Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 07:38

mateja95, beta ti je super! Čestitam! 

Samoja6, stvarno za sad sve ukazuje da je pukla neka žila, dogodio se izljev i sad je gotovo. 

💔💔💔

mara5
    22. Studeni 2020. 09:21

Jutro ☕😊
    Samoja kako si, jel krvarenje stalo?
    Uzivajte danas sa svojim stomacicima 🤰🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Manchy
    22. Studeni 2020. 09:52

Samoja6

Osjećaji sada stvarno jesu svakakvi, tren plačem, tren sam mirna, uvjerena da će sve biti ok…
    Stvarno me tješi to što se odmah reagiralo, na pregledu je bilo sve u redu, i danas je prestalo krvarenje… Ostane tu i tamo još nešto sitno na papiru, ali ne može se mjeriti s tom količinom sinoć. I na kraju krvarenje je trajalo realno svega par sati. Je da je bilo obilno, ali na uzv-u bi se valjda vidjelo ako nešto nije u redu…
    Eto, tješim se! Mislim svi znamo da nijedno krvarenje nije "normalno", i stresno je (sad bi opsovala s guštom), oduzelo mi je nekoliko godina života, ali neki put ne mora značiti ono najgore…
    I još uvijek osjetim ono "štrecanje"… Pa me i to drži da idemo dalje!

Da te malo utjesim i ja. I ja sam imala krvarenje koje je trajalo 3dana. Ne zelim uopce pricati o strahu i izbezumljenosti ta 3dana i trcanja na wc svako 5min da viidm je li stalo 😩😩kad sam vidjela krvarenje odmah sam sutri dan bila na pregeldu,a ujedno mi je to bio i prvi pregled i tamo otkrila da je sve u redu iako sam se najvise bojala vanmatericne trudnoce. I tada su se vec culi i otkucaji srca. Beba je super,a i ja se tako osjecam. Meni je dosta pomogla potpora partnera jer je stvarno bio tu,a i gin koja mi je objasnila da je krvarenje bezopasno sve dok nije popraceno nikakvim bolovima,a i dok se god ja osjecam dobro da je sve dr u redu. Dobila sam terapiju utricima,a s dr sam stalno u kontaktu. Tako da krvarenje ne mora biti los znak. Uzivaj,opusti se i sretna mama znaci i sretna beba 😚😍sretno i oprosti na dugom postu 🙄

Jahanara
    22. Studeni 2020. 10:34

Pozdrav cure!
    Prodajem elektricnu izdajalicu. Kupila sam je za svaki slucaj da se nađe. Savrseno radi ali moj malac uopce nece da pije na bocu tako da je skoro nisam ni koristila-2 puta u nadi da ce prihvatiti bocicu.
     Evo linka da vidite o kojoj se radi: 
    HRK 237.99 | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free

https://a.aliexpress.com/_mrnOQxx
    Cijena je 150kn+postarina. Ako je tko zainteresiran slobodno se javi na mail ankica.cindric@gmail.com
    Zelim vam uredne i skolske trudnoce do kraja!

Samoja6
    22. Studeni 2020. 10:49

A da nema vas bila bi još luđa... Muž je uz mene, 24 sata dnevno, pazi, mazi... I znam da je i njemu teško, kad sam izašla iz bolnice rasplaka se kao dijete...
    Krvarenje još nije u potpunosti stalo, jutros čim sam oči otvorila trčala sam na wc da provjerim i ostao je trag na papiru... Izluđuje me i taj trag, samo hoću da prestane više... Neznam, možda je stvarno moguće da je žilica, odmah je meni rečeno da je moguće da se dogodi i da se ne treba bojati. Samo što je ta količina ženi bila kao da mi je aorta pukla a ne žilica i to me isprepadalo. 
    Sutra popodne letim na pregled opet... I strah me, normalno... 
    Ali eto i dalje se nadam da dok ne boli, bit će sve u redu... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Hedwig.Z
    22. Studeni 2020. 12:00

Samoja6

A da nema vas bila bi još luđa… Muž je uz mene, 24 sata dnevno, pazi, mazi… I znam da je i njemu teško, kad sam izašla iz bolnice rasplaka se kao dijete…
    Krvarenje još nije u potpunosti stalo, jutros čim sam oči otvorila trčala sam na wc da provjerim i ostao je trag na papiru… Izluđuje me i taj trag, samo hoću da prestane više… Neznam, možda je stvarno moguće da je žilica, odmah je meni rečeno da je moguće da se dogodi i da se ne treba bojati. Samo što je ta količina ženi bila kao da mi je aorta pukla a ne žilica i to me isprepadalo.
    Sutra popodne letim na pregled opet… I strah me, normalno…
    Ali eto i dalje se nadam da dok ne boli, bit će sve u redu…

Misli samo pozitivno, i ja sam imala krvarenje 3 dana. Išla sam kod gin čim sam vidjela, nisam joj se niti najavila. Prepala sam se bila. I kad mi je tad radila ultrazvuk nisam mogla niti pogledati ekran od straha. Dobila Duphaston i nakon 3 dana je prestalo. Otad sve u redu, na sljedećem pregledu se vidjelo srce. Ali još uvijek pijem Duphaston, samo mi je smanjila sa 3 na 2 tab na dan. 
    Ali i u mene stalno neki strah. Danas nemam nikakve simptome, ne bole me sise ni mučnina ni ništa, pa sam već zabrinuta. I sama sebi govorin da si radim samo lošije.. Radije bi da cijeli dan imam mučnine nego tako.. Ali lijep je dan, idem na ručak, prošetati i misliti pozitivno 🥰

Samoja6
    22. Studeni 2020. 12:54

Lulu.Lu

Samoja6

A da nema vas bila bi još luđa… Muž je uz mene, 24 sata dnevno, pazi, mazi… I znam da je i njemu teško, kad sam izašla iz bolnice rasplaka se kao dijete…
    Krvarenje još nije u potpunosti stalo, jutros čim sam oči otvorila trčala sam na wc da provjerim i ostao je trag na papiru… Izluđuje me i taj trag, samo hoću da prestane više… Neznam, možda je stvarno moguće da je žilica, odmah je meni rečeno da je moguće da se dogodi i da se ne treba bojati. Samo što je ta količina ženi bila kao da mi je aorta pukla a ne žilica i to me isprepadalo.

Misli samo pozitivno, i ja sam imala krvarenje 3 dana. Išla sam kod gin čim sam vidjela, nisam joj se niti najavila. Prepala sam se bila. I kad mi je tad radila ultrazvuk nisam mogla niti pogledati ekran od straha. Dobila Duphaston i nakon 3 dana je prestalo. Otad sve u redu, na sljedećem pregledu se vidjelo srce. Ali još uvijek pijem Duphaston, samo mi je smanjila sa 3 na 2 tab na dan.
    Ali i u mene stalno neki strah. Danas nemam nikakve simptome, ne bole me sise ni mučnina ni ništa, pa sam već zabrinuta. I sama sebi govorin da si radim samo lošije.. Radije bi da cijeli dan imam mučnine nego tako.. Ali lijep je dan, idem na ručak, prošetati i misliti pozitivno 🥰

Meni evo kalendar javlja da sam danas ušla u 9 tjedan... I mislim se, Bože još samo malo da izdrži ovaj period... Naravno, uvijek može i kasnije biti nešto, ne daj Bože, ali da ovo izguramo... Danas se krvarenje pojavilo u tragovima na papiru, mislim da nije toliko strašno i da duphaston pomaže... Ali valjda od straha stalno imam osjećaj da mi krv doslovno curi niz noge... I onda stalno trčim na wc! Ma grozno, užasan osjećaj i gotovo! Rekla sam nabaviti uzv za kući! 😳 Samo da mogu vidjeti da 💕 kuca! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 13:17

Od 12tt nadalje možete koristiti Baby watcher da pratite bebino srce. Ja si ga mislim kupiti krajem godine 

💔💔💔

• Malena3
    22. Studeni 2020. 13:20

cocolina

Vidim da se pricalo i o menima.Za decka smo vec odlucili a za curu nista hahaha,sve kaj predlozim se odbija

Podijeli sa nama ime za dečka 😂🙈

Hedwig.Z
    22. Studeni 2020. 13:48

Samoja6

Lulu.Lu

Samoja6

Meni evo kalendar javlja da sam danas ušla u 9 tjedan… I mislim se, Bože još samo malo da izdrži ovaj period… Naravno, uvijek može i kasnije biti nešto, ne daj Bože, ali da ovo izguramo… Danas se krvarenje pojavilo u tragovima na papiru, mislim da nije toliko strašno i da duphaston pomaže… Ali valjda od straha stalno imam osjećaj da mi krv doslovno curi niz noge… I onda stalno trčim na wc! Ma grozno, užasan osjećaj i gotovo! Rekla sam nabaviti uzv za kući! 😳 Samo da mogu vidjeti da 💕 kuca!

Kužim te, i meni kad je to bilo, doslovno sam svakih 5 min bila u wc i gledala koliko toga ima. U sad kad mi zna iscjedak ići, odmah trčim na wc u strahu. 
    Ja sam od sutra u 10om tjednu 🥰 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.