Pozdrav svima 🙋♀️
Cestitam svima kojima jos nisam na malim andelima 👶🏻
.
Evo da i ja javim, rodila sam 3.7. curicu preko 4 kg 🙈 U noci me ulovili trudovi i brzo je sve islo tak da nisam stigla ni dobit nista za bolove, jedva me stigli pregledati 😅. Malo sam puknula i imam 3sava al nis strasno, vec sam isti dan sjedila normalno. Svima koje jos nisu rodile zelim ovako expresan porod 💪. Zenska cicka na veliko i jako je dobra, dosta gleda preko dana i bas se okrece za zvukovima, a po noci spava uz 3 hranjenja. Vec polako hvatamo neki ritam 🤩🤩Koliko znaci to sta dođu do termina sta se tiče hranjenja to sam čitala.INA - virujem da je tesko, jer se jos nisi ni od carskog oporavila a čeka te brdo posla, puno sreće i uspjeha ti želim doće sve na svoje, sve nam je to nepoznanica al malecka će to odradit ❤️❤️❤️
Nego kakav je osjecaj prvi put zagrli svoje čudo?
Uh zaljubis se svaki dan sve vise. I ta neka povezanost kad ju grlis i nosis. Pa si ju cjelu izljubis. Pa je gledas ko nesto najslađe na svijetu. Pa kad vidis da se grci i to ju boli najradje bis plakala s njom. I smiri se cim osjeti tvoj miris i glas fascinantno. Predivno .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Došla do kraja, 22 je pred vratima! Znači opet korona mjere aktualne 🙄A nisu opet nego su jos uvijek. Muzeve pustaju u rodiliste ali ne na odjele kontrole jer kao tamo ima dosta trudnica.
Jos mi je rekla kak moram imat PCR test. Zvat cu drugi tjedan i reci cu kak sam cijepljena ali da mi je certifikat istekao, i pitat trebam li stvarno PCR Test. Neda mi se okolo ici trazit di da se testiram, ali ako treba i ako je za sigurnost svih oko mene, ici cu napravit.
Jos sam ju pitala za caj lista maline, kaze da od 37+0 mogu pocet pit. Znaci za tjedan danaA da!? Ja sam onda krivo shvatila da se mjere miču i vraća se staro normalno…ah moje želje, moji snovi.
I opet PCR…🤦🏻♀️ ma da naravno da ćeš napraviti sve al kad dodatno i to moraš tražiti, odraditi nikad kraja.
Proći će tjedan brzo pa udri po malini ako bude imalo efekta!Ma mozda u hrvatskoj ali u austriji u bolnicama i kod doktora se mjere nisu maknule vec par godina. Alikaj sad, iako nema smisla. I da sma pozitivna kaj ako krene porod - nece me porodit? :DMa neee, porodit će te samo će se obući kao svemirci.
A da zaboravila sam da si u AT, a tamo su baš rigorozni s mjerama!
Ja sad samo razmišljam da će me korona valjda treći put zaobić. 🤷♀️
Ma to sam rekla tak iz hira 😂 ja mislim da sma ja imala koronu u veljaci 2019 i od onda sma se 2 puta cijepila i eto, na srecu izbjegla do sad svake godine. Muz je jos od 2019 u homeoffice i cijepljen 3 puta.
Da tu su bas rigorozni po tim mjerama, pogotovo u bolnicma ali mene to ne smeta bas. I ja bi se ugodnije osjecala kad bi znala da sam s bebom u bolnici i da su svi testirani. Tak da, moze to mene zivcirat al mislim da je ok 😂
Cure mi trebamo početi sa D3 vitaminom...
Pa smo uzeli Biogaiu sa D3, ali nigdje ne piše kako se uzima?
I c vitamin... Muž je išao s malim na prvi pregled, a to je njemu bilo previše za zapamtiti! 😂
Koliko sam ga shvatila C vitamin izmrviti, staviti u žličicu s vodom i u usta? Nemam pojma...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozdrav svima 🙋♀️
Cestitam svima kojima jos nisam na malim andelima 👶🏻
.
Evo da i ja javim, rodila sam 3.7. curicu preko 4 kg 🙈 U noci me ulovili trudovi i brzo je sve islo tak da nisam stigla ni dobit nista za bolove, jedva me stigli pregledati 😅. Malo sam puknula i imam 3sava al nis strasno, vec sam isti dan sjedila normalno. Svima koje jos nisu rodile zelim ovako expresan porod 💪. Zenska cicka na veliko i jako je dobra, dosta gleda preko dana i bas se okrece za zvukovima, a po noci spava uz 3 hranjenja. Vec polako hvatamo neki ritam 🤩🤩Koliko znaci to sta dođu do termina sta se tiče hranjenja to sam čitala.INA - virujem da je tesko, jer se jos nisi ni od carskog oporavila a čeka te brdo posla, puno sreće i uspjeha ti želim doće sve na svoje, sve nam je to nepoznanica al malecka će to odradit ❤️❤️❤️
Nego kakav je osjecaj prvi put zagrli svoje čudo?Uh zaljubis se svaki dan sve vise. I ta neka povezanost kad ju grlis i nosis. Pa si ju cjelu izljubis. Pa je gledas ko nesto najslađe na svijetu. Pa kad vidis da se grci i to ju boli najradje bis plakala s njom. I smiri se cim osjeti tvoj miris i glas fascinantno. Predivno .
Divno si to sve napisala 🥰🥰🥰🥰uzivaj u svakom trenutku zasluženom
Cure mi trebamo početi sa D3 vitaminom…
I c vitamin… Muž je išao s malim na prvi pregled, a to je njemu bilo previše za zapamtiti! 😂
Koliko sam ga shvatila C vitamin izmrviti, staviti u žličicu s vodom i u usta? Nemam pojma…
5 kapi ukapat izravno u usta ili u žlicu pa u usta, može se stavit i malo mlika. Piše u uputama primjena, trebalo bi pisati. Najčešće se da kao dio jutarnje rutine.
Za vitamin C ne znam, to nisam nikad davala, pretpostavljam da se otopi pa na žlicu ili kapaljku se da.
Zbog toga su meno waya d3 bile praktičnije nego Biogaia radi te kapaljke.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima i čestitke mamama koje se već druže sa svojim bebicama.
Čitam vas i dosta sam korisnih informacija saznala, iako nemam baš vremena pridružiti se aktivno forumu.
Imam pitanje za one koje su već rodile. Ako imate vremena napisati ukratko što vam je sve trebalo za porod na Sv.Duhu (jeste li dobile kakave upute, tipa što treba ponijeti - pelene, robicu i slično), općenito kakvi su dojmovi.
Isprike ako se pitanje ponavlja i hvala na odgovoru :) Sretno I svima koje čekaju!
Curke, kakva su vasa iskustva s krvarenjem nakon poroda? Meni je prva 2,3 dana bilo jace, potom se gotovo u potpunosti smirilo, i evo sad sam 9 dan nakon poroda, jucer i danas sve neki izljevi, non stop moram uloske mjenjati. Ne znam bi li se trebala brinuti ili ne. Kakvo je stanje s tim kod vas? Uopce se ne sjecam kako mi je tocno bilo u prvoj trudnoci osim da je bas dugo trajalo
Cure mi trebamo početi sa D3 vitaminom…
I c vitamin… Muž je išao s malim na prvi pregled, a to je njemu bilo previše za zapamtiti! 😂
Koliko sam ga shvatila C vitamin izmrviti, staviti u žličicu s vodom i u usta? Nemam pojma…5 kapi ukapat izravno u usta ili u žlicu pa u usta, može se stavit i malo mlika. Piše u uputama primjena, trebalo bi pisati. Najčešće se da kao dio jutarnje rutine.
Za vitamin C ne znam, to nisam nikad davala, pretpostavljam da se otopi pa na žlicu ili kapaljku se da.
Zbog toga su meno waya d3 bile praktičnije nego Biogaia radi te kapaljke.
Ništa ne piše u uputama, al sam jučer našla na internetu... Može tako na žličicu ili umiješati u mlijeko... Mada mi to i nije baš opcija jer neki put pojede sve, neki put ne...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Za sv duh ne dobijes nikakve upute sto treba, ja sam se drzala popisa koji ima tu na ovom forumu za torbu za radjaonu i torbu za babinjace. Za bebu sam koristila sve svoje stvari- pelene, podmetace, maramice, krema (osim robice jer to moras koristiti njihovo, svoju robicu samo za izlazak).
–
Burito to je druga faza krvarenja kad krene taj skoro pa prozirni sekret izlaziti sa vrlo malo krvi. Meni to jos uvijek pomalo ide, ali krad je krenulo bilo je obilno prozirno zuckasto sa tragovima svjeze do smedje krvi.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji