Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    22. Studeni 2020. 17:13

mara5

Hvala na odgovoru, da i ja se sad drzim setnji..kada odem na porodiljni onda cu krenuti na trudncki pilates vjv na reformeru.
    Za svjezu ribu razumijem, ali zasto suhomesnato?
    Ja sam bas slijedeci tjedan narucena kod kozmeticara na mikrodermoabraziju i sad nisam sigurno da ili ne 🤷‍♀️

Ja sam bila počela puno više šetati, farbanje kose trenutno ne dolazi u obzir... Ali sada s obzirom na situaciju evo niti šetam, ne šminkam se jer nemam zašto, parfem mi ne treba, uglavnom ne radim ništa! 🤪
    Jesam, više voća sam počela jesti... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Maša🤰🏼
    22. Studeni 2020. 17:21

Bok trudnice ❤️ 
    Evo mene konacnoooo danas sam 11DPO i 22DC i napravila sam pozitivan test : https://ibb.co/3mKTtHG

https://ibb.co/0VfmSkh

Zadnja M mi je bila 27.10. Narucena sam kod ginekologa 11.12. Jer sam trebala radit papu ( ali sam je radila prije 10 dana privatno) a termin sam ostavila kod svoje u slucaju trudnoce sta se i desilo, dali mi netko moze rec koliko cu onda bit T i dali ce onda moc sta vidjet?

Hvala vam i cestitam svim buducim mamicama ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 17:22

mara5

Hvala na odgovoru, da i ja se sad drzim setnji..kada odem na porodiljni onda cu krenuti na trudncki pilates vjv na reformeru.
    Ja sam bas slijedeci tjedan narucena kod kozmeticara na mikrodermoabraziju i sad nisam sigurno da ili ne 🤷‍♀️

Sve što nije termički obrađeno ima rizik od toxoplazme.
    Mislim da sam negdje čitala da mikrodermoabraziju ne smiješ u trudnoći, proguglaj.

💔💔💔

mara5
    22. Studeni 2020. 17:25

NadimakMTB

mara5

Sve što nije termički obrađeno ima rizik od toxoplazme.
    Mislim da sam negdje čitala da mikrodermoabraziju ne smiješ u trudnoći, proguglaj.

Negdje pise da se moze, negdje ne.. zato sam zbunjena..kozmeticarka mi je poznanica i nebi joj rekla da  sam trudna 🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 17:25

maša25

Bok trudnice ❤️
    Evo mene konacnoooo danas sam 11DPO i 22DC i napravila sam pozitivan test :https://ibb.co/3mKTtHG

https://ibb.co/0VfmSkh

Zadnja M mi je bila 27.10. Narucena sam kod ginekologa 11.12. Jer sam trebala radit papu ( ali sam je radila prije 10 dana privatno) a termin sam ostavila kod svoje u slucaju trudnoce sta se i desilo, dali mi netko moze rec koliko cu onda bit T i dali ce onda moc sta vidjet?

Hvala vam i cestitam svim buducim mamicama ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Pa računaš od prvog dana mensturacije, zbrojiš broj tjedana i dana pa ćeš znati. Bit ćeš 6tt + 3 dana, trebala bi se vidjeti beba (Embrionalni odjek) veličine 4-6 mm, uz malo sreće vidjet će se i srce, ali ne nužno. 

💔💔💔

Maša🤰🏼
    22. Studeni 2020. 17:54

Hvala ti, termin mi po aplikaciji 10.8.2021. 😌
    I cure dali mislite da je uredu jesti školjke u trudnoci cula sam da ne dagnje a sta je sa jakobovim kapicama( kapešante) i riba? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Studeni 2020. 17:58

maša25

Hvala ti, termin mi po aplikaciji 10.8.2021. 😌
    I cure dali mislite da je uredu jesti školjke u trudnoci cula sam da ne dagnje a sta je sa jakobovim kapicama( kapešante) i riba?

Ništa sirovo.
    Ništa što bi moglo imati teških metala - kao što su sabljarke, morski psi, tuna, ...
    Proguglaj za specifičnu namirnicu ili provjeri kod svog doktora.

💔💔💔

Maša🤰🏼
    22. Studeni 2020. 18:03

Uredu, hvala ti puno ❤️ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

22. Studeni 2020. 19:25

Ja nisam promijenila nista osim sto sam unjela vise unosa voca. Gazirano tako i tako ne pijem od 7 mjeseca zbog kamena u bubregu. A ostalu hranu jedem kao i obicno. Sta i kad mi se hoce. Uzimam vitamine. I ponasam sa normalno. Ne dizem bas tesko nes tesko. Ali i dalje usisavam,perem kupaonu, operem i prozore, kuham, setam sve kao i prije. Na one fore sa prestajanje pijenja kave i jos takvih slicnih gluposti imam samo jedan komentar 🤦‍♀️ (kaki mi se od takvih komentara) 

22. Studeni 2020. 19:29

E da i stavljam ekstenzije u kosu plus naravno farbanje i blajhanje i jos naravno nokte imam godinama i geliram ih (i dalje cu) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.