Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    31. Svibanj 2022. 11:04

Kod mene živčanost otkad sam oči otvorila! 
    Odmah me dočekala poruka sa mirovinskog da sam odjavljena!
    Baš mi dođe da pošaljem mail ravno direktorici i zahvalim se!
    Što sad trebam? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Eden
    31. Svibanj 2022. 11:09

Martina sretan rodjendan, i drzim fige da se ipak nesto pokrene 🙂
    Sad sam primjetila da meni pise pregled 3.6., a zapravo je sutra, 1.6. pa ako se sjetis ispravi ali nije previse bitno, moguce da sam krivo napisala zadnji put. Jedva cekam cut kakvo je stanje

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Didi4321
    31. Svibanj 2022. 11:10

Samoja6

Kod mene živčanost otkad sam oči otvorila!
    Odmah me dočekala poruka sa mirovinskog da sam odjavljena!
    Baš mi dođe da pošaljem mail ravno direktorici i zahvalim se!
    Što sad trebam?

Bas mi je zao sto te nisu ostavili prijavljenu, stvarno ih nista ne bi kostalo. Onda su te i sa zdravstvenog odjavili, pa se javi hzzo-u mailom da te prijave kao nezaposlenu osobu, jer to nazalost ne ide automatski. Drugi neki savjet nemam. Drzi se 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Eden
    31. Svibanj 2022. 11:12

MarVel kako to da ste se tako naglo preselili? Ja sam se nadala da cemo biti cimerice u Petrovoj, taman nam je blizu termin 
    Bas ima puno curki iz Pule tu cini mi se, meni je isto draga jer mi je kuma tamo

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

MarVel
    31. Svibanj 2022. 11:30

Eden

MarVel kako to da ste se tako naglo preselili? Ja sam se nadala da cemo biti cimerice u Petrovoj, taman nam je blizu termin
    Bas ima puno curki iz Pule tu cini mi se, meni je isto draga jer mi je kuma tamo

Muž je dobio bolje plaćeni posao, a kako je meni cijela obitelj u Istri, nekako smo na brzinu odlučili da idemo dok još mogu putovati. Spakirali smo se kao neki studenti u jedno popodne. Hehehe... Morat ćeš si naći novu zg cimericu, a ja pulsku. Baš me zanima kakva je ovdje TA.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Teab
    31. Svibanj 2022. 11:48

Bila na pregledu,ukratko ostat cu cini se trudna zauvijek 🤷‍♀️

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Didi4321
    31. Svibanj 2022. 12:44

Teab

Bitno da ste ti i beba dobro  Porod ce doci kad beba hoce. Pretpostavljam da su ti rekli da si zatvorena i da je mozda cerviks tvrd. To ti nista ne znaci, jer vec veceras mozes drzati svoju bebu u rukama. Pokusaj biti sto vise opustena, jer to signalizira bebi da je sve sigurno za dolazak na svijet. Ako si u panici sto nikako da ista krene onda bebi tvoj adrenalin signalizira da nesto ne valja i da nije sigurno da jos dodje. Budi okupana oksitocinom, radi stvari koje te opustaju i vesele. Npr ja gnjavim muza cim dodje s posla da se mazimo, grlimo, ljubimo, jer je meni samoj to signal da je sve dobro i da se osjecam sigurno, pa znam da i beban to osjeti 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Teab
    31. Svibanj 2022. 12:47

Didi4321

Teab

Bitno da ste ti i beba dobro Porod ce doci kad beba hoce. Pretpostavljam da su ti rekli da si zatvorena i da je mozda cerviks tvrd. To ti nista ne znaci, jer vec veceras mozes drzati svoju bebu u rukama. Pokusaj biti sto vise opustena, jer to signalizira bebi da je sve sigurno za dolazak na svijet. Ako si u panici sto nikako da ista krene onda bebi tvoj adrenalin signalizira da nesto ne valja i da nije sigurno da jos dodje. Budi okupana oksitocinom, radi stvari koje te opustaju i vesele. Npr ja gnjavim muza cim dodje s posla da se mazimo, grlimo, ljubimo, jer je meni samoj to signal da je sve dobro i da se osjecam sigurno, pa znam da i beban to osjeti

Ma neee,nalaz kaze cervix 1 clanak,uloziva za vrsak prsta,i sad mi sluzni poceo ispadat cim sam doma dosla,tak da nadam se pomaku🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Didi4321
    31. Svibanj 2022. 12:50

Teab

Didi4321

Teab

Bitno da ste ti i beba dobro Porod ce doci kad beba hoce. Pretpostavljam da su ti rekli da si zatvorena i da je mozda cerviks tvrd. To ti nista ne znaci, jer vec veceras mozes drzati svoju bebu u rukama. Pokusaj biti sto vise opustena, jer to signalizira bebi da je sve sigurno za dolazak na svijet. Ako si u panici sto nikako da ista krene onda bebi tvoj adrenalin signalizira da nesto ne valja i da nije sigurno da jos dodje. Budi okupana oksitocinom, radi stvari koje te opustaju i vesele. Npr ja gnjavim muza cim dodje s posla da se mazimo, grlimo, ljubimo, jer je meni samoj to signal da je sve dobro i da se osjecam sigurno, pa znam da i beban to osjeti

Ma neee,nalaz kaze cervix 1 clanak,uloziva za vrsak prsta,i sad mi sluzni poceo ispadat cim sam doma dosla,tak da nadam se pomaku🙂

Odlicno za sluzni cep  sretno!

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Nara-Nara
    31. Svibanj 2022. 13:03

Super Teab nešto se ipak događa!
    Didi, a što si rekla kak je kod tebe situacija? Tebi je termin isto sad svaki čas.
    Ja sam se evo vratila s pregleda. Jedva jedvice uloživa za prst. Trudova nema, ali beba je super, ctg odličan. Tako da je to super 😊 
    Idući pregled  imam 3.6. i rekla mi je doktorica nek dođem sa stvarima 😱🙈🤞💪😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani