Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 20:45

I da, ja sam optimistična i uglavnom ne brinem, ali kad dođe blizina pregleda, onda me počne prati trema. Mislim da je to normalno.

💔💔💔

21. Studeni 2020. 20:53

mara5

Nadam se da ce me naruciti sto kasnije, pa da ce mi odmah na prvom reci da je sve uredu 🤞🤰

Bit ce 3.pregled. Ma sad si mislim da bi bilo podnosljivije da nisam imala taj 2.pregled gdje sam vidjela i cula srca. Ono, da jednostavno dođem u pon i kaze imate bebu, sve je ok. 

Samoja6
    21. Studeni 2020. 22:04

Cure ja sam sva isprepadana! 
    Danas je krvarenje hvala Bogu stalo... Možda tu i tamo koja kap ili ni to... Pao mi je kamen sa srca, ipak mislim da će biti sve u redu... 
    I onda se čujem sa gin i kaže da sad samo treba čekati, neke trudnoće se održe, neke ne! 
    Opet neću spavati! 
    Dobila sam duphaston da pijem. Ludim, majke mi... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 22:07

Samoja6

Danas je krvarenje hvala Bogu stalo… Možda tu i tamo koja kap ili ni to… Pao mi je kamen sa srca, ipak mislim da će biti sve u redu…
    I onda se čujem sa gin i kaže da sad samo treba čekati, neke trudnoće se održe, neke ne!
    Opet neću spavati!
    Dobila sam duphaston da pijem. Ludim, majke mi…

OK, ginekologica ti je i službeno glupa.
    Da, neke se trudnoće održe, a neke ne, to svi znamo. Ne znam šti ti to ima govoriti.
    Da, kritičnije je u prva tri mjeseca, ali postoje rizici i kasnije.
    Čak i kad rodiš, neka djeca dožive duboku starost, neka ne.
    Ako ćemo stalno umirati od straha, ni mi ni naša djeca nećemo imati života.
    Duphaston je super, pomaže ti jer si imala krvarenje da se beba održi. Sad se samo trebaš opustiti, super je da je krvarenje prestalo, i imati vjere da će sve biti OK. Mazi bušu, pričaj s bebom, ohrabri je da izdrži, pričaj joj što je čeka, i vas dvije zajedno možete proći kroz ovo. 

💔💔💔

MaryClear
    21. Studeni 2020. 23:32

Nina27

Ma biti će sve u redu. Samo pozitivno razmišljati. 😉 Naravno da je i mene strah, ali mislim da najviše pomaze ako smo optimistične. ☺️
    Ja sam dobila najjaču terapiju utorgestanima na nekih 10 dana do prvog idućeg pregleda (opreza radi). Imam osjećaj kao da sam drogirana, konstantno mi se spava i spavam stalno. 😨 jel još nekome tako (bilo)?

Ja sam dobila utrogestan vaginalete. Nemam nikakve nuspojave. 

Nina27
    21. Studeni 2020. 23:38

NadimakMTB da, znam. Ja utrice koristim već preko godinu dana jer mi je progesteron vio snižen (iako s obzirom na kasnije ovulacije mislim da sam ga samo vadila na krivi dan). Stavljam ih isključivo vaginalno otprije, a i sada. Samo sto je prije bila doza od 2x100 od 15. - 25. dana ciklusa, a ovo je vjerojatno sad mali šok za organizam. Ali ovo me tješi da bih se kroz kratki rok trebala naviknuti. ☺️
    Samoja6 također mislim da nije baš u redu što je tvoja ginekologica rekla jer je točno da se neke trudnoće održe, a neke ne i nitko ne može znati koja hoće, a koja neće. Nemoj se stvarno toliko brinuti jer je moja jedna poznanica imala jaka krvarenja i na kraju je s njenim djetetom sve u redu. To je sad veliki dečko. 😊

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• mateja95
    21. Studeni 2020. 23:43

Curke ja sam 5+2 sad tako pokazuje aplikacija. U utorak sam vadila betu bila je 299, a jucer(petak) 1212. Jel to uredu?  
    Jaa imam prvi pregled 1.12 i jako se veselim i nadam se da je sve okej sa bebalinom😊 a termin mi je po aplikaciji 22.7.2021 🥰🥰

21. Studeni 2020. 23:46

Samoja6

Danas je krvarenje hvala Bogu stalo… Možda tu i tamo koja kap ili ni to… Pao mi je kamen sa srca, ipak mislim da će biti sve u redu…
    Opet neću spavati!
    Dobila sam duphaston da pijem. Ludim, majke mi…

Jao, bas te umirila glupaca 😠
    Nema nam druge nego vjerovati i biti pozitivan 🙏🍀

Samoja6
    22. Studeni 2020. 00:10

Osjećaji sada stvarno jesu svakakvi, tren plačem, tren sam mirna, uvjerena da će sve biti ok... 
    Stvarno me tješi to što se odmah reagiralo, na pregledu je bilo sve u redu, i danas je prestalo krvarenje... Ostane tu i tamo još nešto sitno na papiru, ali ne može se mjeriti s tom količinom sinoć. I na kraju krvarenje je trajalo realno svega par sati. Je da je bilo obilno, ali na uzv-u bi se valjda vidjelo ako nešto nije u redu... 
    Eto, tješim se! Mislim svi znamo da nijedno krvarenje nije "normalno", i stresno je (sad bi opsovala s guštom), oduzelo mi je nekoliko godina života, ali neki put ne mora značiti ono najgore... 
    I još uvijek osjetim ono "štrecanje"... Pa me i to drži da idemo dalje! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MaryClear
    22. Studeni 2020. 00:27

Samoja6

Osjećaji sada stvarno jesu svakakvi, tren plačem, tren sam mirna, uvjerena da će sve biti ok…
    Stvarno me tješi to što se odmah reagiralo, na pregledu je bilo sve u redu, i danas je prestalo krvarenje… Ostane tu i tamo još nešto sitno na papiru, ali ne može se mjeriti s tom količinom sinoć. I na kraju krvarenje je trajalo realno svega par sati. Je da je bilo obilno, ali na uzv-u bi se valjda vidjelo ako nešto nije u redu…
    Eto, tješim se! Mislim svi znamo da nijedno krvarenje nije "normalno", i stresno je (sad bi opsovala s guštom), oduzelo mi je nekoliko godina života, ali neki put ne mora značiti ono najgore…
    I još uvijek osjetim ono "štrecanje"… Pa me i to drži da idemo dalje!

Draga naša, mislim da nitko ne bi htio to dozivjeti. 😔
    Bas je strasno za psihu... Nadam se da ces biti bolje psihicki i da nece vise biti krvarenja... Sretno s trudnocom i cuvaj se! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.