Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    27. Travanj 2021. 12:46

Kiflica

Ana, ne moras stalno samo ec, mozes kombinirati s pelenama..tako sam bar ja citala. Nije da ti treniras bebu, nego ti treniras sebe kako prepoznati znakove. :)

Ja sam čitala da je zapravo i za bebu trening...jer onda će i s vremenom sama tražiti i neće htjeti u pelenu...bas sam čitala kako su napisala da beba pri rođenju nema naviku ni na pelene ni na wc, ali da im to uvedemo u naviku isto kao na pelene. I onda poslije nema tog probleme odvikavanje od pelena

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Amber
    27. Travanj 2021. 12:59

Kiflica

A moj muz ce bit za sve, super je podrska! No prvenstveno mi je super sto uvijek kad si ja zelim zakomplicirati zivot, mile on ipak odgovori od tpga i predlozi nesto sto mi je puno lakse i onda budem jos sretnija! 🤣😊❤

Bas sam se nasla u ovome (i malo rasplakala, hormoni, sta da se radi) - dobro je kad je doma stabilna baza, sve je u zivotu lakse. Kak si pisala jucer Kiflice sto sve treba napraviti prije, ja sam si samo mislila "to ce on, to cu ja, to cemo skupa" i nista mi se nije cinilo puno :) 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Mimica2
    27. Travanj 2021. 13:22

Meni je moj smiješan, on bi mene na carski samo da se ja ne patim tamo 🤣

Termin 18.06

mara5
    27. Travanj 2021. 13:59

A meni je tako zao sto moj nece vjv moci samnom, i sto nece moci uzet svoju bebu dok nas ne otpuste 😔

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    27. Travanj 2021. 14:30

Evo nas cure upravo sad se slikale 🤗🥰
    Malo smo poredile stanje sad i sa prvom curom. 
    https://ibb.co/yFygd5m
    Mi ćemo sa jednokratnim pelenama, ne usudim se previše eksperimentisati jer ću većinu vremena biti sama sa njih dvije.
    Najveća mi je briga balansiranje i da se prva cura ne osjeti zapostavljeno. To mi je najveći izazov. Uključivanje nje u sve što se bebe tiče i navikavanje jedne na drugu 🙈🤗😍

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Lullaby
    27. Travanj 2021. 14:38

Bojana, ja sam ovako izgledala u 3. mj trudnoće Svaka ti čast.
    Ja sam isto tužnjikava jer ću ja na carski i znam da ću posli biti sva van sebe i uspavana, a muž vjerojatno neće moći doći nego tek kad izađemo tako da će bebač jadan biti taj prvi dan baš sam.
    Uglavnom zaboravila sam pitati za te tečajeve jeste vi sve odradile neki? Kod nas se nije održavao, pa nemam pojma trebam li neki online odraditi ili što.

Lullaby
    27. Travanj 2021. 14:55

Evo našla sam na Rodi, mogla bi to pogledati. Ima par vrsta.

• Mimica2
    27. Travanj 2021. 15:01

tweetyca

Mene iskreno bas zanima kakav ce moj bit u radjaonici

Ja ne mogu procijeniti kako će se ponašati. Može biti da ću ga stjerat van 🤣
    .
    Moj tlak danas očajan 85/55. Ima li netko niži? 

Termin 18.06

Mallla
    27. Travanj 2021. 15:13

Bojana ja tako izgledala bez trudnoce...a ti prvi i drugi put skoro ista! 😁 Odlicna!
    A moram rec da i mene "muci" taj izazov. Balansiranje, kombiniranje, j3dnako posvecivanje paznje....opet nekako znam da ce sve biti u redu, ali ne zelim si komplicirat zivot sa jos 100 nekih suoer stvari koje zahtjevaju organiziranost i posvecivanje...zato ostajem na jednostavnosti i prakticnosti. Necu se upustati u nove izazove iako ih podrzavam!

url=https://lilypie.com]

• Maryy29
    27. Travanj 2021. 15:20

Cure, ev ja se prijavljujem sa dobrim pregledom danas. Najvažnije mi je kad kaze sve uredu, onda odahnem.
    Beba 1670g okrenuta za porod glava namjestena u zdijelici, dosta plodne vode, posteljica straga. Sljedeci pregled brisevi na streptokok i to. Do tad ponovno moram krvnu grupu u 34. Tjednu.  Dobila 1 kilogram, do sad 4,5kg. Doktorica prezadovoljna 🥰

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.