Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Didi4321
    10. Lipanj 2022. 18:32

Nemojte odgovarati, ovo netko trolla. Svako toliko nam se u grupi pojavi netko sa ovakvim pitanjem, samo drugi nick.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• sunchica555
    10. Lipanj 2022. 18:40

Didi4321

Nemojte odgovarati, ovo netko trolla. Svako toliko nam se u grupi pojavi netko sa ovakvim pitanjem, samo drugi nick.

🤣🤣 Mislim da sam i ja ovo vidjela već doslovce do riječi do riječi tu u forumu davno. Copy paste, kak se da ljudima 😆stvarno nemaju pametnijeg posla..
    Mogli bi baš osnovati neku grupu na fejsu gdje ćemo nastaviti naše putovanje nakon poroda. 😊
    Ja sam zadnjih par dana u nekom umoru, samo bi spavala, dan i noć, ujutro si sto planova napravim i evo danas cijeli dan samo ležim, gledam serije i spavam. Kao da mi tijelo govori, skupljaj energiju za ono što uskoro dolazi 😅🙉. 

• anata12345
    10. Lipanj 2022. 18:42

Didi4321

Stvarno nije, samo sam previše neiskusna u svemu ovom a kako vidim vi ste ovdje uvijek aktivne i svaka čast na tome 😊 samo sam željela čuti iskreno mišljenje vas koje ste puno iskusnije u svemu ovome i Ina85 hvala na tvom odgovoru.❤

Demetria
    10. Lipanj 2022. 18:52

anata12345

Didi4321

Stvarno nije, samo sam previše neiskusna u svemu ovom a kako vidim vi ste ovdje uvijek aktivne i svaka čast na tome 😊 samo sam željela čuti iskreno mišljenje vas koje ste puno iskusnije u svemu ovome i Ina85 hvala na tvom odgovoru.❤

Ja sam za to da se uvede seksualni odgoj u školama 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

MarVel
    10. Lipanj 2022. 21:47

Demetria

anata12345

Didi4321

Ja sam za to da se uvede seksualni odgoj u školama

Ja se apsolutno slažem s tobom.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

TheTina
    10. Lipanj 2022. 21:55

sunchica555

Didi4321

🤣🤣 Mislim da sam i ja ovo vidjela već doslovce do riječi do riječi tu u forumu davno. Copy paste, kak se da ljudima 😆stvarno nemaju pametnijeg posla..

Dakle isto pitanje je bilo prosle godine na proljetnim bebama 😏. I ja se pitam kak im se da.

Mallla
    10. Lipanj 2022. 23:27

TheTina

sunchica555

Didi4321

Dakle isto pitanje je bilo prosle godine na proljetnim bebama 😏. I ja se pitam kak im se da.

I prije koji dan u jesenskim...a ako se ne varam i negdje na početku ove teme 🤣👏👏

url=https://lilypie.com]

• Mrvica722
    11. Lipanj 2022. 00:18

Meni zadnji put na pregledu dr rekao da sam 1 prst otvorena al kao ništa zabrinjavajuće ne trebam mirovat. Sta vi mislite o tome?
    Viđala sam žene koje su 1 prst otvorene dosta dugo pa se svejedno naplate jer se na kraju ne otvaraju a opet nebih ranije rodila.... Ja sam malo usporila tempo bar dok ne uđem u 37 tjean

Didi4321
    11. Lipanj 2022. 02:05

Mrvica722

Meni zadnji put na pregledu dr rekao da sam 1 prst otvorena al kao ništa zabrinjavajuće ne trebam mirovat. Sta vi mislite o tome?
    Viđala sam žene koje su 1 prst otvorene dosta dugo pa se svejedno naplate jer se na kraju ne otvaraju a opet nebih ranije rodila…. Ja sam malo usporila tempo bar dok ne uđem u 37 tjean

Ja sam jedna od takvih koje vidjas, dogurala do 41+2 bez da sam se otvorila vise od tog jednog prsta.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Ina85
    11. Lipanj 2022. 04:47

Nema spavanja, poceli meni neki cudni bolovi dolje desno. Popila sam spasmex pa cemo vidjet o cemu se radi. 😵‍💫 a ona se uzvrtila . Joj meni 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.