Ma samo da dr kaze da je sve ok, ostalo su slatke brige 😉😉
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Jos samo 2 puta spavanje pa pregled. U zivotu me nije bilo strah ko ovih dana... Sto se vise pon blizi to sam nervoznija 😩😣
Jos samo 2 puta spavanje pa pregled. U zivotu me nije bilo strah ko ovih dana… Sto se vise pon blizi to sam nervoznija 😩😣
Meni još 3 noći
Za sad me još nije panika, odbrojavam. vjerojatno će tek dan prije biti gadno pa ću si morati naći neku okupaciju, kao i zadnji put
💔💔💔
Cure, jel nervoza zbog nekih dogadjaj ili opcenito zbog pregleda? 🤷♀️
Ja se jos nisam narucila, tek u ponedjeljak zovem.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Meni je zbog pregleda. Hoce li biti 2 srca za cuti ili jedno. Nije mi nimalo svejedno. Ko fol sam spremna na sve a nisam.
Zbog pregleda. U utorak prvi put trebam čuti srce
💔💔💔
Meni je zbog pregleda. Hoce li biti 2 srca za cuti ili jedno. Nije mi nimalo svejedno. Ko fol sam spremna na sve a nisam.
Ovo je znaci drugi pregled?
Na prvom su se vidila dva ploda, sjecam se da sam na pocetku popratila da si otkrila da su blizanci.
Glavu gore i samo pozitivne misli! 😊
Drzim fige da sve bude uredu i vjerujem da ce biti.🤞🤞🤞
🙅♀️30, 🙋♂️29
Nadam se da ce me naruciti sto kasnije, pa da ce mi odmah na prvom reci da je sve uredu 🤞🤰
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ma biti će sve u redu. Samo pozitivno razmišljati. 😉 Naravno da je i mene strah, ali mislim da najviše pomaze ako smo optimistične. ☺️
Ja sam dobila najjaču terapiju utorgestanima na nekih 10 dana do prvog idućeg pregleda (opreza radi). Imam osjećaj kao da sam drogirana, konstantno mi se spava i spavam stalno. 😨 jel još nekome tako (bilo)?
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Ma biti će sve u redu. Samo pozitivno razmišljati. 😉 Naravno da je i mene strah, ali mislim da najviše pomaze ako smo optimistične. ☺️
Ja sam dobila najjaču terapiju utorgestanima na nekih 10 dana do prvog idućeg pregleda (opreza radi). Imam osjećaj kao da sam drogirana, konstantno mi se spava i spavam stalno. 😨 jel još nekome tako (bilo)?
Da, utrići tako djeluju, ali s vremenom se navikneš. Ja sam preko 4 tjedna na 3x2 dnevno, i bit ću još tjednima. Prvih desetak dana sam stalno spavala, nakon toga sam se vratila na staro i počela normalno živjeti. Samo ti je stalno blago povišena temperatura, tako da se ne prepadneš ako slučajno izmjeriš.
Lakše su ti nuspojave ako ih uzimaš vaginalno, čujem da su dosta gadne ako ih piješ.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji