Jutro curkeee! Bas sam happy jer su nam krenuli dolasci nasih ljetnih bebica, ne mogu vjerovati da smo vec ovdje, a sanjali smo o tome cijelu zimu... 🤗💕
Ja sam danas ravno 40+0 😱 Pomaka nekih nema za sada. Nekako sam se potajno nadala da će ipak biti danas, pa da mali pišulinac i ja dijelimo rođendan 🙈😁 Ali čini se da će to biti lipanjska beba... Imam pregled u 11, vidjet ćemo šta će dr reći.
Danas nas masu ima kontrole, pa se nadam samo pozitivnim vijestima od svih 💕
*
Sve nove mame: nadam se da uzivate sa svojim smotuljcima sreće i da se osjećate dobro ❤️
Martina baš je lijepo danas vidjeti tvoju trakicu🤗 Držim 🤞🤞 da danas imaš zanimljiv dan😄
I ja imam danas pregled☺️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Martina sretan rođendan. Baš bi bilo lijepo da ti danas poklončić stigne 🥰🤗
Zar je lista pregleda pala već na samo jedan post? Toliko ih je već rodila 😱😊
Aurora i ja imam danas pregled. Ali već znam što će reći. I dalje zatvorena! Ništa ne osjećam, ništa se ne događa...
Teab, Marta, Atina kako ste vi cure? Bilo što sad preko produženog? Ja sam držala fige 😅
Mmmartinaaa sretan rodendan i sve najbolje ti zelim! Uzivaj danas, a najljepsi poklon ti jos stigne doci 🤗🥳🥰.
.
Moj muzek je od danas doma na GO do kraja lipnja tak da se bas veselim nekoj pomoci u kuci 😂 Vec danas on kuha 😁.
.
Sretno svima na pregledima danas 🤗
Martina sretan ti rođendan, nikad se ne zna možda se do večeri nešto i pokrene 😃🥰
Atina, Marta cekam i vas😀
Cestitam svima na bebicama koje su stigle, uzivajte i brzo se oporavite ❤️
Mi smo dobro i vec smo se skroz privikli na novog clana, grcevi nas muce ali proci ce i to 🤗
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Martina sretan rodjendan!
Cestitam na novim bebicama nadam se da ce se cure i tu javiti da napisu kako je prosao porod
Kod mene nikakvih znakova da ce beban uskoro, iako je termin u cetvrtak.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Draga Martina, sretan ti rođendan, sve najbolje od ❤️. Tko zna, možda ipak stigne za rođendan.
Kod mene mali obrat, muž i ja smo preselili u Pulu za vikend, tu ću na kraju i roditi i novi pregled imam 6.6., umjesto 10.6. Ako se sjetiš promijeni. Curka će ipak biti Puležanka, a ne Purgerica.
Koliko nam je bebica već stiglo. Juhuhuhuhuh
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Kod mene živčanost otkad sam oči otvorila!
Odmah me dočekala poruka sa mirovinskog da sam odjavljena!
Baš mi dođe da pošaljem mail ravno direktorici i zahvalim se!
Što sad trebam?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Martina sretan rodjendan, i drzim fige da se ipak nesto pokrene 🙂
Sad sam primjetila da meni pise pregled 3.6., a zapravo je sutra, 1.6. pa ako se sjetis ispravi ali nije previse bitno, moguce da sam krivo napisala zadnji put. Jedva cekam cut kakvo je stanje
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Kod mene živčanost otkad sam oči otvorila!
Odmah me dočekala poruka sa mirovinskog da sam odjavljena!
Baš mi dođe da pošaljem mail ravno direktorici i zahvalim se!
Što sad trebam?
Bas mi je zao sto te nisu ostavili prijavljenu, stvarno ih nista ne bi kostalo. Onda su te i sa zdravstvenog odjavili, pa se javi hzzo-u mailom da te prijave kao nezaposlenu osobu, jer to nazalost ne ide automatski. Drugi neki savjet nemam. Drzi se
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji