Pozdrav svima, nova sam ovdje 🥰
Vidim da Vas je puno iz Pule, ja sam iz Žminja i sve pretrage obavljam u Rovinju (jer mi dr.op.prakse nije iz Pule) Dobila sam uputnicu za napraviti OGTT test ali nam nikako ne paše da ga radim u Rovinju u labu, a u Puli me neće primiti. Htjela sam ići privatno ali Medico i Croatia ne rade ogtt, da li znate gdje bi mogla napraviti te nalaze privatno u Puli? Hvala ☺️
Gotov pregled u TA, sve uredno, kontrola 03.06., dan iza termina
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
CrazyPeach čestitke na sinu 💙
Sunchica555 nemoj ni čitati po netu to,ja nisam dobila još nalaz,ali to nije ništa strašno,bitno je da se dobije antibiotik i to je to...😊
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
CrazyPeachčestitke na sinu 💙
Sunchica555nemoj ni čitati po netu to,ja nisam dobila još nalaz,ali to nije ništa strašno,bitno je da se dobije antibiotik i to je to…😊
Ne znam samo jel se smije dojiti ako se primi ta kura antibiotika, nisam nasla informacije vezane za to🤷
CrazyPeachčestitke na sinu 💙
Sunchica555nemoj ni čitati po netu to,ja nisam dobila još nalaz,ali to nije ništa strašno,bitno je da se dobije antibiotik i to je to…😊
Ne znam samo jel se smije dojiti ako se primi ta kura antibiotika, nisam nasla informacije vezane za to🤷
Smije se dojiti, to dobijas samo dok se poradjas.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Kao što je rekla Didi možeš slobodno dojiti 😊
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Vidim da Vas je puno iz Pule, ja sam iz Žminja i sve pretrage obavljam u Rovinju (jer mi dr.op.prakse nije iz Pule) Dobila sam uputnicu za napraviti OGTT test ali nam nikako ne paše da ga radim u Rovinju u labu, a u Puli me neće primiti. Htjela sam ići privatno ali Medico i Croatia ne rade ogtt, da li znate gdje bi mogla napraviti te nalaze privatno u Puli? Hvala ☺️
Odi u porec kod jerkovica. Ne kosta puno i tako te ljubazno prime. Jer moras biti tamo 3 sata. Jer ti vade 1 put iz vene a druga 2 iz prsta. I smjeste te u sobu sama u krevet. Jer se nesmijes kretati. Daju ti casopise da citas a mozes prckat i po svom mobitelu. Nalazi odmah gotovi i jos ti hi posalju na mail da imas.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Administratorice, ja sam evo isto napravila fb profil (nakon kakvih 10 godina) samo da se pridružim grupi. Promijenilo se svašta na fb-u I pitanje što sam sve potisnula 😅 ja sam vam dakle ona bez ikakvih kontakti na fbu 🤷♀️
Odi u porec kod jerkovica. Ne kosta puno i tako te ljubazno prime. Jer moras biti tamo 3 sata. Jer ti vade 1 put iz vene a druga 2 iz prsta. I smjeste te u sobu sama u krevet. Jer se nesmijes kretati. Daju ti casopise da citas a mozes prckat i po svom mobitelu. Nalazi odmah gotovi i jos ti hi posalju na mail da imas.
Sortiraj odgovore
Najstariji