Mašo, Cestitke od ❤️ Imat ces lava jel tako 😁
Ja sam izbacila skoljke, pastete i mekane sireve. Također me nazalost kava vise ne privlači, a mogla sam ih popit 3-4 dnevno 😩 Hvala bogu pa se ne farbam 🙏 A od kozmetike moram priznati da me malo vise vuce sve na prirodnoj bazi...
Kavu popijem kad mi je dosadno 😅 prestala sam pusiti prije pol godine a dok sam pusila i kavom sam se naljevala.. sad me ni ne trazi toliko.
Radim sve normalno, jucer sam poribala kupaonicu bolje nego kad sam bila bez bebe 😂😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Martina eee bas sam htjela pitat za farbanje, naci mogu normalno. Superr :) ja i ti smo negdje blizu?
Mirijam dada lavic ili lavica 😍
Mara ja isto kavu pijem kad mi se da :P al inace vise volim ili kakao ili nescafe ili pak caj 😄
Joj meni je toliko bed ja nista neznam 😂🙈 cijelo vrijeme sam citala i citala samo o tome kako ostat trudan a nikad ustvari sta radit u trudnoci 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Martina eee bas sam htjela pitat za farbanje, naci mogu normalno. Superr :) ja i ti smo negdje blizu?
Mirijam dada lavic ili lavica 😍
Mara ja isto kavu pijem kad mi se da :P al inace vise volim ili kakao ili nescafe ili pak caj 😄
Joj meni je toliko bed ja nista neznam 😂🙈 cijelo vrijeme sam citala i citala samo o tome kako ostat trudan a nikad ustvari sta radit u trudnoci 😂
Ja sam u Augsburgu ti?
Meni po zadnjoj M isto.pise 29.07. A po aplikaciji 22.07 😂
Vidit cemo tko ce duze 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Meni po zadnjoj M isto.pise 29.07. A po aplikaciji 22.07 😂
Vidit cemo tko ce duze 🤭
Koju aplikaciju koristite?
Sortiraj odgovore
Najstariji