Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    22. Svibanj 2022. 13:52

Evo i ja sve češće kukam. Upravo sam dragom malo plakala jer mi je užasno neugodno, imam feeling da mi je trbuh toliko rastegnut i napet da će eksplodirat, isto imam pritisak dok hodam, sva sam nikakva. To me na momente uhvati, ujutro recimo budem super. Stopala mi nisu natecena, ali stvarno pazim da su mi na povisenom, da ne nosim ništa usko i tako. Al bas sam si troma sva. Bas je tezak ovaj zadnji period, jos u kombinaciji s vrucinama. 🥵
    Jos malo da izdrzimo, uffff.... 🤞

Ina85
    22. Svibanj 2022. 14:07

Mrvica722

Koliko ste kg dobile do sada

+12 , i mislim da cu do kraja jos jedno 2 dobit . 🐷 s obzirom na tjedne 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Samoja6
    22. Svibanj 2022. 15:45

Ja sam na +5 kg... Prilično sam zadovoljna s tim... Ali to ne znači da mi ne postaje teško... Loše spavam, on me ubija svako jutro oko 5-6, pa moram na wc, nakon toga me obavezno uvati žgaravica, pa postanem nervozna, pa zaspem... Ova vrućina mi sve otežava, jutros mi je slabo došlo... 
    I ni ja više ne kužim u kojem sam tjednu jer je od početka trudnoća kao bila manja za 2 tjedna... A sad je kao veći za 2 tjedna! I onda? Di sam? U ovom koji je prikazan ili na +2 tjedna?! 😂 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

TheTina
    22. Svibanj 2022. 16:18

Ja sam dobila 10kila do sad i sva sam troma neka. Isto mi je sve tesko i nekad jedva hodam 😅 Super je kaj trebam rodit iduci mjesec, neznam kak bi izdrzala da moram po ovim vrucinama jos bit trudna 😏

Visibaba07
    22. Svibanj 2022. 16:41

Ja sam na +7kg...super sam podnosila trudnoću do sada...ali ove vrućine baš ne idu u korist...počele su mi oticati noge,bole me prepone i imam česte menstrualne grčeve 🤨 tješi me da imam još malo i da neću barem po najvećim vrućinama bit trudna 🤣želim i ne želim rodit čim prije,uzbuđenje i strah sve u jednome...
    Meni će mama prva 2 dana bit kod nas,tako smo se dogovorile,a onda ćemo mi sami...a ona će kuhati..dragi će biti doma...on je za sve osim za kuhat..ali inače mu treba neko vrijeme da se privikne na novu situaciju,jako ga je strah da neće znat držati bebu i sve šta treba oko nje ali ja sam sigurna da ćemo mi to sve savladati...i meni je to sve novo i nepoznato ali nije me toliko strah kao njega...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Atina25
    22. Svibanj 2022. 17:10

Mi smo se s malim nekako super u početku drzali jer muž je inače sova on inače ide spavati oko 2 i onda bi ja spavala malo dok bi ga on 'smirivao' po noći i nosio ga i masirao trbuh i sl. Onda bi se ja stigla odmorit između podoja tako u početku sad me strah kako ćemo jer tu je jos jedno dijete pa si neki luksuz ne možemo priuštiti 😅 ali ok budemo se snašli kao ostali. 
    Ja sam njega rodila 6.9 znači najgore sam prolazila po najvećim vrućinama tko god sad ima termine brzo će to i sretne smo 🤣🤣🤣🤣

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MarVel
    22. Svibanj 2022. 17:12

Neugodno mi je napisati moje kad vidim vaše kilice, ja sam na +17 ... ali bila sam dosta mršava kad sam zatrudnila pa ne izgleda toliko strašno, kao da mi je sve u stomaku  - i ponešto u dupetu. Svaki put se malo šokiram kad stanem na vagu u ambulanti i vidim te brojke. Mi ćemo biti solo prvih 10-ak dana, to mi je baš bitno, a onda malo mama pa svekrva. Mene je počeo hvatati strah od poroda, puno sam toga pročitala, educirala se, milijuni žena prije nas su rodile, ali svejedno, iracionalno je to...

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Atina25
    22. Svibanj 2022. 17:29

Marvel i ja sam na +17 - čak bi rekla i 20 samo nekako zelim potisnuti tih par kila 😅 ja imam sad 82 ali kad vidim slike sa 58 kila od prošle god u to doba osjećam se ko da sam dobila 50.
    Strah je normalan svi ga imamo, pogotovo sve šta je bliže sve više sam nervoznija panika me lovi

11.11 miny anomaly ✅

MarVel
    22. Svibanj 2022. 18:03

Hahahah Atina uf dobro je, nisam jedina 😅... s tim da si ti malo više trudna. Noću kad se okrećem s lijevog na desni bok sam kao neki nasukani kit.
    Nadam se da ću jednostavno znati šta treba kad krenu ti trudovi i da se neću srušiti od straha.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Atina25
    22. Svibanj 2022. 18:50

Da da i ja se sad okrećem 5 min s jednog na drugi bok 🤣🤣🤣
    Uglavnom,čitala sam da je svima taj zadnji mjesec toliko koma, sa brdo simptoma svega isčekivanja da žene samo čekaju da krene i da je to tako prirodno da imaju čim manje straha i ima neke istine u tome jer kakva god panika da mi je opet iz dana u dan vidim da mi je sve gore i gore i samo čekam da krene 🤣🤣
    Ja sam rekla da kad krene ne znam dal' ću smoć snage sjesti u auto i ić u bolnicu ahahhah

11.11 miny anomaly ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.