Kaj se tice epiduralne iz mojeg iskustva nju dobe svi koji ne traze prekasno, ako ima slobodnog anesteziologa (a njih zna zafalit). Ja je recimo na prvom porodu nisam htjela - ionako sam dosla i prekasno, a kad sam trazila nesto lakse bar (dolatin cini mi se), rekli su da je i za to prekasno.
Mrvica, vec si ti u sigurnijim tjednima. Slusaj svoje tijelo i doktora koji izgleda nije zabrinut i bit ce to sve ok Mene u prvoj trudnoci moj dr, a niti u bolnici nisu ni jednom vaginalno pregledali tako da pretpostavljam da nisu mogli znati ni koliko sam otvorena. Mozda sam isto tjednima prije poroda bila Rodila na kraju tocno kad sam prevalila 37 tjedan i to uletila u bolnicu skroz otvorena, a prvi porod bio.
Inace evo mene za koji dan u 36 tjednu:) Moram priznat da mi je zbilja ok. Umorim se nekad kod stajanja kad npr kuham ili takve stvari, al opet ponekad potpuno zaboravim da sam trudna. Trenutno smo na moru, vracamo se za koji dan pa cu valjda i tu torbu za bolnicu pripremit.
Samoja6 Kako si?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
A jel vama bude tokom dana kao da vam budu vlažne gaćice malo, kao vodenkast iscjedak takav me prati cijeli trudnu al kako se bliži kraj više neznan sta je normalno sta nije?
A jel vama bude tokom dana kao da vam budu vlažne gaćice malo, kao vodenkast iscjedak takav me prati cijeli trudnu al kako se bliži kraj više neznan sta je normalno sta nije?
Meni varira vodenast/kremast. Kad vise, kad manje. Dok ne curi bas voda i nema neku boju ili miris dobro je
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Prema kraju trudnoće je normalan sve obilniji iscjedak a i znojiš se vjerojatno dole pa ti osjećaj vlažnosti još veći.
Što se tiče otvorenosti 1 prst zaista nije zabrinjavajući ako uz normalnr aktivnosti ostane na tome, a to dr procijeni, tako da nema tu brige. A htjele ili ne kako idemo kraju tempo se usporava jer blago onoj koja može sve kao prije 😄
url=https://lilypie.com]
A jel vama bude tokom dana kao da vam budu vlažne gaćice malo, kao vodenkast iscjedak takav me prati cijeli trudnu al kako se bliži kraj više neznan sta je normalno sta nije?Prema kraju trudnoće je normalan sve obilniji iscjedak a i znojiš se vjerojatno dole pa ti osjećaj vlažnosti još veći.
Što se tiče otvorenosti 1 prst zaista nije zabrinjavajući ako uz normalnr aktivnosti ostane na tome, a to dr procijeni, tako da nema tu brige. A htjele ili ne kako idemo kraju tempo se usporava jer blago onoj koja može sve kao prije 😄
Ja sam išla na trening do kraja svibnja i sad zadnjih 11 dana ne idem ali ni ne bih mogla.
U prvoj sam vjezbala do 39+3 a sad jedva malu stavim u kolica i odveden ju u ograđeni parkić 200 metara od kuće.
Najradije bi samo ležala doma pogotovo sad kad sam otvorena
*
Zadnjih mjesec dana u obje trudnoće imam pojacan iscjedak. Ponekad po 4-5 puta dnevno promjenim gacice ili ulozak ako nosim hulahopke jer ne mogu onda mijenjati donje rublje
*
Hvala na savjetima, Demetria svaka čast na vježbanju to je super. 🥳🥳
Koji magnezij koristite?
Hvala na savjetima, Demetria svaka čast na vježbanju to je super. 🥳🥳
Koji magnezij koristite?
https://ljekarna.hr/minerali/633-twinlab-magnezij-375mg-100-kom.html
taj sam pila svaki dan u prvoj do 35 tog tjedna nekad i dvije dnevno većinom pred spavanje da me ne uhvati grč u snu.
a sad u ovoj popila par puta svega.
*
evo 5 dana pred porod jedva se krećem, ne vježbam ni s mužom jer se osjećam užasno ;))
*
Sortiraj odgovore
Najstariji