Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Didi4321
    10. Lipanj 2022. 10:07

Gotova kontrola, ctg i uzv uredni. Iduca je u nedjelju u radjaoni, nije nista spominjana indukcija obzirom da cu tad biti 41+3 sto je kao zadnji dan dokle pustaju da samo krene.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

MarVel
    10. Lipanj 2022. 10:17

Didi4321

Gotova kontrola, ctg i uzv uredni. Iduca je u nedjelju u radjaoni, nije nista spominjana indukcija obzirom da cu tad biti 41+3 sto je kao zadnji dan dokle pustaju da samo krene.

Jesi otvorena što? Ima li kakvih naznaka da će se pokrenuti uskoro? Držim palčeve da krene prirodno vrlo brzo. Nešto su nam tvrdoglave ove lipanjske bebe.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Didi4321
    10. Lipanj 2022. 10:25

MarVel

Didi4321

Jesi otvorena što? Ima li kakvih naznaka da će se pokrenuti uskoro? Držim palčeve da krene prirodno vrlo brzo. Nešto su nam tvrdoglave ove lipanjske bebe.

Zadnji vaginalni pregled je bio prije tjedan dana, omeksan cerviks i otvorena 1 prst, isto stanje vec tjednima.
    Hvala, ja se nadam da ce krenuti sam 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Ina85
    10. Lipanj 2022. 10:30

Cestitam na bebici . Eva bas lijepo ime 💕. 
    Ja se evo borim sa grcevima u nogama. Pijem magnezij ali opet. 😵‍💫😑 uff 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

keti91
    10. Lipanj 2022. 11:06

Pozz cure..evo ja se ubacujem ovako radi neceg drugog..
    Ja spadam u zimske bebe..
    E  ovako dobila sam puno robice za svoju curicu al moja beba ce se rodiit u 11mj imam dosta ljetne robice za curicu..
    Mogucnost da je netko iz Sl.broda
    Ako ne onda jedino kad mi muz dodje s terena da to posaljem..
    Znaci poklanjam ne prodajem..
    A zao mi je da robica propadne a moja nece moci obuci

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

MarVel
    10. Lipanj 2022. 11:17

Stigla nam je još jedna bebica, sad sam vidjela. Čestitam mami Marti na Evi!!!

🙎‍♂️ (38) - sve ok

MarVel
    10. Lipanj 2022. 11:18

Ina85

Cestitam na bebici . Eva bas lijepo ime 💕.
    Ja se evo borim sa grcevima u nogama. Pijem magnezij ali opet. 😵‍💫😑 uff

Mene grčevi u nogama razvaljuju otkako sam prestala piti magnezij prije tjedan dana. Kontala sam da to nema više smisla, ali možda sam trebala nastaviti piti. Užasan osjećaj kad te po noći probudu grč.

🙎‍♂️ (38) - sve ok

TheTina
    10. Lipanj 2022. 16:02

Curke koje su rodile cestitam 🥳🥰 Zelim vam brzi oporavak i da cim prije drzite svoje male smotuljke ❤️💙.
    .
    Samoja drzi se i normalno je da imas takve reakcije i kao sto su cure napisale, samo pricaj o tome jer to je stanje za koje drugi trebaju znati. Ja sam prosle godine rodila u 2mj i bila sam 6dana u bolnici jer je mala zuticu imala i isto sam plakala jer sam htjela doma, muza sam vidla kroz prozor samo dok mi je donesel stvari. Nije lako al proci ce brzo 💪..
    Epiduralna - ovisi sve o anesteziolozima. Ja sam ju dobila kad sam rodila prosle godine al samo zato kaj sam imala vezu u bolnicu. Posto je bila navala i zene su radale po hodnicima doslovno, nisu masovno dobivale epi jer im nije tko imal dati 😕
    .
    Meni su prestali grcevi u nogama, al jedno vrijeme je to bilo prestrasno, pogotovo po noci. Ja sam pocela sva oticati 🤨 Noge su mi u kaosu, a od jutros mi je naoteceno i lice, prepala sam se kad sam se ustala. Ne spavam uopce, tjera me stalno na wc i dok sjednem vise nis 😒 Jedva cekam da rodim 😅

• anata12345
    10. Lipanj 2022. 18:02

Poštovane žene,
    nadam se da vam neću biti smiješna, samo sam previše neiskusna i panična. Nisam nikada imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino sto prakticiram s deckom jeste peting( "seks preko odjece") s tim da sam ja uvijek u donjem vesu i pantalonama a on nekad u donjem vesu a nekad gol. Jedan doktor na forumu mi je odgovorio da nije moguca trudnoca na taj nacin ukoliko dodje do ejakulacije na mojim pantalonama, tj. vjerovatno je time mislio da spermiji ne mogu prolaziti kroz odjecu iako sperma kao tekućina može. Mene zanima vaše mišljenje pošto sam jako neiskusna? Da li je moguće da ukoliko je kanulo malo sperme s vanjske strane pantalona, da pri tom " probijanju" i "seksu" nešto uspije proći kroz pantalone, donji ves i da dospije do rodnice ili eventualno ako su spermiji uspjeli proci a zadrzali se na vagini da se brisanjem toalet papirom unesu u rodnicu? Ovo je vama sigurno smijesno ali bi mi znacio vas odgovor.

Ina85
    10. Lipanj 2022. 18:16

anata12345

Poštovane žene,
    nadam se da vam neću biti smiješna, samo sam previše neiskusna i panična. Nisam nikada imala spolni odnos, dakle nevina sam. Jedino sto prakticiram s deckom jeste peting( "seks preko odjece") s tim da sam ja uvijek u donjem vesu i pantalonama a on nekad u donjem vesu a nekad gol. Jedan doktor na forumu mi je odgovorio da nije moguca trudnoca na taj nacin ukoliko dodje do ejakulacije na mojim pantalonama, tj. vjerovatno je time mislio da spermiji ne mogu prolaziti kroz odjecu iako sperma kao tekućina može. Mene zanima vaše mišljenje pošto sam jako neiskusna? Da li je moguće da ukoliko je kanulo malo sperme s vanjske strane pantalona, da pri tom " probijanju" i "seksu" nešto uspije proći kroz pantalone, donji ves i da dospije do rodnice ili eventualno ako su spermiji uspjeli proci a zadrzali se na vagini da se brisanjem toalet papirom unesu u rodnicu? Ovo je vama sigurno smijesno ali bi mi znacio vas odgovor.

Joj sto sam se slatko nasmijala 😆😆. Ja morala drzat noge u zraku i jastuk pod guzicom da zatrudnim. Uglavnom tko god da ti bila, ne nemozes bas tako zatrudnit.  Trebao bi ejakulirati u tebe ,znaci imati pravi spolni odnos. A ako slucajno zatrudnis tako kako opisujes onda svaka mu cast njegovim vojnicima 😂. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.