Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    21. Studeni 2020. 12:03

Ja sam prošlu trudnoću dogurala do 13tt i nisam primjetila trbuh još, iako mislum da mi je bio veći sa 6tt jer sam baš bila napuhana. Trbuh se ranije vidi ženama koje su već rodile ili imale veće trudnoće jer su im mišići i ligamenti trbuha fleksibilniji.

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

mara5
    21. Studeni 2020. 12:16

Koliko je potrebno tjedana da se na ultrazvuku vide otkucaji, tj kakd su se vama vidjeli?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 12:23

mara5

Koliko je potrebno tjedana da se na ultrazvuku vide otkucaji, tj kakd su se vama vidjeli?

Ovisi od bebe do bebe. Nekima se vidi pred kraj šestog tjedna (5t + nešto dana), nekima tokom sedmog (6t + nešto dana), a najkasnije u osmom bi se trebali vidjeti.
    Meni se sa 6+0 nije moglo sa sigurnošću potvrditi otkucaje, idem ponovo sa 7+0, do onda će se vjerojatno vidjeti.

💔💔💔

Samoja6
    21. Studeni 2020. 12:26

NadimakMTB

Samoja6

NadimakMTB

Samoja6

lucijaa117

Samoja6

Ajme cure, ja sam včrs završila na ginekologiji!
    Neznam što da radim! Odjednom prokrvarila, ali ono, pošteno prokrvarila!
    Odem hitno na pregled, tamo kaže da je sve u redu, srce kuca, napreduje ali rodnica puna krvi!
    I dao mi samo duphaston da pijem, rekao mi "vidiš da je sve u redu" i poslao me kući…
    I evo prije sat vremena iz mene doslovno izljev krvi sa ugrušcima! Srce mi je stalo! Pa ako mi kaže da je sve u redu, onda valjda i je… Evo uopće ne spavam, neznam što misliti, prepali smo se oboje!

Ajooojj,bas mi je zao 😧 u kojem si tjednu sad? I jesi imala neke jace grceve uz to krvarenje?

8 tjedan…
    Nikakvi jači grčevi, ništa…
    Samo odjednom izljev krvi…
    Na uzv-u sinoć je sve bilo u redu, tražio je što bi moglo biti ali nema ničega, pa je zaključio da je neka žilica pukla! Ali koliko toga ima izgleda kao da mi je aorta pukla a ne žilica!
    Mislim da su mi ovo 2 najgora dana u životu

Izgleda zastrašujuće, pogotovo kad smo trudne, ali najčešće je to OK. Pogotovo ako ništa nije našao.
    Ako krenu jaki grčevi, idi na hitnu. Inače, dogovori pregled kod privatnika sa dobrim UZVom da pogleda i da ti da dodatnu terapiju ako treba, iako će ti vjerojatno Duphaston biti dovoljan.

Inače i idem privatno, i 1.12. sam naručena na pregled, i dosad mi je to izgledalo daleko, a sad pogotovo… Nemogu se umiriti nikako, da je to kap krvi pa ajde, ali ovako… Grozno je…

Pa nazovi ginekologa i dogovori raniji termin. Ako krvariš, ne moraš čekati do dogovorenog termina

Zvala sam... Čule smo se i jučer i danas, rekla je da se ne bojim (pokušava me smiriti)... 
    Ukoliko se danas opet dogodi jako krvarenje odmah ma ginekologiju... 
    I strogo mirovanje zasad! 
    Evo danas je već manje, nadam se da će tako i ostati i da će proći... Jučer sam bila donekle skulirana, sve sam to prožvakala, ali danas sam se tako rasplakala, strašno... Pokušavam ostati što mirnija, pozitivnija, i samo čekam da prođe... 
    Svi mi kažu da je dobro što me ne boli, pa eto i to me drži... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 12:38

Samoja6

NadimakMTB

Samoja6

NadimakMTB

Izgleda zastrašujuće, pogotovo kad smo trudne, ali najčešće je to OK. Pogotovo ako ništa nije našao.
    Ako krenu jaki grčevi, idi na hitnu. Inače, dogovori pregled kod privatnika sa dobrim UZVom da pogleda i da ti da dodatnu terapiju ako treba, iako će ti vjerojatno Duphaston biti dovoljan.

Inače i idem privatno, i 1.12. sam naručena na pregled, i dosad mi je to izgledalo daleko, a sad pogotovo… Nemogu se umiriti nikako, da je to kap krvi pa ajde, ali ovako… Grozno je…

Pa nazovi ginekologa i dogovori raniji termin. Ako krvariš, ne moraš čekati do dogovorenog termina

Zvala sam… Čule smo se i jučer i danas, rekla je da se ne bojim (pokušava me smiriti)…
    Ukoliko se danas opet dogodi jako krvarenje odmah ma ginekologiju…
    Evo danas je već manje, nadam se da će tako i ostati i da će proći… Jučer sam bila donekle skulirana, sve sam to prožvakala, ali danas sam se tako rasplakala, strašno… Pokušavam ostati što mirnija, pozitivnija, i samo čekam da prođe…
    Svi mi kažu da je dobro što me ne boli, pa eto i to me drži…

SamoJa, to što ne boli je super, da se bebi nešto počne događati imala bi baš jake grčeve koje ne možeš propustiti.
    Super je da je manje, znači da terapija djeluje. A doktorici reci da želiš pregled ovaj tjedan, ne treba te smirivati.
    I na žalost, neke žene cijelo tromjesečje krvare - kažem na žalost, jer je to psihički teško jer te strah. Ali bebe su savršeno u redu i nakon toga često krvarenje stane.

💔💔💔

Samoja6
    21. Studeni 2020. 12:59

NadimakMTB

Samoja6

NadimakMTB

Samoja6

NadimakMTB

Zvala sam… Čule smo se i jučer i danas, rekla je da se ne bojim (pokušava me smiriti)…
    Ukoliko se danas opet dogodi jako krvarenje odmah ma ginekologiju…
    Evo danas je već manje, nadam se da će tako i ostati i da će proći… Jučer sam bila donekle skulirana, sve sam to prožvakala, ali danas sam se tako rasplakala, strašno… Pokušavam ostati što mirnija, pozitivnija, i samo čekam da prođe…
    Svi mi kažu da je dobro što me ne boli, pa eto i to me drži…
    SamoJa, to što ne boli je super, da se bebi nešto počne događati imala bi baš jake grčeve koje ne možeš propustiti.
    Super je da je manje, znači da terapija djeluje. A doktorici reci da želiš pregled ovaj tjedan, ne treba te smirivati.
    I na žalost, neke žene cijelo tromjesečje krvare - kažem na žalost, jer je to psihički teško jer te strah. Ali bebe su savršeno u redu i nakon toga često krvarenje stane.

Da, u pon ću odmah nazvati da dolazim! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    21. Studeni 2020. 13:14

Nina27

Ja sam 5 + 1, dakle ušla u 6. tjedan. Sve smo tu negdje. ☺️
    Idući pregled 30.11. - nadam se da ćemo tad već vidjeti kako srčeko kuca. Na 4 + 6 se nazirao plod, 1,5 mm. Mini mini. ☺️

Ja sam 5+2, imam pregled 1.12 :) 

paulaa
    21. Studeni 2020. 13:28

mara5
    Mojoj bebi je dr vidjela otkucaje sa 7 tjedana.
    A prosli tjedan kad sam bila na pregledu sa tocno 10 tjedana ih je i pustila naglas tako da sam ih i ja cula 🥰

Reuben Pax - rođen 5.6.2021. 💛💛💛

• Raven7
    21. Studeni 2020. 14:03

paulaa

mara5
    Mojoj bebi je dr vidjela otkucaje sa 7 tjedana.
    A prosli tjedan kad sam bila na pregledu sa tocno 10 tjedana ih je i pustila naglas tako da sam ih i ja cula 🥰

Ja idem u ponedjeljak jer prvi puta s 5+5 nije vidjela otkucaje samo GV, al zato u ponedjeljak smo 7+5 i jedva cekam cuti otkucaje 😍😍😍😍😍

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Nina27
    21. Studeni 2020. 14:11

Da, i ja sam mršavija - 171 cm i 56 kg. Tako da ne računam da će mi se ista vidjeti puno prije 12. tjedna. 
    Mislim da svi najviše iščekujemo otkucaje srca. ❤️ To je predivan trenutak. Sljedeći najljepši trenutak je ja mislim kad saznamo za spol djeteta i naravno da je do tog trenutka sve u redu. 😍🥰

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.