Potpisujem napisano da je u vecim tjednima sve teze pripremat i ic po ducanima.
Ja sam rekla iza 30.tjedna sve pripremit, a u 31.zavrsila na strogom mirovanju.. Naravno, ne znaci i toplo se nadam da vise niti jedna od vas nece trebat lezat, da ce svima bit skolske trudnoce do kraja, ali preporucam malo po malo prat i peglat, lagano spremat, pa nek zadnji dani lijepo ostanu za opustit se s partnerom dok ste jos u dvoje, ugodit si s necim sto zelite💞
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Samo da javim bila sam danas kod interniste i do sad ovo sto sam mjerila kaze da je oke...ali da eto ipak pripazim da bude ipak ispod one granice koju je ona postavila...sad ne moram svaki dan mjeriti nego svaki 3.dan, pa opet termin sljedeći četvrtak 🙂
.
nasa sobica malo po malo se privodi kraju. Sve sam poprala i popeglala što je trebalo. Robicu i tetrice budem ovaj ili idući tjedan oprala pa da I to bude gotovo. Onda soba ide pod ključ da nitko ne ulazi i da ne praši 😅
Naravno i torbu za bolnicu bi isto trebala možda već ovaj tjedan riješiti. Jer sad imamo sljedeća 3 tjedna puno termina i obaveza pa da ne mislim još i na ovo 🥱🥱
.
Btw novi simptom za ove tjedne, boli me stidna kost 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pregled prosao dobro, misko raste 😊
Kaze doktorica da je velicina cca 1080g i da je dosta velik, da po velicini cak odgovara i 28+3 do kraja tjedna moram i ja ici popit glukozicu pa budemo vidili
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara cestitam na dobrom pregledu.
Cocolina najranije mogu otvoriti 10.5. I koliko znam sve se moze mejlom poslati.
Sto se robe za spavanje tice mislim da je 2 do 3 dosta. Kako je kome sto ugodnije. Spavacice su super jer ne stiscu nigdje al nekom je zgodnije u kratkim hlacama pa zasto ne!
url=https://lilypie.com]
Pregled prosao dobro, misko raste 😊
Kaze doktorica da je velicina cca 1080g i da je dosta velik, da po velicini cak odgovara i 28+3 do kraja tjedna moram i ja ici popit glukozicu pa budemo vidili
Rastu bebice 🥰🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure koje su pocele oticati, jesu kojoj osim standardno stopala otekli i gornji kapci? Meni stopala malo oteknu do navecer i ujutro su ok, ali sam skuzila kapke. Uvijek sam imala malo onako spustene ali sad mi se cini da je vise i vec 2 dana je tako, niti se smanjuje niti povecava. Naravno google kaze preeklampsija pa sam se odmah uplasila, iako nemam nijedan drugi simptom. Ne znam dal da zovem patronaznu, ginekologa ili da pratim stanje i stavljam obloge. Nadam se da je od loseg spavanja i hormona.
Zovi obavezno nekoga od njih, jer su nama rekli na tečaju ako primjetimo oticanje da zovemo…
Zvala sam patronaznu. Rekla je ako nema visokog tlaka i urin prije tjedan dana na pregledu bio u redu, ruke i noge su ok, nisu otecene onda je jedino moguca alergija. Umivala sam se sa kamilicom a kupit cu i kapi u ljekarni koje mi je rekla. Cini mi se da je sad ok.
Cestitam cure na dobrim pregledima. 🙂 Na brzaka sam presla zadnjih par stranica, vidim da se polako sve pripremamo. I ja planiram laganini zavrsiti sa kupovinom, spakirati kofer, oprati sve i onda mogu u miru uzivati. A i znam da sam spremna ako se dogodi da odem u bolnicu ranije.
Cuvajte se, odmarajte i naspavajte (dok jos mozemo hh) 😉
Cestitke na uredni pregledima cure.
Miska mene je jucer uhvatilo da su mi ocni kapci i onako vrecice ispod ociju bile uzasno, uzasno nateknute. Kaze susjeda (med.sestra) da je zadrzavanje vode u pitanju, dali ista mokrim. A ja trcim na wc svake 2 minute, ko cisterna sam.
Uglavnom drzala sam nekih pola sata na ocima onako mlake vrecice od caja od kamilice i tako u 2 navrata i skroz se povuklo
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Traveller, Sanjarka, sjecam vas se iz grupe tko radi na bebi i jako mi je drago sto ste odmah iza nas u jesenskima!❤🎉🤗 Cestitam! Nisam pratila druge grupe.
Amber, ma, za pripremu ti ne treba skoro nista vremena ako odlucis posljednostaviti stvari.
Stvar je u tome sto smo neke od nas, poput mene, slobodne i nenavikle na toliku kolicinu slobodnog vremena odjednom. Mene veseli mozda i pretjerano istrazivanje, mozganje, setanje po ducanima, kupnja onog sta mi i treba i onog sta mi ne treba, vec unaprijed. Moram se okupirati nekako 🤣❤😊😁
Sortiraj odgovore
Najstariji