Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    22. Svibanj 2022. 12:08

Pepi19

Teab je li se bebica malo aktivirala ili i dalje chilla? 😆

Chilla gospodin,imam osjecaj ko da sjedim na njemu kolki pritisak mi je u zdjelici 😅,javi se na kratko sam da nas pozdravi oko pol 9 al ne traje to nis dugo,mogo bi on skoro 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 12:46

Volim tako čuti savjete žena koje vec imaju jedno dijete tako da ako jos pametnog imate za reći svaki savjet je dobro došao. Ja imam uvučene bradavice gledala sam tehnike dojenja sa takvim bradavicama, kupit cu jos i šeširić za svaki slucaj i bočicu i do hranu ako bas ne bude islo neka se nađe u kuci

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 13:24

Koliko ste kg dobile do sada

TheTina
    22. Svibanj 2022. 13:27

Mrvica722- muz i ja smo sve sami i nakon 15mj i dalje je tak, bake uskoce povremeno pricuvati samo ili se dodu poigrati malo i toe to. Ja sam za to da je muz ukljucen u sve u kuci kao i ja a ne da se navikne da meni dolazi ili moja mama ili njegova mama pomagat a on da sjedi, lezi, igra igrice ili kaj vec. Ima net di si moze vidit recepte i tak je i skuhal rucak kad sam dolazila iz bolnice (nije bilo preukusno iskreno ali radil je to s voljom i to je najbitnije) 🤗 Sad se naviknul i vikendom kad je doma, on kuha, i usisava i pere podove i njegovo je kupanje male od pocetka - to je njihovo vrijeme i ja se tu nesmijem mijesat 😁😁. Tak da, probajte sami, upoznajte jedan drugoga jos bolje i tog malog andela koji vam stize 🥰 Naravno, ako zagusti uvijek mozete traziti pomoc 🙂

Atina25
    22. Svibanj 2022. 13:35

Mrvica ja sam dobila 17 kila a mislim da mi je 15 kila u trbuhu kakav je 🤦

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Crazypeach
    22. Svibanj 2022. 13:35

Uff cure koje ste pri kraju kako se osjećate? E zbilja,ja više ni ne znam koji sam tjedan. Mislim da 38. Stvarno mi je preteško postalo. Stopala su mi ko baloni napuhnuta,nažuljale su me i japanke. Listovi su mi isto puni vode. Stalno ali stalno moram na wc,čak me i trbuh već pomalo boli valjda od silnog pritiska. Kad hodam po stepenicama ne vidim više stopala. Sad stvarno već jedva čekam roditi kolko god me strah. 

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 13:37

TheTina

Mrvica722-muz i ja smo sve sami i nakon 15mj i dalje je tak, bake uskoce povremeno pricuvati samo ili se dodu poigrati malo i toe to. Ja sam za to da je muz ukljucen u sve u kuci kao i ja a ne da se navikne da meni dolazi ili moja mama ili njegova mama pomagat a on da sjedi, lezi, igra igrice ili kaj vec. Ima net di si moze vidit recepte i tak je i skuhal rucak kad sam dolazila iz bolnice (nije bilo preukusno iskreno ali radil je to s voljom i to je najbitnije) 🤗 Sad se naviknul i vikendom kad je doma, on kuha, i usisava i pere podove i njegovo je kupanje male od pocetka - to je njihovo vrijeme i ja se tu nesmijem mijesat 😁😁. Tak da, probajte sami, upoznajte jedan drugoga jos bolje i tog malog andela koji vam stize 🥰 Naravno, ako zagusti uvijek mozete traziti pomoc 🙂

Divno, meni je tata teško bolestan pa mama brine o tati, dosta im ja sad pomazem i muz a kad rodim necu je jos sa svim svojim zamarati. Sveki je super ona vec godišnji uzela kad ja rodim, pa sam je pitala jel to ide negdi na ljetovanje 😂 jednostavno sta ti kazes ima internet pa nek kuhaju, moj je bas zrel za bit otac tako da stvarno je bitno za koga smo se udale sve se to kasnije pokaze, a najbitnije je da oni imaju volje. Slažem se sa tebom da moraju bit uključeni u sve i znat sve oko djeteta. Prošla su ta vremena di su žene bile potlačene

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 13:39

Atina25

Mrvica ja sam dobila 17 kila a mislim da mi je 15 kila u trbuhu kakav je 🤦

Koliko su procijenili težinu bebe?sad ce to brzo van pa će i kile otići i voda i svega tu ima

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 13:40

Ja sam dobila do sada 8 kg s tim kad sam ostala trudna da sam bila mršava tako da sam tek sad dostigla svoju staru kilažu, a doktor kaze da ce bit krupna beba a ima i na koga ja sam imala 4,5 kg🙈

Atina25
    22. Svibanj 2022. 13:46

Mrvica u pon je bila procjena na 3610🥴 sin mi je imao 3980 i 56 cm,tako da sam nekako se nadala posto je curka da ima 3500 i da bude lakse vidjet ćemo. 
    Crazypeach meni je isto sve kao tebi,bas sam uzasno otecena čak nemam ni strije ni celulit nisam se nesto ni udebljala koliko je to vode i glava mi nabubrena sve bas se vidi da je kraj lagano. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.