Nemojte odgovarati, ovo netko trolla. Svako toliko nam se u grupi pojavi netko sa ovakvim pitanjem, samo drugi nick.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Nemojte odgovarati, ovo netko trolla. Svako toliko nam se u grupi pojavi netko sa ovakvim pitanjem, samo drugi nick.
🤣🤣 Mislim da sam i ja ovo vidjela već doslovce do riječi do riječi tu u forumu davno. Copy paste, kak se da ljudima 😆stvarno nemaju pametnijeg posla..
Mogli bi baš osnovati neku grupu na fejsu gdje ćemo nastaviti naše putovanje nakon poroda. 😊
Ja sam zadnjih par dana u nekom umoru, samo bi spavala, dan i noć, ujutro si sto planova napravim i evo danas cijeli dan samo ležim, gledam serije i spavam. Kao da mi tijelo govori, skupljaj energiju za ono što uskoro dolazi 😅🙉.
Stvarno nije, samo sam previše neiskusna u svemu ovom a kako vidim vi ste ovdje uvijek aktivne i svaka čast na tome 😊 samo sam željela čuti iskreno mišljenje vas koje ste puno iskusnije u svemu ovome i Ina85 hvala na tvom odgovoru.❤
Nemojte odgovarati, ovo netko trolla. Svako toliko nam se u grupi pojavi netko sa ovakvim pitanjem, samo drugi nick.Stvarno nije, samo sam previše neiskusna u svemu ovom a kako vidim vi ste ovdje uvijek aktivne i svaka čast na tome 😊 samo sam željela čuti iskreno mišljenje vas koje ste puno iskusnije u svemu ovome i Ina85 hvala na tvom odgovoru.❤
Ja sam za to da se uvede seksualni odgoj u školama
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Nemojte odgovarati, ovo netko trolla. Svako toliko nam se u grupi pojavi netko sa ovakvim pitanjem, samo drugi nick.Stvarno nije, samo sam previše neiskusna u svemu ovom a kako vidim vi ste ovdje uvijek aktivne i svaka čast na tome 😊 samo sam željela čuti iskreno mišljenje vas koje ste puno iskusnije u svemu ovome i Ina85 hvala na tvom odgovoru.❤Ja sam za to da se uvede seksualni odgoj u školama
Ja se apsolutno slažem s tobom.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
🤣🤣 Mislim da sam i ja ovo vidjela već doslovce do riječi do riječi tu u forumu davno. Copy paste, kak se da ljudima 😆stvarno nemaju pametnijeg posla..
Dakle isto pitanje je bilo prosle godine na proljetnim bebama 😏. I ja se pitam kak im se da.
Dakle isto pitanje je bilo prosle godine na proljetnim bebama 😏. I ja se pitam kak im se da.
I prije koji dan u jesenskim...a ako se ne varam i negdje na početku ove teme 🤣👏👏
url=https://lilypie.com]
Meni zadnji put na pregledu dr rekao da sam 1 prst otvorena al kao ništa zabrinjavajuće ne trebam mirovat. Sta vi mislite o tome?
Viđala sam žene koje su 1 prst otvorene dosta dugo pa se svejedno naplate jer se na kraju ne otvaraju a opet nebih ranije rodila.... Ja sam malo usporila tempo bar dok ne uđem u 37 tjean
Meni zadnji put na pregledu dr rekao da sam 1 prst otvorena al kao ništa zabrinjavajuće ne trebam mirovat. Sta vi mislite o tome?
Viđala sam žene koje su 1 prst otvorene dosta dugo pa se svejedno naplate jer se na kraju ne otvaraju a opet nebih ranije rodila…. Ja sam malo usporila tempo bar dok ne uđem u 37 tjean
Ja sam jedna od takvih koje vidjas, dogurala do 41+2 bez da sam se otvorila vise od tog jednog prsta.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Nema spavanja, poceli meni neki cudni bolovi dolje desno. Popila sam spasmex pa cemo vidjet o cemu se radi. 😵💫 a ona se uzvrtila . Joj meni
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji