A da nema vas bila bi još luđa… Muž je uz mene, 24 sata dnevno, pazi, mazi… I znam da je i njemu teško, kad sam izašla iz bolnice rasplaka se kao dijete…
Krvarenje još nije u potpunosti stalo, jutros čim sam oči otvorila trčala sam na wc da provjerim i ostao je trag na papiru… Izluđuje me i taj trag, samo hoću da prestane više… Neznam, možda je stvarno moguće da je žilica, odmah je meni rečeno da je moguće da se dogodi i da se ne treba bojati. Samo što je ta količina ženi bila kao da mi je aorta pukla a ne žilica i to me isprepadalo.
Sutra popodne letim na pregled opet… I strah me, normalno…
Ali eto i dalje se nadam da dok ne boli, bit će sve u redu…
Misli samo pozitivno, i ja sam imala krvarenje 3 dana. Išla sam kod gin čim sam vidjela, nisam joj se niti najavila. Prepala sam se bila. I kad mi je tad radila ultrazvuk nisam mogla niti pogledati ekran od straha. Dobila Duphaston i nakon 3 dana je prestalo. Otad sve u redu, na sljedećem pregledu se vidjelo srce. Ali još uvijek pijem Duphaston, samo mi je smanjila sa 3 na 2 tab na dan.
Ali i u mene stalno neki strah. Danas nemam nikakve simptome, ne bole me sise ni mučnina ni ništa, pa sam već zabrinuta. I sama sebi govorin da si radim samo lošije.. Radije bi da cijeli dan imam mučnine nego tako.. Ali lijep je dan, idem na ručak, prošetati i misliti pozitivno 🥰
Meni evo kalendar javlja da sam danas ušla u 9 tjedan… I mislim se, Bože još samo malo da izdrži ovaj period… Naravno, uvijek može i kasnije biti nešto, ne daj Bože, ali da ovo izguramo… Danas se krvarenje pojavilo u tragovima na papiru, mislim da nije toliko strašno i da duphaston pomaže… Ali valjda od straha stalno imam osjećaj da mi krv doslovno curi niz noge… I onda stalno trčim na wc! Ma grozno, užasan osjećaj i gotovo! Rekla sam nabaviti uzv za kući! 😳 Samo da mogu vidjeti da 💕 kuca!
Kužim te, i meni kad je to bilo, doslovno sam svakih 5 min bila u wc i gledala koliko toga ima. U sad kad mi zna iscjedak ići, odmah trčim na wc u strahu.
Ja sam od sutra u 10om tjednu 🥰
Mislim da će nas do zadnjeg dana pratiti strah od bilo čega... To je valjda normalno... Ja sam baš na trenutke, uhvati me da me strah, panika, plač, stres. Pa onda sam uvjerena da je sve u redu, sve će proći... Svaka od nas je prošla neki stresni period, mislim da su rijetke one kojima je sve prošlo bez ikakvog stresa...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
I meni je isto svaki odlazak na wc proučavanje mokrace, dnevnog uloska, boje iscjetka 🙈 Jos otkad mi je rekla doktorica da ako dođe do spontanog da cu moguce prokrvarit... Ali ovaj tjedan se nista neobično nije desilo, nikakvi bolovi, zatezanje, nista, pa se zaista nadam da je sve ok.
Ja sam imala spontani u 10 tt, nakon 2 mjeseca od spontanog ostala sam trudna. Trudnoća je prošla dobro, ali strah je bio prisutan skoro do kraja. Rodila sam zdravog dečkića. Sada 3 godine poslije opet sam trudna, straha nema, a razlog je sin kojeg imam. Mislim da je puno teže kad ti se dogodi spontani sa prvim djetetom šta je bilo u mom slučaju. Mislila sam da nikad neću imati djecu, ali eto tako je tada moralo biti. Sada na sve gledam drugacije i mislim da se sve događa sa razlogom koliko god nama to teško prihvatiti. Sretno svima :)
Curke,ja sam se ukočila u lijevom ramenu i baš me poprilično boli.. neznam sta mogu napraviti da mi bude bolje.. znam da tablete protiv bolova ne smijem pit..😔😔😔
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Curke,ja sam se ukočila u lijevom ramenu i baš me poprilično boli.. neznam sta mogu napraviti da mi bude bolje.. znam da tablete protiv bolova ne smijem pit..😔😔😔
Svakako pocni magnezij pit da sprijecis ubuduce! A ovak, nek te muz ili netko proba izmasirat malo i otkočit.
Monika1011 slažem se s Mirjam2 - obavezno magnezij. On stvarno pomaze. Ja pijem jednu vrećicu od bioelectre dnevno.
Možeš lupocet 500 protiv bolova. Ja sam ginekologicu odmah na početku pitala jer sam znala da ne smijem neofen, kojeg inače koristim.
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Cure da vas pitam, jeste nesto mjenjali u svom nacinu zivota otkad ste otkrili +.
Kozmetiku, prehranu, vjezbanje,opcenito neko kretanje?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ime za decka je Ivan decko je to odmah reko ja se slozila mislim da bi insce jako tesko i to smislili ahhaha.
Cure da vas pitam dali se je neka susrela s temperaturom u trudnoci od jutra imam 37.5 i boli me glava,kako radim u laboratoriju imam dosta dobar imunitet na viruse i bakterije tako da vec dugo nisam imala temperaturu a covid sam prosla asimptomatski tako da mislim da se nebi tako brzo opet zarazila.Zanima me dali se ovakva temperatura sad skida ili cekam pa ako se digne?
Ja sam sad prosli tjedan imala i isla je do 37.8. Zvala svoju gin i rekla mi je da mogu uzeti Lupocet. Srecom jedan dan je samo trajala i u tom danu sam dvije tbl popila.
Cure da vas pitam, jeste nesto mjenjali u svom nacinu zivota otkad ste otkrili +.
Kozmetiku, prehranu, vjezbanje,opcenito neko kretanje?
Prestala sam dizati utege, puno više mirujem i pazim na sebe, od tjelovježbe prakticiram samo hodanje i to u manjim količinama nego prije (prije sam radila desetak kilometara po šetnji, nekad i više šetnji dnevno). U drugom tromjesečju ću opet dignuti vježbanje, ali ću se fokusirati na hodanje i na bildanje ruku, ostatak tijela ću štediti.
U frizera i kozmetičara sigurno neću ići u prvom tromjesečju, poslije ili jako reducirano ili neću uopće.
Od hrane - izbacila sam sve dodatke prehrani, i ne jedem više suhomesnato i sushi (što sam prije voljela jesti). Sirovo meso nisam ni prije voljela, nepasterizirane mliječne proizvode nisam ni prije konzumirala.
Kozmetiku sam skoro cijelu izbacila, u drugom tromjesečju ću vratiti neki minimum, pri čemu ću paziti da koristim samo prirodnu kozmetiku. Parfeme ne namjeravam koristiti cijelu trudnoću.
ALI, ja imam rizičnu trudnoću i starija sam, tako da moram biti opreznija od prosjeka
💔💔💔
Hvala na odgovoru, da i ja se sad drzim setnji..kada odem na porodiljni onda cu krenuti na trudncki pilates vjv na reformeru.
Za svjezu ribu razumijem, ali zasto suhomesnato?
Ja sam bas slijedeci tjedan narucena kod kozmeticara na mikrodermoabraziju i sad nisam sigurno da ili ne 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji