Ne znam na kakvu se otvorenu ranu misli kod poroda...veličine dlana... mislim da je najbitnije slušat svoje tijelo... ako je netko spreman prije 6 tjedana vratit se svojem svakidašnjem ritmu,zašto ne... vjerujem da nekome treba i duže od 6 tjedana da se oporavi,nije svaka osoba ista. Ja sam npr. Mjesec dana nakon poroda već dobila mengu... nisam dojila prvog sina,ne znam jel to ima veze s tim. Kupila sam si steznik,ako se to može zvati steznikom jer nije da baš nešto steže,čini mi se da mi se trbuh vrlo brzo vratio u početno stanje. Ne znam,možda pričam gluposti,ne razumijem se ali u prvoj trudnoći nisam imala neki trbuh,a svejedno mi je ostao poslije poroda i smetalo me to. Sad imam puno veći trbuh,sigurno će trebat određeno vrijeme da dođe na staro,ako se ikad i vrati :D
Ne znam na kakvu se otvorenu ranu misli kod poroda…veličine dlana… mislim da je najbitnije slušat svoje tijelo… ako je netko spreman prije 6 tjedana vratit se svojem svakidašnjem ritmu,zašto ne… vjerujem da nekome treba i duže od 6 tjedana da se oporavi,nije svaka osoba ista. Ja sam npr. Mjesec dana nakon poroda već dobila mengu… nisam dojila prvog sina,ne znam jel to ima veze s tim. Kupila sam si steznik,ako se to može zvati steznikom jer nije da baš nešto steže,čini mi se da mi se trbuh vrlo brzo vratio u početno stanje. Ne znam,možda pričam gluposti,ne razumijem se ali u prvoj trudnoći nisam imala neki trbuh,a svejedno mi je ostao poslije poroda i smetalo me to. Sad imam puno veći trbuh,sigurno će trebat određeno vrijeme da dođe na staro,ako se ikad i vrati :D
Mislila je na ranu koja ostane u maternici gdje se odvojila posteljica.
Dojenje nema veze sa tim kad ce doci menga i kad ce ponovno krenuti ovulacije. Tako da se svakako preporuca sex sa zastitom ako ne zelis potencijalno odmah nakon poroda ostati trudna.

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Ne znam na kakvu se otvorenu ranu misli kod poroda…veličine dlana… mislim da je najbitnije slušat svoje tijelo… ako je netko spreman prije 6 tjedana vratit se svojem svakidašnjem ritmu,zašto ne… vjerujem da nekome treba i duže od 6 tjedana da se oporavi,nije svaka osoba ista. Ja sam npr. Mjesec dana nakon poroda već dobila mengu… nisam dojila prvog sina,ne znam jel to ima veze s tim. Kupila sam si steznik,ako se to može zvati steznikom jer nije da baš nešto steže,čini mi se da mi se trbuh vrlo brzo vratio u početno stanje. Ne znam,možda pričam gluposti,ne razumijem se ali u prvoj trudnoći nisam imala neki trbuh,a svejedno mi je ostao poslije poroda i smetalo me to. Sad imam puno veći trbuh,sigurno će trebat određeno vrijeme da dođe na staro,ako se ikad i vrati :D
Taj chicco koji sam ja kupila isto ne izgleda kao steznik, ima onaj čičak i više je kao potpora ne znam kako opisati.
Što se tiče ovog intimnog dijela ja sam isto čula nekome treba i duže, nekome i kraće. Svako zna za sebe tako da u to ne ulazim. Dobro dok je sve dobro i bez komplikacija.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ivanana Za OB Pula ne treba tečaj. Kad dođeš na hitni prijem kad te zaprime vidjet će u kojem si stanju koliko si otvorena npr ako budeš 8 cm ides odmah u rađaonu i pratnja s tobom. Pratnja mora imati zaštitno odijelo koje ste prethodno kupili u ljekarni - vi sami to nosite. I plaća se 120 kuna covid test a ne pratnja na porodu nego to je cijena za covid test. To mi je rekla dr u pon najsvježije info.
A ako niste odmah za rađaonu nego ste za predrađaonu onda pratnja ide doma dok ne dođete u rađaonu. Ali sve isto vrijedi potrebno je odijelo + 120 kn za covid test. Potvrda s tečaja ne treba:)
Šta se tiče steznika, ja to nisam prvi put koristila neću ni sad trbuh mi se dosta rano vratio na staro ja sam počela trenirati nakon točno 2 mj od poroda,lagano 2x tjedno jer sam inače trenkala stalno.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ovo da se plaća covid test mi je čak i ok,mislim barem pratnja nemora mislit da neće moć u rađaonu ako je noć a mora si napravit brzi test,ali isto su nabili duplu cijenu 🤣🤣 koliko je meni poznato u Ri toga nema,čak ne treba ni to odijelo već obična maska i potvrda ,kako se to razlikuje od bolnice do bolnice 🤨 posjeta nema i dalje,a apartman nažalost nije u funkciji 😭

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Visibaba ma da po meni je ovo čista zarada al ajde nek im bude neću propast al bezveze.
Čekaj sta u Ri nema apartmana dostupnog? Tamo mi je kuma bila 3 dana jos prije korone sad ne znam kako je. Ok je za mogućnost da postoji evo

11.11 miny anomaly ✅
Kakvo je stanje u Zd? I ja i suprug stvarno želimo da bude samnom, ali mi nije jasno kako da napravi test na vrijeme kad nikad ne znaš kad ćeš završiti doli! Što da svaka 2 dana radi PCR?
I sve više razmišljam o apartmanu, znam da ga imaju, ali kakva je situacija neznam...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Visibaba ma da po meni je ovo čista zarada al ajde nek im bude neću propast al bezveze.
Čekaj sta u Ri nema apartmana dostupnog? Tamo mi je kuma bila 3 dana jos prije korone sad ne znam kako je. Ok je za mogućnost da postoji evo
Ma čista zarada,divno naše zdravstvo 🤨
Apartman je u Ri pretvoren u Covid sobu i još uvijek je tako i nije dostupan.

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Visibaba vidis nisam to znala steta :(

11.11 miny anomaly ✅
Cure hvala puno na informacijama vezano za pratnju u OB Pula. Nadam se da se do 8.mj kad trebam roditi nece promijenit da odjednom opet traze polozen tecaj. 😊
Ovo za steznik nakon poroda..mislim da nema nekog smisla. Treba pocet s laganim treninzima kad se malo oporavis i to je najbolji i najzdraviji nacin za povratak na staro 😊
Jel vas muce hemoroidi? Ja ih mazem s kantarionom al i dalje su prisutni 😔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji