Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambina1
    29. Travanj 2022. 08:03

Cure, da li je tko imao povišene granulocite u krvi (oba)?  Ja sam jučer radila kompletnu sliku plus ogtt. Kod šećera mi je ona prva vrijednost 5.5, ostale dvije super. Također ddimer mi je na granici donje vrijednosti. Najviše sam zabrinuta zbog tog bazofilnog ganulocita, baš mi je dosta povisen. U utorak ću otići kod dr u Petrovu kada je u ambulati

Crazypeach
    29. Travanj 2022. 08:04

Samoja6 i meni je teško...jučer sam po prvi put nakon duugo vremena čistila spavaću sobu i kupaonu. I baš mi je bilo strašno teško...sad kad mogu onda ne mogu. Ne znam kaj budem danas,imam u planu usisavat i čistit dnevnu i sadit cvijeće vani. Stalno sam umorna. Ja sam vadila krvnu sliku kad sam u bolnici bila,to je bilo negdje na početku 2.mjeseca i od tad ništa. 

Anushka
    29. Travanj 2022. 08:52

Mmmartina mene možeš skroz maknut s liste za preglede kad sam sad tu u bolnici pod njihovim nadzorom.Niti u jednoj trudnoći nisam docekala dolazak u TA, baš sam baksuz😅

url=https://lilypie.com]

peppito
    29. Travanj 2022. 09:04

Anushka

Mmmartina mene možeš skroz maknut s liste za preglede kad sam sad tu u bolnici pod njihovim nadzorom.Niti u jednoj trudnoći nisam docekala dolazak u TA, baš sam baksuz😅

U kojoj si bolnici? (Sry ak sam negdje propustila) 🙈

Ja sam natukla kila.. do 22t sam imala +8 😮 
    Ne zelim ni stat na vagu al vidim da se širim..  makar jbg i jedem..

U prvoj trudnoći sam natukla 20 kila i 13 je otišlo u prvih 2 tjedna. Inače ušla sam u trudnoću za 70 kila na 163cm...

Jel se koja cura od vas susrela sa sindromom simfize?

Anushka
    29. Travanj 2022. 09:25

peppito

Anushka

U kojoj si bolnici? (Sry ak sam negdje propustila) 🙈

Ja sam natukla kila.. do 22t sam imala +8 😮
    Ne zelim ni stat na vagu al vidim da se širim.. makar jbg i jedem..

U prvoj trudnoći sam natukla 20 kila i 13 je otišlo u prvih 2 tjedna. Inače ušla sam u trudnoću za 70 kila na 163cm…

Jel se koja cura od vas susrela sa sindromom simfize?

Na Svetom Duhu...

MarVel
    29. Travanj 2022. 10:00

Anushka

Ja ne mogu spavati, cure moje cimerica ne da hrče, ore😏ja nisam navikla jer mi niti muž doma ne hrče, a ova pili brate cijelu noć….lako vama i dobit te sve kile, kad ste ušle u trudnoću lagane ko purice😂tko zna što je sve dobro ovako za željezo prirodno?kažu mi cikla, kupina, aronija…dosta sam krvarila pa bi nešto uzela za svaki slučaj…

A da lagano bocneš tu cimericu nekim štapom ili što već imaš pri ruci. Sve ti je to dobro za željezo, samo si uzmi i vitamin C uz to za bolju apsorpciju. Ja ne pijem tablete C vitamina, nego si limun iscijedim.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Anushka
    29. Travanj 2022. 10:17

MarVel

Anushka

Ja ne mogu spavati, cure moje cimerica ne da hrče, ore😏ja nisam navikla jer mi niti muž doma ne hrče, a ova pili brate cijelu noć….lako vama i dobit te sve kile, kad ste ušle u trudnoću lagane ko purice😂tko zna što je sve dobro ovako za željezo prirodno?kažu mi cikla, kupina, aronija…dosta sam krvarila pa bi nešto uzela za svaki slučaj…

A da lagano bocneš tu cimericu nekim štapom ili što već imaš pri ruci. Sve ti je to dobro za željezo, samo si uzmi i vitamin C uz to za bolju apsorpciju. Ja ne pijem tablete C vitamina, nego si limun iscijedim.

Hahaha, morat ću tražit čistačicu metlu🤣hvala ti na savjetima.

Samoja6
    29. Travanj 2022. 10:26

marta96

Samoja6

I ja sam vadila krv, danas stigao nalaz… Željezo 10.5…
    I osjetim da je nisko jer ne funkcioniram… Sve me jaaaako umara, zaboravljam, baš nisam svoja…
    A gin kaže da je to ok, da ne trebam ništa uzimati…
    Tako da mi je i hemoglobin nizak i još nešto…
    Više bi volila da mi je rekla da uzimam nešto jer bi se osjećala sigurnije, a možda, tj. vjv i "poletnije"! Ovako, kao mrtvo puhalo… Skuham kavu pa moram odmoriti, mislim - užas!

Uff možda bolje da uzmeš na svoju ruku, ja sam isto vadila i feritin i hemoglobin bio snižen, željezo 12. Rekao dr da nek pijem sve što više jer je to anemija već, a beba puno troši pred kraj i da će biti beba anemična, to mi je rekao i ginekolog i dr opće prakse.
    Ja pijem ujutro na tašte aroniju, Poslje doručka c vit i željezo i Poslje ručka novalac.

Što piješ za željezo i koji C vitamin? 
    I mene je strah anemičnosti, i nisam pametna... 
    Računam, majke ti doktori bi trebali znati, a ne samo reći to je ok... A vidim da nije kad se umaram nakon što odem od wc-a do kuhinje! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MarVel
    29. Travanj 2022. 10:40

Samoja ja sam imala isto željezo kao ti (10) i nešto smanjen hemoglobin. Dr. mi je dao Ferrum tablete za žvakanje po 1 dnevno i ja sam si još uzela Floradix tonik pa to kombiniram, tablete baš ne uzimam svaki dan jer me strah da mi zezne stolicu. Ovaj tonik dosta hvale...

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

Ina85
    29. Travanj 2022. 10:58

Ja sam vam pila zeljezo sirup od plive ili plivit. Ne sjecam se tocno . Ima vec vit c unutra. Odlican okus. I nije mi stvarao problem sa stolicom. Sad kad potrocim tablete cu si ga opet uzet.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.