Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    27. Travanj 2021. 09:43

hahha kartica za telefonsku govornicu?? stvarno...nije ni meni jasno kak se tak neke jednostavne stvari ne mogu promjenit nakon 20 godina.
    .
    Novi simptomi, alergije, krv :/ sretno svima i nek sve bude dobro s bebicama  cula sam da nakon 30 tjedna krene to malo žešće pritiskat sa svih strana sa simptomima pa vidim da stvarno i je tak..al zato jos malo brojimo :))) 
    .
    Moram pohvaliti stranicu kinderprams.co.uk, kupili  smo autosjedalicu i iz Poljske stigla za 5 radnih dana, uzeli smo je jer nije bilo te boje vise kod nas u ponudi, a jos je ispala i jeftinija nego tu u babycentru..pa ako netko planira nesto tako vece narucivat (imaju i kolica, baze, adaptere) nek' baci oko i usporedi ako se vise isplati, pa zasto ne :D

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Dominique_i_bebita
    27. Travanj 2021. 10:25

Je li itko proucavao koncept "elimination communication"? Ukratko radi se o tome da se bebi da prilika da piski i kaka izvan pelene, dakle da se prate znakovi i ritam eliminacije i onda u tim trenucima se bebu stavi iznad wca, iznad kahlice/posude i slicno. Ja sam totalno zainteresirana..probat cu sigurno. Bilo mi je u glavi jos od prije jer mi je mama spominjala da je ona tako s nama kad smo bile bebe, a sad sam se jos i vise podjsetila i informirala kako krenut itd 

Mallla
    27. Travanj 2021. 10:44

Za Ecanje sam cula, citala i vidjela, nisam prakticirala. Mame koje jesu imaju pozitivna iskustva (iz moje okoline).
    Zsista nakon 30tt je zahtjevnije, intenzivnije! Jos sinoc beba izbacila nogu ko mali alien i prošibala nogom preko cijelog trbuha. Istovremeno strašno i divno. Kasnije sam sanjala da se sexam i da mi je muž legao na trbuh a da ga ja pokusavam odgurnit.
    Ne znam kako u drugim rodilištima al kod mene više ne gledaju pipi svako jutro, osim ako sama zatrazis jer te nesto "smeta, boli". 

url=https://lilypie.com]

Dominique_i_bebita
    27. Travanj 2021. 10:49

Ti i ja smo se bas nasle u tom piskenju i pelenama  Razmisljam i kak je divno izbjec kakanje u platnene pelene pa time jos vise.. 
    Definitivno za prvi put ni ja nemam pojam kako to sve izvest al evo ima nekih smjernica i slika tu https://ibb.co/Gt7qHjP probat cu pa vidjet kak najbolje funkcionira

Dominique_i_bebita
    27. Travanj 2021. 10:52

tweetyca

Lako za mamu, a sta kad kazem tati ”e kad budes na porodiljnom ako ti se ucini da joj se piski/kaki stavi je iznad skoljke”. Vec misli da sam kompletno luda jer ocu tetrat, a kad cuje to 🤣

hahah eh da..treba se oko toga i s muzem usuglasit..moj je totalno za platnene pelene, a kad sam ovo spomenula bio je pomalo zatecen "zar ima jos toga?!" ali nije se bunio
    Mozda kad tvoj muz vidi da moze izbjec ispiranje pokakane tetre ili platnene pelene mu se svidi 

Kiflica
    27. Travanj 2021. 11:12

Mimica, uh zao mi je sto si imala takav stres, hvala Bogu da je na kraju sve u redu!🤗 
    Haha telefonske govornice, stvarno ovi nasi napreduju s papirologijom brzinom kako i inace rjesavaju sve papire i birokraciju 🤣
    Elimination communication - citala, istrazivala, sve samo pozitivno nasla o tome, jedno vrijeme bila zagrijana za to, pa za platnene pelene i onda se nekako predomislila oko svega i nakupovala jednokratnih pelena 🤣 No, i dalje se mozda ohrabrim naknadno, kad se naviknem na bebicu i sve sro ide uz to...za pocetak me prepravilo previse svega, pa sam si htjela smanjiti ocekivanja i napore. 😊

Kiflica
    27. Travanj 2021. 11:14

A moj muz ce bit za sve, super je podrska! No prvenstveno mi je super sto uvijek kad si ja zelim zakomplicirati zivot, mile on ipak odgovori od tpga i predlozi nesto sto mi je puno lakse i onda budem jos sretnija! 🤣😊❤

Aneee
    27. Travanj 2021. 11:26

I ja sam o tome čitala, čak sam bila i zainteresirana. Ali kad sam bolje razmislila nije tako jednostavno to komplet uvesti. Lako kad smo muž i ja, ali kako u jaslicama čuvalicama objasniti sta da rade 😅 ili ako ostane na kratko sa mojom ili njegovom mamom 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    27. Travanj 2021. 11:30

Ana, ne moras stalno samo ec, mozes kombinirati s pelenama..tako sam bar ja citala. Nije da ti treniras bebu, nego ti treniras sebe kako prepoznati znakove. :)

• snje
    27. Travanj 2021. 11:40

Da mi sveki ne rece da je svoje sa 6mj pocela na tutu stavljati, nebi mi palo na pamet. Tako smo poceli nasu curu s nekih pol god stavljatu na tutu jer smo skuzili da kakicu najavi prduckanjem, taman imali vremena skinuti hlace i pelenu, hop na kahlicu i za min, dvije mrsti se i stenje i pokaka  piskanje nismo nikad skuzili, al sam bila sretna da smo.95% kakica ulovili u kahlicu  Kako je bila na ad, cak i s uvodjenjem krute hrane, kakala je 1x dnevno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.