Kod mene živčanost otkad sam oči otvorila!
Odmah me dočekala poruka sa mirovinskog da sam odjavljena!
Baš mi dođe da pošaljem mail ravno direktorici i zahvalim se!
Što sad trebam?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Martina sretan rodjendan, i drzim fige da se ipak nesto pokrene 🙂
Sad sam primjetila da meni pise pregled 3.6., a zapravo je sutra, 1.6. pa ako se sjetis ispravi ali nije previse bitno, moguce da sam krivo napisala zadnji put. Jedva cekam cut kakvo je stanje

2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Kod mene živčanost otkad sam oči otvorila!
Odmah me dočekala poruka sa mirovinskog da sam odjavljena!
Baš mi dođe da pošaljem mail ravno direktorici i zahvalim se!
Što sad trebam?
Bas mi je zao sto te nisu ostavili prijavljenu, stvarno ih nista ne bi kostalo. Onda su te i sa zdravstvenog odjavili, pa se javi hzzo-u mailom da te prijave kao nezaposlenu osobu, jer to nazalost ne ide automatski. Drugi neki savjet nemam. Drzi se

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
MarVel kako to da ste se tako naglo preselili? Ja sam se nadala da cemo biti cimerice u Petrovoj, taman nam je blizu termin
Bas ima puno curki iz Pule tu cini mi se, meni je isto draga jer mi je kuma tamo

2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
MarVel kako to da ste se tako naglo preselili? Ja sam se nadala da cemo biti cimerice u Petrovoj, taman nam je blizu termin
Bas ima puno curki iz Pule tu cini mi se, meni je isto draga jer mi je kuma tamo
Muž je dobio bolje plaćeni posao, a kako je meni cijela obitelj u Istri, nekako smo na brzinu odlučili da idemo dok još mogu putovati. Spakirali smo se kao neki studenti u jedno popodne. Hehehe... Morat ćeš si naći novu zg cimericu, a ja pulsku. Baš me zanima kakva je ovdje TA.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Bila na pregledu,ukratko ostat cu cini se trudna zauvijek 🤷♀️

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Bitno da ste ti i beba dobro Porod ce doci kad beba hoce. Pretpostavljam da su ti rekli da si zatvorena i da je mozda cerviks tvrd. To ti nista ne znaci, jer vec veceras mozes drzati svoju bebu u rukama. Pokusaj biti sto vise opustena, jer to signalizira bebi da je sve sigurno za dolazak na svijet. Ako si u panici sto nikako da ista krene onda bebi tvoj adrenalin signalizira da nesto ne valja i da nije sigurno da jos dodje. Budi okupana oksitocinom, radi stvari koje te opustaju i vesele. Npr ja gnjavim muza cim dodje s posla da se mazimo, grlimo, ljubimo, jer je meni samoj to signal da je sve dobro i da se osjecam sigurno, pa znam da i beban to osjeti

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Bitno da ste ti i beba dobroPorod ce doci kad beba hoce. Pretpostavljam da su ti rekli da si zatvorena i da je mozda cerviks tvrd. To ti nista ne znaci, jer vec veceras mozes drzati svoju bebu u rukama. Pokusaj biti sto vise opustena, jer to signalizira bebi da je sve sigurno za dolazak na svijet. Ako si u panici sto nikako da ista krene onda bebi tvoj adrenalin signalizira da nesto ne valja i da nije sigurno da jos dodje. Budi okupana oksitocinom, radi stvari koje te opustaju i vesele. Npr ja gnjavim muza cim dodje s posla da se mazimo, grlimo, ljubimo, jer je meni samoj to signal da je sve dobro i da se osjecam sigurno, pa znam da i beban to osjeti
Ma neee,nalaz kaze cervix 1 clanak,uloziva za vrsak prsta,i sad mi sluzni poceo ispadat cim sam doma dosla,tak da nadam se pomaku🙂

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Bitno da ste ti i beba dobroPorod ce doci kad beba hoce. Pretpostavljam da su ti rekli da si zatvorena i da je mozda cerviks tvrd. To ti nista ne znaci, jer vec veceras mozes drzati svoju bebu u rukama. Pokusaj biti sto vise opustena, jer to signalizira bebi da je sve sigurno za dolazak na svijet. Ako si u panici sto nikako da ista krene onda bebi tvoj adrenalin signalizira da nesto ne valja i da nije sigurno da jos dodje. Budi okupana oksitocinom, radi stvari koje te opustaju i vesele. Npr ja gnjavim muza cim dodje s posla da se mazimo, grlimo, ljubimo, jer je meni samoj to signal da je sve dobro i da se osjecam sigurno, pa znam da i beban to osjeti
Ma neee,nalaz kaze cervix 1 clanak,uloziva za vrsak prsta,i sad mi sluzni poceo ispadat cim sam doma dosla,tak da nadam se pomaku🙂
Odlicno za sluzni cep sretno!

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Super Teab nešto se ipak događa!
Didi, a što si rekla kak je kod tebe situacija? Tebi je termin isto sad svaki čas.
Ja sam se evo vratila s pregleda. Jedva jedvice uloživa za prst. Trudova nema, ali beba je super, ctg odličan. Tako da je to super 😊
Idući pregled imam 3.6. i rekla mi je doktorica nek dođem sa stvarima 😱🙈🤞💪😅

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji