Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 09:57

Ina85

Cure moje dobro jutro. Ja imam 1 pitanje i mozda mi mozete pomoc. Ja sutra vadim guk profil i HbA1c . U trudnickoj ambulanti sam narucena u 10.30. Pitala sam doktoricu dali moram biti nataste , rekla je da ne. Dali igra ikakvu ulogu sta ja sutra ujutro pojedem? Smijem li voce , kavu s mlijekom, veganski kruh i sir naprimjer . Hoce li mi to voce dici secer? Naravno da cu jesti recimo oko 8 ujutro a mozda i ranije a vađenje krvi mi je tek u 10.30. Tako da imam vremena .

HbA1c ti je ukupni tromjesečni šećer njega neces poremetiti, al guk ce malo se povisiti. Nista gluplje nisam cula od toga da neko naruci nekog za vađenje krvi osobito trudnicu u 10,30.guk zna bit drugacije ako npr vecaras dosta kasno od uobičajenog. Moj savjet ti je da izdrži da ne jede do 10 i 30 i nakon toga odma doručku ako mislis da bude bas ispravno. Ili odi da ti netko izvadi epruvetu krvi pa im donesi u 10 i po ako imas frendicu kakvu med sestru

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 10:00

Koju kozmetiku planirate koristiti za kupanje bebica i mazanje? I vi sta imate rodit u 7 mj i kraj 6.mj kad malo jos ugrije sta planirate obuć bebi za izlazak iz bolnice? Ja sam planirala dugi rukav nista debelo i gazu preko jaja

Samoja6
    22. Svibanj 2022. 10:14

Hemoroidi - ja sam mazala sa hemeroprotect kremom i povuklo se... Ne da sam mazala nego se utopila u njoj! Spasila sam se jer više ni dana nebi to mogla podniti, bila bi ga iščupala!
    Guk profil - nikad čula da se ide tako kasno, i inače se radi natašte... Ako pojedeš nešto, ma čak i popiješ čašu vode bit će povišeniji... Nema mi smisla...
    Ja kad sam rekla da sam popila vode su već rekli da nisam smila (a nitko mi nije rekao)...
    Za izlazak iz bolnice imam dugi rukav, lagani, pamučni... Bez obzira što će biti vruće sigurno, nosit će dugi rukav i čarapice jer temp tijela sigurno nije ista, a i planiram upaliti klimu u autu i u kući, inače će me šlagirati... Kod nas je već preko 30 stupnjeva, tako da bez klime ima da umrem!
    Kozmetiku sam kupila Mustelinu i neku prirodnu iz Bipe... Instalirala sam aplikaciju INCY Beauty i po njoj gledala koja ima najbolje ocjene... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 10:32

Samoja6

Hemoroidi - ja sam mazala sa hemeroprotect kremom i povuklo se… Ne da sam mazala nego se utopila u njoj! Spasila sam se jer više ni dana nebi to mogla podniti, bila bi ga iščupala!
    Guk profil - nikad čula da se ide tako kasno, i inače se radi natašte… Ako pojedeš nešto, ma čak i popiješ čašu vode bit će povišeniji… Nema mi smisla…
    Ja kad sam rekla da sam popila vode su već rekli da nisam smila (a nitko mi nije rekao)…
    Za izlazak iz bolnice imam dugi rukav, lagani, pamučni… Bez obzira što će biti vruće sigurno, nosit će dugi rukav i čarapice jer temp tijela sigurno nije ista, a i planiram upaliti klimu u autu i u kući, inače će me šlagirati… Kod nas je već preko 30 stupnjeva, tako da bez klime ima da umrem!
    Kozmetiku sam kupila Mustelinu i neku prirodnu iz Bipe… Instalirala sam aplikaciju INCY Beauty i po njoj gledala koja ima najbolje ocjene…

Joj da i ja sam gledala tu aplikaciju i šokirala se ne kvalitetom proizvoda, ja isto mislim da cu mustelinu ima preko interneta uvijek 1+1gratis....cak hippo je kvalitetniji od njih pola šapmonića

• Nara-Nara
    22. Svibanj 2022. 10:36

Teab je li se bebica malo aktivirala ili i dalje chilla? 😆

Samoja6
    22. Svibanj 2022. 10:49

Mrvica722

Samoja6

Hemoroidi - ja sam mazala sa hemeroprotect kremom i povuklo se… Ne da sam mazala nego se utopila u njoj! Spasila sam se jer više ni dana nebi to mogla podniti, bila bi ga iščupala!
    Guk profil - nikad čula da se ide tako kasno, i inače se radi natašte… Ako pojedeš nešto, ma čak i popiješ čašu vode bit će povišeniji… Nema mi smisla…
    Ja kad sam rekla da sam popila vode su već rekli da nisam smila (a nitko mi nije rekao)…
    Za izlazak iz bolnice imam dugi rukav, lagani, pamučni… Bez obzira što će biti vruće sigurno, nosit će dugi rukav i čarapice jer temp tijela sigurno nije ista, a i planiram upaliti klimu u autu i u kući, inače će me šlagirati… Kod nas je već preko 30 stupnjeva, tako da bez klime ima da umrem!
    Kozmetiku sam kupila Mustelinu i neku prirodnu iz Bipe… Instalirala sam aplikaciju INCY Beauty i po njoj gledala koja ima najbolje ocjene…

Joj da i ja sam gledala tu aplikaciju i šokirala se ne kvalitetom proizvoda, ja isto mislim da cu mustelinu ima preko interneta uvijek 1+1gratis….cak hippo je kvalitetniji od njih pola šapmonića

Da... Kad sam vidila sastav i ocjene npr za sudocrem - ne pada mi na pamet! Barem ne sad pored toliko kvalitetnijih proizvoda... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

TheTina
    22. Svibanj 2022. 11:09

Mrvica722

Koju kozmetiku planirate koristiti za kupanje bebica i mazanje? I vi sta imate rodit u 7 mj i kraj 6.mj kad malo jos ugrije sta planirate obuć bebi za izlazak iz bolnice? Ja sam planirala dugi rukav nista debelo i gazu preko jaja

Bademovo ulje iz ljekarne za kupanje i to je to. Cim manje to bolje 🤗.

Za obuc kompletic - tanki body s dugim rukavima, tanke hlace, carapice, tanka kapica ili sesiric i tetrica preko ili tanka dekica koju mi mama planira isheklati 🤩

MarVel
    22. Svibanj 2022. 11:23

Nama je termin krajem lipnja, isto imamo tanki body dugih rukava, hlačice, čarapice i kapicu, a pripremila sam joj i jednu lijepu haljinicu... pa ćemo vidjeti. Imamo i tanku pamučnu dekicu za preko, mada u Zagrebu je već veća temperatura nego kod mojih na moru, sve me strah što će biti za mjesec dana. Živimo baš blizu Petrove pa razmišljam ima li nam uopće smisla ići autom ili da prošećemo.
    Za kupanje za početak bademovo ulje iz apoteke ili maslinovo ulje, što manje bilo kakvih aditiva.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 11:33

Predivno 🥰🥰🥰još malo i stižu naše bebe 💖💖
    Koje pelene planirate stavljat bebama i da li planirate sami sa mužem proć prve dane, ja planiram jednostavno smatram da mi on može kuhat ima volju i znanje kao i sve ostale stvari po kuci moze radit. Smatram da bi poludila da mi se neko mota dok se nas troje upoznajemo😂🙈volim komod po kuci, od robe do ponašanja. A kod muževa je najbitnija volja onda su sposobni za sve i brzo uče. Da mi ode u trgovinu i skuha ručak ja prezadovoljna al moj muž je divan tako da bit ce moja desna ruka u to sam sigurna u svemu. Kuc Kuc da ga ne ureknem 😂

Atina25
    22. Svibanj 2022. 11:45

Ja sam kupila bademovo ulje za kupanje za početak je to dovoljno,inače preko neta kupujem u online ljekarni sinu te Musteline 1+1 isplati se jer se potroše uvijek pa ćemo to kasnije. 

Mrvica722 mi smo s prvi sve sami,jedino je moja mama nam nosila ručkove svaka 2-3 dan i to me spasilo. Da ne moram kuhat,moj je radio nije imao go tako da mi ne bi mogao kuhat ni da hoće. Sad ćemo isto tako, i ja ne volim da mi se netko mora po kući. Moja mama je dosla nam pomoć al na kraju me stalno pitala di stoji ovo ono, više mi je bilo poslije to stres nego pomoć. Pa smo se tako dogovorile da bude ona kod kuće samo nam tu i tamo donese sta treba i super je bilo,vidjet ćemo kako sad ali vjer isto tako. Dok se ja ne oporavim malo.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.