![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
Pozdrav svim curkama, evo da vam se i ja pridruzim.. Nama je termin 15.8. Ali cemo vjer ranije jer su blizanci 😊 da li ima koja mama sa blizancima ljetni termin? Meni je ovo prva trudnoca i svaki vas savjet je super super dosao 😊 pusa svima 🥰
Juhu.. dobrodosla 🥰🥰
Kad smo u kilazi ja sam na cini mi se na +17kg. Niko mi nista ne prigovara. Mada sam sad preko 100 kg 🤣🤣🤣
Za sad od nalaza sto su mi radili u bolnici sve je u redu, imam jos neke odradit i cekam rezultat brisa
Otvorena sam 1 cm. Ali mi je dr rekla da ako i ovi drugi nalazi budu uredni da cu kuci u utorak na mirovanje. Primam injekcije za razvoj pluca beba, 4 sam primila imam jos 2.
Juce sam bila ljuta na samu sebe, jer sam se toliko uznemirila bez razloga da su bebini otkucaji bili preko 200... Svi se skupili oko mene, a ja se jos vise prepala,rasplakala pa dali mi masku sa kisikom i htjeli dati bensedin da se smirim ali sam ih zamolila da me samo puste 5 min da se poslozim i smirim. Onda sam sama sa sobom porazgovarala i smirila se. I stavila bebe na prvo mjesto jer nisam ni bila svjesna koliko to utice na njih. Totalno nepotreban stres. Tako da se nemojte nervirati.
Uglavnom ja sam se smirila ctg dobar bio a i ja bez tabletice.
Anuska izdrzi ♥️🙏
Ostale cure saljmo vam puseee 🥰
Moj start je 57 kg i 167 cm, prije tjedan dana sam bila na +6, od tada se nisam ni vagala, srecom imam dobru genetiku, jer sve sta pojedem ne znam kako nisam na bar +16 🤷😅
Ja sam 176 cm, 31 tjedan plus 11kg, a zadnji put me oprala da sam previse dobila i da smanjim lazanje navecer 😂. Sad mi je lakše kad vidim da smo sve tu negdje. Iako sam primjetila da sam u drugom tromjesečju dobivala više kg, baš su veći skokovi bili. Iako stvarno puno hodam i isto kako sam visoka nekako se to rasporedilo po svuda, nemam čak ni tolki trbuh. Još imam vjenčanje kod matičara za tjedan dana a haljina mi je taman trenutno pa se nadam da neću buknut i nabrzaka drugu kupovat, ima cif na ledjima, malo je problem u razini trbuha zakopčat.🤣
Jel neko od vas boli slezena kad duze hodate? Baš me počela učestalo bolit, na desnoj strani dole, osjećaj kao slezena. Dovoljno nekad i da odem u ducan da ju osjetim.
Kad smo u kilazi ja sam na cini mi se na +17kg. Niko mi nista ne prigovara. Mada sam sad preko 100 kg 🤣🤣🤣
Za sad od nalaza sto su mi radili u bolnici sve je u redu, imam jos neke odradit i cekam rezultat brisa
Otvorena sam 1 cm. Ali mi je dr rekla da ako i ovi drugi nalazi budu uredni da cu kuci u utorak na mirovanje. Primam injekcije za razvoj pluca beba, 4 sam primila imam jos 2.
Juce sam bila ljuta na samu sebe, jer sam se toliko uznemirila bez razloga da su bebini otkucaji bili preko 200… Svi se skupili oko mene, a ja se jos vise prepala,rasplakala pa dali mi masku sa kisikom i htjeli dati bensedin da se smirim ali sam ih zamolila da me samo puste 5 min da se poslozim i smirim. Onda sam sama sa sobom porazgovarala i smirila se. I stavila bebe na prvo mjesto jer nisam ni bila svjesna koliko to utice na njih. Totalno nepotreban stres. Tako da se nemojte nervirati.
Uglavnom ja sam se smirila ctg dobar bio a i ja bez tabletice.
