MissR ja sam na oko +15.. Iskreno mi nije jasno gdje su te kile i svi mi govore da se nisam uopće udebljala, ali eto vaga pokazuje svaki put sve više tako da me već postaje više strah stati na vagu nego mjeriti tlak. Iako ja sam na 170cm i ostala trudna sa 65kg tako da.. I svi mi govore da je to samo voda, makar natečena nisam.. A to kraja stignem još kila dobiti.. A rekla sam sama sebi da si dajem da idem do 80 i eto već sam tu, al ok, bitno da je beba dobro, lako za kile😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ma ja inače imam 161 cm i krenula sam u trudnoću sa 86, još da sam natukla, došla bi do 100🙄tako da što se toga tiče mi je ok, al si mislim da sam stvarno nenormalna trudnica kada nisam ništa dobila🤣
Uh bome imas zalihe onda. Ja sam 165 visoka krenula sa 62 u trudnocu sad imam 72,73 jer se vazem obucena tako da se tjesim kad maknem 1 kg robe 😆. Jos danas sam napravila cheescake i morala sam je probat. Iako nesmijem slatko. Vise mi dosadilo sve to pazit na hranu uff 🤪

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Jedva čekam da si danas izvadim četvrtu dozu krvi iz prsta i onda ću pojesti jedan trostruki užitak - mama napravila i donijela iz Pule. Na dijabetičkoj dijeti sam od siječnja. Visoka 164 i krenula u trudnoću sa 54, zadnje sam bila na +12 kg, kao puno i isto sam dobila packu na V. Vrhovcu, ali zapravo izgledam ok, barem kako ja sebe vidim. I da, željna sam pojesti kolač bez grižnje savjesti.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Pozdrav svim curkama, evo da vam se i ja pridruzim.. Nama je termin 15.8. Ali cemo vjer ranije jer su blizanci 😊 da li ima koja mama sa blizancima ljetni termin? Meni je ovo prva trudnoca i svaki vas savjet je super super dosao 😊 pusa svima 🥰
Juhu.. dobrodosla 🥰🥰

Kad smo u kilazi ja sam na cini mi se na +17kg. Niko mi nista ne prigovara. Mada sam sad preko 100 kg 🤣🤣🤣
Za sad od nalaza sto su mi radili u bolnici sve je u redu, imam jos neke odradit i cekam rezultat brisa
Otvorena sam 1 cm. Ali mi je dr rekla da ako i ovi drugi nalazi budu uredni da cu kuci u utorak na mirovanje. Primam injekcije za razvoj pluca beba, 4 sam primila imam jos 2.
Juce sam bila ljuta na samu sebe, jer sam se toliko uznemirila bez razloga da su bebini otkucaji bili preko 200... Svi se skupili oko mene, a ja se jos vise prepala,rasplakala pa dali mi masku sa kisikom i htjeli dati bensedin da se smirim ali sam ih zamolila da me samo puste 5 min da se poslozim i smirim. Onda sam sama sa sobom porazgovarala i smirila se. I stavila bebe na prvo mjesto jer nisam ni bila svjesna koliko to utice na njih. Totalno nepotreban stres. Tako da se nemojte nervirati.
Uglavnom ja sam se smirila ctg dobar bio a i ja bez tabletice.
Anuska izdrzi ♥️🙏
Ostale cure saljmo vam puseee 🥰

Moj start je 57 kg i 167 cm, prije tjedan dana sam bila na +6, od tada se nisam ni vagala, srecom imam dobru genetiku, jer sve sta pojedem ne znam kako nisam na bar +16 🤷😅
Ja sam 176 cm, 31 tjedan plus 11kg, a zadnji put me oprala da sam previse dobila i da smanjim lazanje navecer 😂. Sad mi je lakše kad vidim da smo sve tu negdje. Iako sam primjetila da sam u drugom tromjesečju dobivala više kg, baš su veći skokovi bili. Iako stvarno puno hodam i isto kako sam visoka nekako se to rasporedilo po svuda, nemam čak ni tolki trbuh. Još imam vjenčanje kod matičara za tjedan dana a haljina mi je taman trenutno pa se nadam da neću buknut i nabrzaka drugu kupovat, ima cif na ledjima, malo je problem u razini trbuha zakopčat.🤣
Jel neko od vas boli slezena kad duze hodate? Baš me počela učestalo bolit, na desnoj strani dole, osjećaj kao slezena. Dovoljno nekad i da odem u ducan da ju osjetim.

Kad smo u kilazi ja sam na cini mi se na +17kg. Niko mi nista ne prigovara. Mada sam sad preko 100 kg 🤣🤣🤣
Za sad od nalaza sto su mi radili u bolnici sve je u redu, imam jos neke odradit i cekam rezultat brisa
Otvorena sam 1 cm. Ali mi je dr rekla da ako i ovi drugi nalazi budu uredni da cu kuci u utorak na mirovanje. Primam injekcije za razvoj pluca beba, 4 sam primila imam jos 2.
Juce sam bila ljuta na samu sebe, jer sam se toliko uznemirila bez razloga da su bebini otkucaji bili preko 200… Svi se skupili oko mene, a ja se jos vise prepala,rasplakala pa dali mi masku sa kisikom i htjeli dati bensedin da se smirim ali sam ih zamolila da me samo puste 5 min da se poslozim i smirim. Onda sam sama sa sobom porazgovarala i smirila se. I stavila bebe na prvo mjesto jer nisam ni bila svjesna koliko to utice na njih. Totalno nepotreban stres. Tako da se nemojte nervirati.
Uglavnom ja sam se smirila ctg dobar bio a i ja bez tabletice.
Anuska izdrzi ♥️🙏
Ostale cure saljmo vam puseee 🥰
Hvala draga, i ti se drži, nemoj se stresirat, brzo ćeš kući❤

url=https://lilypie.com]
Dani ja sam ti to ovako zamislila. 5 ce otic na porodu, dvije jos u rodilistu i onda ovaj ostatak kuci 😃😂
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Anushka draga drzi se, moj ginekolog kaze bitno je samo da predje 32. sedmica a ti si ju presla. Mislim to je kod mene u bolnici tako jer nema nikakvih ni uslova niti potrebne njege za nedonoscad a sigurna sam da kod vas u HR puuno puno opremljenije i savremenije tako da ne brini se bit ce sve uredu vec ste sigurni i ti i beba ❤️❤️❤️💜💜💜💜💜
kile ja sam na +20 s tim da sam bila anoreksicna prije trudnoce i ovo mi je dobro doslo. na 172cm ja sam imala 52 kile znaci ofinger hodajuci a sad sam na 72 kile i vidi se to iz aviona al jesam natecena znaci puuuna puna vode. svaki dan pojedem lubenicu niko ih sad nit kupuje nit jede a ja luda za njima hhhahaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji