Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryClear
    21. Studeni 2020. 08:55

NadimakMTB

Dakle, u dvije aplikacije sam naletila na link za kinesko predviđanje spola.
    Prvi link mi je vratio da je curica
    Drugi link mi je vratio da je dečkić
    Moj znanstveni um bi iz ovog zaključio da je 50-50 šansa za muški ili ženski spol

Ne želim se igrati s aplikacijama kad one to ne mogu znati. Kad bude vrijeme saznat cemo. 😊😊

mara5 dobrodošla u klub! 🍀🍀🍀🎉🎉🎉

Lora27621
    21. Studeni 2020. 09:09

Curke jel se kojoj vec vidi stomacic? Meni vec jedno 3 dana...ne znam jel to od napuhnutosti ila sta, ali ful mi je rano

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

MaryClear
    21. Studeni 2020. 09:12

Lora27621

Curke jel se kojoj vec vidi stomacic? Meni vec jedno 3 dana…ne znam jel to od napuhnutosti ila sta, ali ful mi je rano

U kojem si tjednu? 🍀

Lora27621
    21. Studeni 2020. 09:16

Danas 6.😁, al vidjet cemo sta gin kaze u ponedjeljak....

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Nina27
    21. Studeni 2020. 09:28

Malena3 meni je Gabriel predivno ime i ja bih sina tako nazvala, ali mi muž nažalost na to neće pristati. 🙄
    Lora27621 ja sam odlučila svaki tjedan u subotu slikat si trbuh da vidimo kako napreduje. Mislim da je to dosta fora. :)

Cure, što se tiče krvarenja - kod mene je isto bilo smećkastog iscjetka i ginekologica mi je rekla da to nije ništa strašno dok god nije popraćeno jakim bolovima. Čitala sam negdje da jednak broj žena koji krvari i ne krvari ima spontani, tako da je veća indikacija jaaaaka bol koja je neuobičajena odnosno koja je jača od menstrualne.

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 09:31

Lora27621

Curke jel se kojoj vec vidi stomacic? Meni vec jedno 3 dana…ne znam jel to od napuhnutosti ila sta, ali ful mi je rano

Meni se vidi. Kilaža mi je blago pala, tako da nije debljanje 

💔💔💔

MaryClear
    21. Studeni 2020. 09:52

Lora27621

Danas 6.😁, al vidjet cemo sta gin kaze u ponedjeljak….

Fora 🥰
    Ja sam u 5tj +2
    Nina27 ja planiram svaki mj slikati 🤗🤗

paulaa
    21. Studeni 2020. 09:58

NadimakMTB
    Počele su mi kad sam “napunila” 6 tjedana. Ni ja ne povraćam, ali isto mi skoro sve smrdi. Toliko me smeta miris vlastite kuhinje, iako ništa tamo ne smrdi... ali teško mi je uopće ući u nju. 
    Paše mi sve živo kiselo pa u sve stišćem limun i stavljam krastavce 😂

Reuben Pax - rođen 5.6.2021. 💛💛💛

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 10:06

paulaa

NadimakMTB
    Počele su mi kad sam “napunila” 6 tjedana. Ni ja ne povraćam, ali isto mi skoro sve smrdi. Toliko me smeta miris vlastite kuhinje, iako ništa tamo ne smrdi… ali teško mi je uopće ući u nju.
    Paše mi sve živo kiselo pa u sve stišćem limun i stavljam krastavce 😂

Koliko čitam, to je sve normalno.
    Kako sam ja prošla kroz koronu na početku trudnoće, meni se osjetilo njuha još nije skroz vratilo (iako, nikad nisam ni skužila da mi je otišlo, meni samo sve miriše dobro, čisto), tako da taj problem nemam. Dapače, inače imam pojačano osjetilo njuha, tako da mi je to i korisno, jer ne znam što bi bilo da se još jače pojačalo.
    Ovo za kiselo, super - znači da to bebi treba, tako da samo navali 

💔💔💔

Lora27621
    21. Studeni 2020. 10:16

MaryClear

Lora27621

Danas 6.😁, al vidjet cemo sta gin kaze u ponedjeljak….

Fora 🥰
    Ja sam u 5tj +2
    Nina27 ja planiram svaki mj slikati 🤗🤗

Ja sam 5+0, usla u 6.tj kaze aplikacija....ne mogu skontat jel to sad 5.il 6.il sta😅😅😅 al ne smijem usko obuci skuzit ce netko....nismo ni roditeljima rekli dok ne obavimo bar prvi pregled i vidimo jel sve ok. Al ak ovako nastavi necemo jos dugo moci skrivati🤦‍♀️

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.