Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Eden
    31. Svibanj 2022. 11:12

MarVel kako to da ste se tako naglo preselili? Ja sam se nadala da cemo biti cimerice u Petrovoj, taman nam je blizu termin 
    Bas ima puno curki iz Pule tu cini mi se, meni je isto draga jer mi je kuma tamo

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

MarVel
    31. Svibanj 2022. 11:30

Eden

MarVel kako to da ste se tako naglo preselili? Ja sam se nadala da cemo biti cimerice u Petrovoj, taman nam je blizu termin
    Bas ima puno curki iz Pule tu cini mi se, meni je isto draga jer mi je kuma tamo

Muž je dobio bolje plaćeni posao, a kako je meni cijela obitelj u Istri, nekako smo na brzinu odlučili da idemo dok još mogu putovati. Spakirali smo se kao neki studenti u jedno popodne. Hehehe... Morat ćeš si naći novu zg cimericu, a ja pulsku. Baš me zanima kakva je ovdje TA.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Teab
    31. Svibanj 2022. 11:48

Bila na pregledu,ukratko ostat cu cini se trudna zauvijek 🤷‍♀️

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Didi4321
    31. Svibanj 2022. 12:44

Teab

Bitno da ste ti i beba dobro  Porod ce doci kad beba hoce. Pretpostavljam da su ti rekli da si zatvorena i da je mozda cerviks tvrd. To ti nista ne znaci, jer vec veceras mozes drzati svoju bebu u rukama. Pokusaj biti sto vise opustena, jer to signalizira bebi da je sve sigurno za dolazak na svijet. Ako si u panici sto nikako da ista krene onda bebi tvoj adrenalin signalizira da nesto ne valja i da nije sigurno da jos dodje. Budi okupana oksitocinom, radi stvari koje te opustaju i vesele. Npr ja gnjavim muza cim dodje s posla da se mazimo, grlimo, ljubimo, jer je meni samoj to signal da je sve dobro i da se osjecam sigurno, pa znam da i beban to osjeti 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Teab
    31. Svibanj 2022. 12:47

Didi4321

Teab

Bitno da ste ti i beba dobro Porod ce doci kad beba hoce. Pretpostavljam da su ti rekli da si zatvorena i da je mozda cerviks tvrd. To ti nista ne znaci, jer vec veceras mozes drzati svoju bebu u rukama. Pokusaj biti sto vise opustena, jer to signalizira bebi da je sve sigurno za dolazak na svijet. Ako si u panici sto nikako da ista krene onda bebi tvoj adrenalin signalizira da nesto ne valja i da nije sigurno da jos dodje. Budi okupana oksitocinom, radi stvari koje te opustaju i vesele. Npr ja gnjavim muza cim dodje s posla da se mazimo, grlimo, ljubimo, jer je meni samoj to signal da je sve dobro i da se osjecam sigurno, pa znam da i beban to osjeti

Ma neee,nalaz kaze cervix 1 clanak,uloziva za vrsak prsta,i sad mi sluzni poceo ispadat cim sam doma dosla,tak da nadam se pomaku🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Didi4321
    31. Svibanj 2022. 12:50

Teab

Didi4321

Teab

Bitno da ste ti i beba dobro Porod ce doci kad beba hoce. Pretpostavljam da su ti rekli da si zatvorena i da je mozda cerviks tvrd. To ti nista ne znaci, jer vec veceras mozes drzati svoju bebu u rukama. Pokusaj biti sto vise opustena, jer to signalizira bebi da je sve sigurno za dolazak na svijet. Ako si u panici sto nikako da ista krene onda bebi tvoj adrenalin signalizira da nesto ne valja i da nije sigurno da jos dodje. Budi okupana oksitocinom, radi stvari koje te opustaju i vesele. Npr ja gnjavim muza cim dodje s posla da se mazimo, grlimo, ljubimo, jer je meni samoj to signal da je sve dobro i da se osjecam sigurno, pa znam da i beban to osjeti

Ma neee,nalaz kaze cervix 1 clanak,uloziva za vrsak prsta,i sad mi sluzni poceo ispadat cim sam doma dosla,tak da nadam se pomaku🙂

Odlicno za sluzni cep  sretno!

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Nara-Nara
    31. Svibanj 2022. 13:03

Super Teab nešto se ipak događa!
    Didi, a što si rekla kak je kod tebe situacija? Tebi je termin isto sad svaki čas.
    Ja sam se evo vratila s pregleda. Jedva jedvice uloživa za prst. Trudova nema, ali beba je super, ctg odličan. Tako da je to super 😊 
    Idući pregled  imam 3.6. i rekla mi je doktorica nek dođem sa stvarima 😱🙈🤞💪😅

Didi4321
    31. Svibanj 2022. 13:27

Pepi19

Super Teabnešto se ipak događa!
    Didi, a što si rekla kak je kod tebe situacija? Tebi je termin isto sad svaki čas.
    Ja sam se evo vratila s pregleda. Jedva jedvice uloživa za prst. Trudova nema, ali beba je super, ctg odličan. Tako da je to super 😊
    Idući pregledimam 3.6. i rekla mi je doktorica nek dođem sa stvarima 😱🙈🤞💪😅

A kod mene je malo spusten trbuh, noge odavno otecene, na uzv beba super, posteljica uredna, ctg uredan bez ikakvih trudova, zadnji vaginalni pregled sam imala prije 5 tjedana kad je bilo da sam uloziva za 3/4 clanka i da je cerviks smeksan. Imala sam par dana mekaniju stolicu pa sam mislila da se polako cistim, ali nista od toga. Ne osjecam da imam lazne trudove, ponekad znam na par sekundi imati kao menstrualnu bol bas u tamo gdje je cerviks. Beban ne daje neke naznake da bi skoro mogao van, ali znam da to nista ne znaci i da je samo pitanje dana 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

principessa007
    31. Svibanj 2022. 13:28

Curke koje ste na Sv.Duhu, kako ste se naručile za trudničku ambulantu?  Mailom ili telefonom? 

Čestitam na dolasku beba, mislim da uzbuđenje kod svih raste iz dana u dan. Martina sretan rođendan🎂

Ja sam 35 +1 i nekako me lagana panika počela loviti, spakirati ću torbu, možda me to malo umiri.

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

Didi4321
    31. Svibanj 2022. 13:33

principessa007

Curke koje ste na Sv.Duhu, kako ste se naručile za trudničku ambulantu? Mailom ili telefonom?

Čestitam na dolasku beba, mislim da uzbuđenje kod svih raste iz dana u dan. Martina sretan rođendan🎂

Ja sam 35 +1 i nekako me lagana panika počela loviti, spakirati ću torbu, možda me to malo umiri.

Preko maila, pratila sam upute o narucivanju sa njihove sluzbene stranice. Odgovorili su mi u roku 3 dana.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.