Anuska izdrzi ♥️🙏
Ostale cure saljmo vam puseee 🥰
Hvala draga, i ti se drži, nemoj se stresirat, brzo ćeš kući❤
url=https://lilypie.com]
Dani ja sam ti to ovako zamislila. 5 ce otic na porodu, dvije jos u rodilistu i onda ovaj ostatak kuci 😃😂
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Anushka draga drzi se, moj ginekolog kaze bitno je samo da predje 32. sedmica a ti si ju presla. Mislim to je kod mene u bolnici tako jer nema nikakvih ni uslova niti potrebne njege za nedonoscad a sigurna sam da kod vas u HR puuno puno opremljenije i savremenije tako da ne brini se bit ce sve uredu vec ste sigurni i ti i beba ❤️❤️❤️💜💜💜💜💜
kile ja sam na +20 s tim da sam bila anoreksicna prije trudnoce i ovo mi je dobro doslo. na 172cm ja sam imala 52 kile znaci ofinger hodajuci a sad sam na 72 kile i vidi se to iz aviona al jesam natecena znaci puuuna puna vode. svaki dan pojedem lubenicu niko ih sad nit kupuje nit jede a ja luda za njima hhhahaha
Pozz svima. Ja sam 37+4 i na plus 7 kila sam.. Kad se važem u trudničkoj imam plus 10, ali njihova vaga ne valja... S tim da sam u trudnoću ušla s viškom kilograma.. Što se magnezija tiče prestala sam ga piti prošli tjedan jer nisam znala da se ne smije piti pred kraj trudnoće. Sva sreća pa su mi cure u grupi to rekle 🤗🤗🤗 ispočetka sam imala užasne grčeve kad sam prestala piti Mg jer sam pila 2 dnevno, ali sad je bolje. U vezi krevetića, mi smo zbog nedostataka prostora uzeli Next to me air pa ćemo ga kasnije zamijeniti kad beba pređe 9kg.. Muž će ga sastaviti kad ja odem u bolnicu jer ovako nemamo mjesta ako je rasklopljen
Uf sta ste se raspisale od jucer 😁
Rijecanka, dobrodosla ♥️
Kile - dosad dobila 8-10kg (ne vazem se doma), ali od toga 4kg u zadnjih mjesec dana pa se nadam da se nece tako nastavit, moram pripazit. Proslu trudnocu dobila sve skupa 15kg, 10kg otislo u rodilistu a ostatak u roku mjesec dana (dojenje trosi puno kalorija, plus zavrsili u bolnici kad je mali imao 2tj pa me njihova hrana tamo iscijedila). Nadam se da ce i sad brzo otic kile 😁
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Oprema - sve imamo od prvog, netko je spomenuo da uzima kolica Maxi Cosi Zelia, mi bas njih imamo jer nismo htjeli kosaru i sportsko odvojeno nego transform i jako smo zadovoljni. Presli smo na kisobran tek kad je imao godinu i pol i vise zapravo i nije koristio kolica, dobili na poklon neka jeftina i koristimo ih na putovanjima. Da nemam ta kupila bi sad Ergobaby Metro+ jer za njih uopce ne treba kosara i moze se jaje na tu konstrukciju stavit.
Jaje imamo Maxi Cosi Pebble (po ADAC ocjenama birali), zadovoljni smo ali da sad kupujemo uzela bi neko koje ide do 83cm (ovo je do 75cm, moj ga je vec sa 9mj prerastao a sigurnije je da su sto duze u jaju).
Krevetic imamo Ikea Sundvik, uz moju stranu kreveta da mi je blizu zbog dojenja itd, a kasnije smo mu uzeli onaj skroz niski (kao Montessori) krevet jer nije htio u kreveticu biti pa da ne bi pao na pod.
Gnijezdo nismo kupovali, niti ne planiram, ali smo od jastuka za dojenje znali napraviti kao lezaj za njega (zaveze se ona trakica na dnu i preko stavi tetra, taman za malu bebu, to nam je patronazna pokazala) dok smo u boravku, a kasnije smo koristili njihaljku Baby Bjorn.
Nosiljke smo obozavali svi troje, isprobali svasta i planiramo se i sada nositi ali moram vidjet sta da uzmem da nam ne bude vruce preko ljeta.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji