Meni ce ginekologica uzeti na zadnjem pregledu kod nje iduci tjedan, tada cu biti 35tj, tako mi je i u prosloj trudnoci.

2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Evo mene sa pregleda .. zabetonirana, nema trudova… jedina pozitivna stvar je u tome sto ako nesto krene prije petka nemoram ici sa hitnom u bolnicu u lezecem polozaju ,jer je on s glavom u zdjelici💕slj. termin mi je 27.5.
Ti se ne daš, ha? 😅
Jesu ti što govorili do kad će te pustiti da čekaš prirodne trudove?

Ja imam sljedeci pregled u bolnici 2.6. 🤗
.
Nego, mene zanimaju ti brisevi? Tko to uzima uopce? Ginekolog kod kojeg sam do sad bila ili u bolnici? Prosli put mi nije nitko uzimal nikakve briseve al pretpostavljam jer sam rodila prije termina pa nisu stigli 🤷♀️
I meni je uzela sad moja ginekologica na zadnjem pregledu kod nje

Atina jel imaš žgaravicu makar ti se trbuh spustio? Ja imam i dalje žgaravice,pogotovo od čaja maline
Evo mene sa pregleda .. zabetonirana, nema trudova… jedina pozitivna stvar je u tome sto ako nesto krene prije petka nemoram ici sa hitnom u bolnicu u lezecem polozaju ,jer je on s glavom u zdjelici💕slj. termin mi je 27.5.
Ti se ne daš, ha? 😅
Jesu ti što govorili do kad će te pustiti da čekaš prirodne trudove?
Neda se moj Ante van….Meni su sinoc poceli trudovi,po aplikaciji sam trebala vec biti juce u bolnici.. ali su popustili malo tokom noci i danas,ali sada pocinju opet pocinju intenzivniji bolovi.. mislim da bi moglo to biti sutra kod mene🙈🥰
Ajde držim fige da sad neće više stati 🤞🤞💙🤗

Cure, imate li nekoga za preporučiti za 3-4D UZV u Zagrebu? Zadnji UZV sam radila u travnju kod svog ginića i sljedeći mi je u lipnju u trudničkoj ambulanti u Petrovoj pa bih htjela još jedan između. Naučila sam kod svog ginića da pogleda bebu svaki put, a sad već dva pregleda u Petrovoj zaredom ništa od UZV-a.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Atina jel imaš žgaravicu makar ti se trbuh spustio? Ja imam i dalje žgaravice,pogotovo od čaja maline
Meni se spustio, ali žgaravica je i dalje tu. Od voća svega užas.. Volim jesti voće i bas uzivam, a poslije me ubije žgaravica, eto danas od trešnji i jagoda, jučer od banana..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure, imate li nekoga za preporučiti za 3-4D UZV u Zagrebu? Zadnji UZV sam radila u travnju kod svog ginića i sljedeći mi je u lipnju u trudničkoj ambulanti u Petrovoj pa bih htjela još jedan između. Naučila sam kod svog ginića da pogleda bebu svaki put, a sad već dva pregleda u Petrovoj zaredom ništa od UZV-a.
Ja sam isla u Agram, super je bilo i dobila sam i slike i cd za doma.
Crazypeach - uzasnu žgaravicu imam pogotovo ćnavečer prije spavanja, ful mi se spustio trbuh ali žgaravica je i dalje nazalost tu. U prvoj trudnoći niti jednom je nisam imala bas čudno.
Evo prije me toliko počelo žariti da me peče i ostanem bez zraka. Pa čekam da prođe ili popijem mineralne i u noći se budim radi toga

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Tams - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
marta96 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Visibaba07 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Artarior - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Teab - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ljubičica - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
EnaEna - sutra ♥️🤰 x 2
Crazypeach - sutra 💙 it’s a BOY!
💙🤰
Pepi19- 26.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ninnek - 26.05. 💙 it’s a BOY! 💙
BabyM - 26.5. 💙 it’s a BOY! 💙 🤰
Bobica91 - 27.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Dani30 - 27.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MMMartinaaa - 27.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Didi4321 - 27.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 27.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
IK_26 - 31.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Atina25 - 31.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MamaH - 31.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
AnnieP - 31.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Poison_Ivy32 - 01.06. 💙 it’s a BOY!
💙🤰
Ar5 - 01.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
TheTina - 02.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Eden - 03.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mallla - 03.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Peppito - 03.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
ima333 - 06.06. 💙 it’s a boy! 💙🤰
Sunchica555 - 07.06. 💖 it's a GIRL!
💖🤰
Comming072022 - 09.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Principessa007 - 09.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MarVel - 10.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Artarior - 15.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Krami - 15.06. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ariel - 20.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pikapolonka - 21.06. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - za tjedan dana 💙 it’s a BOY! 💙🤰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji