu katastrofa, al ok nisam se dugo mucila za 6 sati se vec rodila, što je ok s obzirom da je prvo. I samo tiskanje je bilo najlakše, u tri stiska je bila vani jer su trudovi tolko jaki bili da sam htjela to što prije riješiti, a do toga treba izdržati 😆
    Meni osobno je puno značilo sto je bio dan i sto sam taman bila naspavana, jer treba energije za izdrzat tako nesto. Al eto ne možemo utjecati na to kad će krenuti 😄

Dobro je da su vidili na vrime da se pokakala i da su reagirali. Slažem se da je bitno i da si naspavana i dobro da si jela, ja kad se dosta najedem svaki put kazem eh sad mogu i rodit a brate gladna nikako 😂

• Eden
    23. Srpanj 2022. 16:46

Mrvica722

Kod mene isto, mislim da sam vec pisala ali doslovno kako je poceo curit vodenjak tako su krenuli ful trudovi. U 0:45 pocela curit plodna voda, jedva smo do bolnice stigli, u 1:45 se vec rodio 😅 Isto sam to jutro bila na pregledu i nista nisu vidjeli, a kroz vecer me sve nesto smetalo ali tek kad je procurio vodenjak sam bas osjetila trudove.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Demetria
    23. Srpanj 2022. 21:54

Tia_13

Kakva je situacija sa stolčićem na sv.Duhu? Ima li koja da je tako rodila nedavno?Autosjedalica - ima li tko iskustva s izlaskom iz bolnice bez jajeta, mi smo kupili autosjedalicu koja je od rođenja do 18 kg, a ona se fiksira u autu i to je to. Čitam da neka rodilišta inzistiraju na jaju, ali ne znam baš da je tako u praksi.Inače, imate li iskustva i kako ste zadovoljne s tim autosjedalicama koje se koriste od rođenja (a da nisu jaje)?Sretno svima koje broje sitno :))

Mi imamo cybex cloud z i size.
    I jako smo zadovoljni.
    Evo sad ga je naslijedio braco 
    Samo ja bi naglasila da provjerite tkaninu jer u našoj as se jako djeca znoje

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Samoja6
    23. Srpanj 2022. 22:13

Ja sam izašla iz bolnice s njim u jastuku, nisu ni dali da se unosi jaje u bolnicu... Jaje je bilo montiranio u autu, ali do kuće sam ga ja držala na rukama...
    I meni se on jako znoji kad se vozimo i neznam što da napravim po tom pitanju... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Tasm
    24. Srpanj 2022. 10:02

Samoja6

Ja sam izašla iz bolnice s njim u jastuku, nisu ni dali da se unosi jaje u bolnicu… Jaje je bilo montiranio u autu, ali do kuće sam ga ja držala na rukama…
    I meni se on jako znoji kad se vozimo i neznam što da napravim po tom pitanju…

Mi imamo navlake od frotira, istina ipak se znoje ali znatno manje 

• Mrvica722
    24. Srpanj 2022. 17:45

5 h sam u BH kontrakcijama stomak je tvrd kad su one a nije neka bol, vjerojatno se priprema tijelo? 

Demetria
    24. Srpanj 2022. 21:28

Tams

Samoja6

Ja sam izašla iz bolnice s njim u jastuku, nisu ni dali da se unosi jaje u bolnicu… Jaje je bilo montiranio u autu, ali do kuće sam ga ja držala na rukama…
    Mi imamo navlake od frotira, istina ipak se znoje ali znatno manje

I mi smo sad kupili za obje as a njegovu nosim svaki put u kucu da se ne grije u autu.
    Sekina je veca prostranija pa nju ne nosim doma a i za nju mi se čini da je bolja po materijalu da se toliko ne znoji.
    I kupili smo one crne navlake za vrata kao zastita od sunca tako da ih sunce ne zagrijava.

Samoja6

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• ivanana
    25. Srpanj 2022. 13:29

Pozdrav mamice, kad ste krenule u trudnicku ambulantu? Ja sam sad u 37.tjednu, kaze moja ginekologica da nema potrebe jos..pa da vidim kako je to kod vas bilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.