Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    31. Svibanj 2022. 06:42

Jutro curkeee! Bas sam happy jer su nam krenuli dolasci nasih ljetnih bebica, ne mogu vjerovati da smo vec ovdje, a sanjali smo o tome cijelu zimu... 🤗💕
    Ja sam danas ravno 40+0 😱 Pomaka nekih nema za sada. Nekako sam se potajno nadala da će ipak biti danas, pa da mali pišulinac i ja dijelimo rođendan 🙈😁 Ali čini se da će to biti lipanjska beba... Imam pregled u 11, vidjet ćemo šta će dr reći. 
    Danas nas masu ima kontrole, pa se nadam samo pozitivnim vijestima od svih 💕
    *
    Sve nove mame: nadam se da uzivate sa svojim smotuljcima sreće i da se osjećate dobro ❤️

AuroraB
    31. Svibanj 2022. 08:07

Martina baš je lijepo danas vidjeti tvoju trakicu🤗 Držim 🤞🤞 da danas imaš zanimljiv dan😄
    I ja imam danas pregled☺️ 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Nara-Nara
    31. Svibanj 2022. 08:13

Martina sretan rođendan. Baš bi bilo lijepo da ti danas poklončić stigne 🥰🤗
    Zar je lista pregleda pala već na samo jedan post? Toliko ih je već rodila 😱😊
    Aurora i ja imam danas pregled. Ali već znam što će reći. I dalje zatvorena! Ništa ne osjećam, ništa se ne događa...
    Teab, Marta, Atina kako ste vi cure? Bilo što sad preko produženog? Ja sam držala fige 😅

TheTina
    31. Svibanj 2022. 08:45

Mmmartinaaa sretan rodendan i sve najbolje ti zelim! Uzivaj danas, a najljepsi poklon ti jos stigne doci 🤗🥳🥰.
    .
    Moj muzek je od danas doma na GO do kraja lipnja tak da se bas veselim nekoj pomoci u kuci 😂 Vec danas on kuha 😁.
    .
    Sretno svima na pregledima danas 🤗

missR
    31. Svibanj 2022. 08:53

Martina sretan ti rođendan, nikad se ne zna možda se do večeri nešto i pokrene 😃🥰
    Atina, Marta cekam i vas😀
    Cestitam svima na bebicama koje su stigle, uzivajte i brzo se oporavite ❤️
    Mi smo dobro i vec smo se skroz privikli na novog clana, grcevi nas muce ali proci ce i to 🤗 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Didi4321
    31. Svibanj 2022. 09:53

Martina sretan rodjendan!
    Cestitam na novim bebicama  nadam se da ce se cure i tu javiti da napisu kako je prosao porod
    Kod mene nikakvih znakova da ce beban uskoro, iako je termin u cetvrtak. 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

MarVel
    31. Svibanj 2022. 09:54

Draga Martina, sretan ti rođendan, sve najbolje od ❤️. Tko zna, možda ipak stigne za rođendan.
    Kod mene mali obrat, muž i ja smo preselili u Pulu za vikend, tu ću na kraju i roditi i novi pregled imam 6.6., umjesto 10.6. Ako se sjetiš promijeni. Curka će ipak biti Puležanka, a ne Purgerica.
    Koliko nam je bebica već stiglo. Juhuhuhuhuh

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Samoja6
    31. Svibanj 2022. 11:04

Kod mene živčanost otkad sam oči otvorila! 
    Odmah me dočekala poruka sa mirovinskog da sam odjavljena!
    Baš mi dođe da pošaljem mail ravno direktorici i zahvalim se!
    Što sad trebam? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Eden
    31. Svibanj 2022. 11:09

Martina sretan rodjendan, i drzim fige da se ipak nesto pokrene 🙂
    Sad sam primjetila da meni pise pregled 3.6., a zapravo je sutra, 1.6. pa ako se sjetis ispravi ali nije previse bitno, moguce da sam krivo napisala zadnji put. Jedva cekam cut kakvo je stanje

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Didi4321
    31. Svibanj 2022. 11:10

Samoja6

Kod mene živčanost otkad sam oči otvorila!
    Odmah me dočekala poruka sa mirovinskog da sam odjavljena!
    Baš mi dođe da pošaljem mail ravno direktorici i zahvalim se!
    Što sad trebam?

Bas mi je zao sto te nisu ostavili prijavljenu, stvarno ih nista ne bi kostalo. Onda su te i sa zdravstvenog odjavili, pa se javi hzzo-u mailom da te prijave kao nezaposlenu osobu, jer to nazalost ne ide automatski. Drugi neki savjet nemam. Drzi se 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.