Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    23. Svibanj 2022. 12:27

Ma nemam komentara... I ja bi razumila da imaju nekog troška, ali ovako... Baš tako - lijepa naša državi!
    Blago nama...
    Ali dobro, ne želim se nervirati, imam na što misliti... S obzirom da mi je porodiljni otvoren, ako sam dobro shvatila sad imam punu naknadu? Ili sam ja sve krivo shvatila? U biti, uopće nemam pojma što raditi sad kad istekne ugovor... Trebam li i kome što javiti? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MarVel
    23. Svibanj 2022. 12:40

sunchica555

MarVelsunchica555 Odeš na trijažu i onda se javiš sestri u ambulanti na prijemni šalter s nalazima koje uzmu i vrate ti nakon pregleda. Prvo te zovu na vaganje, mjerenje tlaka i urin trakicu - to ide brzo, a onda slijedi duži dio, čekanje na pregled. Prvi put sam čekala cca sat vremena, drugi put skoro dva sata...

p.s. drugi put sam si ponijela plastičnu čašu pa piškila u nju i umočila trakicu jer mi je bilo nezgodno sa stomakom u polustajaćem položaju gađati trakicu

Hvala, predaju se svi dosadašnji nalazi na prijemnom šalteru ili samo zadnji nalaz?
    Uh dns i nije tako vruće bilo a unutra milijun trudnica, kak će tek biti kad krenu sparine, trebati će strpljenja.
    Naručila sam se kod Starčevića/Hermana iako sam čula da je ubiti svejedno kod koga si jer su uglavnom tamo specijalizanti koji se uče, pa ubiti rijetko kada i budu ti glavni doktori.

Mene su tražili i zadnje briseve (klamidija, ureaplasma, itd), test senzibilizacije, guk profil, uglavnom sve te zadnje nalaze koje imaš ponesi. Pregledala me starija dr., ali to ako je rizičnija trudnoća, tebi će onda vjerojatno biti netko od specijalizanata. Daaa, ponesi vodu i strpljenje. 😅

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

marta96
    23. Svibanj 2022. 12:50

Samoja6

Ma nemam komentara… I ja bi razumila da imaju nekog troška, ali ovako… Baš tako - lijepa naša državi!
    Blago nama…
    Ali dobro, ne želim se nervirati, imam na što misliti… S obzirom da mi je porodiljni otvoren, ako sam dobro shvatila sad imam punu naknadu? Ili sam ja sve krivo shvatila? U biti, uopće nemam pojma što raditi sad kad istekne ugovor… Trebam li i kome što javiti?

Sad ćeš dobivati puni iznos, ali nakon prvih 6mj kad moras nositi za produženje porodiljnog onda će vjerojatno ići onaj manji iznos. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• ar5
    23. Svibanj 2022. 14:19

Vidim da pišete o kilogramima, ja sam na +12, svi mi kažu kao pa nisi se udebljala uopće, imaš samo trbuh, ali ja sam sebi ko slonica, baš se veliko osijećam.🤣 Najgore mi je kad idem negdje i nemam kaj obuć, onda redovno imam slom živaca. Jedva čekam vratit se na staro poslije poroda :)
    Martina dobila sam termin za idući pregled 01.06.pa me možeš upisat 😁

💃 26 🕺29
    Termin: 27.06.2022.

• Eden
    23. Svibanj 2022. 14:36

MarVel

Eden

Ja sam trenutno na +11kg, u prosloj trudnoci sam do kraja dobila 15kg pa pretpostavljam da ce biti slicno, s tim da je 10kg otislo vec na porodu a ostatak kroz mjesec dana, ne bi se bunila da opet bude tako. Iako sam ovu trudnocu zapocela sa 2-3kg vise nego proslu…
    Marvel vidim da ti je termin krajem 6mj i da planiras Petrovu, mozda cemo se druzit nakon poroda na babinjacama ☺️ Meni je po mengi termin trebao biti 15.6. ali smo ga zbog kasne ovulacije (PCOS) odmah korigirali na 1.7., pa ja navijam da maleni dodje ipak nesto ranije, vec mi je lagano dosta

Da, već sam krenula u TA u Petrovu zbog skraćenog cerviksa, na kraju tu ne drame previše, naručena sam na sljedeći pregled-UZV tek 10.6. Meni je termin 28.6., mada se i ja nadam da će to mrvicu ranije jer baš i ne podnosim vrućine. Bilo bi super da se potrefimo oko termina, za mene još dodatni plus, ipak si ti već iskusna mama. Kako se ti osjećaš? Ja imam neki nalet energije, ali više u glavi jer se fizički baš brzo umorim. Jučer sam odlučila napraviti reda među cipelama, nakon toga sam spavala dva sata.

Bas sam nedavno pisala, mene isto bio opalio taj neki nalet energije, ujutro me ulovi volja pa pospremam sve po stanu, ali jednom kad sjednem nema vise ustajanja 🤣
    Sad trenutno smo na moru kod muzevih da maleni iskoristi malo ljeta s obzirom da cemo barem cijeli 7mj biti u ZG pa zapravo samo krepavam i sa njim se bavim, iduci tjedan kad se vratimo planiram jos sredit do kraja robicu i izvuc kolica, jaje i to i osvjezit za bracu.
    Ja imam jos za tjedan dana pregled kod svoje gin a onda prelazim u TA. Zadnji put sam rodila dan prije termina, nadam se da cu sad jos ranije 😁

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

TheTina
    23. Svibanj 2022. 14:54

Ja imam sljedeci pregled u bolnici 2.6. 🤗
    .
    Nego, mene zanimaju ti brisevi? Tko to uzima uopce? Ginekolog kod kojeg sam do sad bila ili u bolnici? Prosli put mi nije nitko uzimal nikakve briseve al pretpostavljam jer sam rodila prije termina pa nisu stigli 🤷‍♀️

Teab
    23. Svibanj 2022. 15:24

TheTina

.
    Nego, mene zanimaju ti brisevi? Tko to uzima uopce? Ginekolog kod kojeg sam do sad bila ili u bolnici? Prosli put mi nije nitko uzimal nikakve briseve al pretpostavljam jer sam rodila prije termina pa nisu stigli 🤷‍♀️

Nekim curama je uzimo njihov ginic,meni su uzeli proslo tj u Petrovoj,valjda ovisi o ginekologu

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Eden
    23. Svibanj 2022. 16:19

Meni ce ginekologica uzeti na zadnjem pregledu kod nje iduci tjedan, tada cu biti 35tj, tako mi je i u prosloj trudnoci.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Nara-Nara
    23. Svibanj 2022. 17:29

Dani30

Evo mene sa pregleda .. zabetonirana, nema trudova… jedina pozitivna stvar je u tome sto ako nesto krene prije petka nemoram ici sa hitnom u bolnicu u lezecem polozaju ,jer je on s glavom u zdjelici💕slj. termin mi je 27.5.

Ti se ne daš, ha? 😅
    Jesu ti što govorili do kad će te pustiti da čekaš prirodne trudove?

• sunchica555
    23. Svibanj 2022. 17:53

TheTina

.

I meni je uzela sad moja ginekologica na zadnjem pregledu kod nje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.