Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    27. Travanj 2021. 21:02

Pozdrav žene, evo da prvo prijavim pregled danas, sve je u redu Bogu hvala, malena ima oko 1900 g, cerviks i dalje omekšan kao prije ali nije krenulo otvaranje. Od zadnjeg pregleda dobila kilo, tako da sam sada na sveukupno +9, kaže mi doktorica da je to odlično, prezadovoljna je. Do sada su mi pregledi bili svaka 4 tjedna, sad kreću svaka 3 tjedna, i 11.5. će mi otvoriti rodiljni.

Što se tiče uključenosti muža moj je uključen baš u sve, čak i više čita od mene. 😆😆 Od njega imam punu podršku i znam da u svemu mogu računati na njega i presretna sam zbog toga, mislim daleko od toga da nema mana i da mr stoput me naživcira ali uvijek je tu kad treba.

Baš smo popodne iza doktorice išli uzeti pelene u Bauerfeindu, uzeli dva paketa od 3-6 kg, sada su na -30% a o njima sam sve najbolje čula pa smo odlučili krenuti s njima. Imate ih i online uzeti na njihovoj stranici.

Iz Ikee mi stigla ona njihova kadica, plahte neke, dekica i podloga za presvlačenje. Polako smo sve kupili još se uhvatiti pranja i slaganja, ali polako. 

Sljedeći tjedan planiram u dm po sve higijenske potrepštine pa onda i da složim torbu za rodilište pa neka čeka....

Mallla
    27. Travanj 2021. 21:19

Sassy ja te necu tjesiti romantikom kako kad se beba rodi muz ce od jednom bit angaziran 🤔 No way...dug je proces prilagodbe, a ti ga poznajes najbolje. Da beba ce dotaknuti najmekse djelove njega iako on to nece pokazati uvijek...al proces otkrivanja ce potrajati. Imam takvoga! Sad u 2t je zainteresiraniji i angaziraniji al to je onako minimum naspram nekih drugih. Iskreno meni odgovara tako, jer sam ja od zena koje su temelj, stup kuce i sve mogu sama (ovo je moj stil ponasanja). Da me ne bi krivo razumjeli, nije moj muz neki mangup, ni tikvan nezainteresirani, ali nije ni turbo orjentiran brigu o djeci i porode... vise je tipicni muskarac koji ce rec ti to bolje znas....pa imali smo mi fajtova i ljutnji nakon prvog poroda radi mojih ocekivanja, al amo rec da smo se nasli na pola puta i razvili se kao roditelji. Usporedba njega kad se mala rodila i sad 4 god nakon je nebo i zemlja....dakle trajalo je....
    Drugo sam pozaboravljala sta sam procitala i sta sam htjela reci 🤣 e da sjetih se....jos se ne znojim, al nakon poroda u 1t jesam (a bila je zima), i strasno je smrdilo (hormoni), potrajalo je cijelo vrijeme dojenja. Ocekujem opet isto pogotovo kad krenu vrucine.

url=https://lilypie.com]

Lullaby
    28. Travanj 2021. 00:05

Ja bi rekla da je moj neka sredina i dogovaram se s njim za sve, ali mu uglavnom ja sve isprezentiram. Doma ležim cijeli dan i istražujem, ali kad me uhvati žuta minuta naživcira me što ne zna ko ja 😅 Iako to realno nije moguće jer čovjek radi, a ja cijeli dan drndam po netu. Meni djeluje da će biti kako ja odlučim za većinu stvari jer njemu je pola toga nebitno o čemu ja razglabam ko je od državne važnosti 😂 
    Malla pa super da ste našli svoju zlatnu sredinu. Meni se čini kad pogledam oko sebe baš što kažeš da žene misle da će se muževi promijeniti kad beba dođe i odjednom sve pomagati i raditi što se najčešće ne dogodi pa su žene razočarane.
    Joj mene večeras opet boli, ali sad drugačija bol nego za vikend. Ne znam više sama što bi. Sutra ću se javiti doktorici da vidim što kaže. Ne volim dizati paniku ali muž navaljuje da je zovem. Beba se baš jako okreće od vikenda i stalno mi trbuh iskače na jednu stranu jer on ko da se cijeli gurne na jednu stranu prema vani, baš ko lopta na jednu stranu bude.

Rio
    28. Travanj 2021. 00:34

Vučica ja pijem Roidakal uz prenatal tablete. Budući da pijem Almageu popijem dvije odjednom i jednu tabletu Roidakala. Navečer popijem drugu tabletu, ali ne pijem uvijek dvije dnevno, ovisi o grčevima. 
    Evo recimo maloprije sam popila drugu danas jer me stezalo u donjem dijelu trbuha.. ne znam jel psihološki, ali meni se od njega bolovi tj grčevi smire.  

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Aneee
    28. Travanj 2021. 04:34

Ja uglavnom izvucem neke opcije pa pitam muža da izabere neku, jer želim da je i on uključen...dosta mi i sad pomaže, čak se i naljuti ako ja nesto sama napravim 😅
    A ja jednostavno znam da i on bude umoran od posla pa onda volim sama neke stvari riješiti. Dok mogu zašto ne 😊
    Znaci oboje smo zaplakali od šoka i sreće kad smo ugledali taj plus na testu koji smo tako željno iscekivali, a on je osoba koja teško zaplače. U ovih 5 godina kako smo skupa, 3 puta sam ga vidila da je zaplakao. Čak nije ni da pravo zaplace nego mu zasuze oči ili se spusti 1-2 suze i gotovo 😅
    I meni je nešto najdraže kad legnemo spavati, pa mi on pomazi stomak ili zaspe sa rukom na mom stomaku 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

miska
    28. Travanj 2021. 07:57

Dobro jutro! 🙂 Sto se tice muza, moj je meni stvarno potpora od pocetka. Cisti kupaonicu umjesto mene, usisava, nosi tesko i tako te stvari. Plus sto imam bas velike promjene raspolozenja u zadnje vrijeme (pripisujem to trudnickim hormonima i stitnjaci i ovoj glupoj coroni koja nam vise pili mozak), par puta sam i plakala, lako se nazivciram pa me tjesi. Ja mu kazem da sama sebi idem na zivce a on me jadan trpi i smiruje ❤ Sto se tice odlucivanja, ja vise istrazujem jer sam kod kuce, pa na kraju od tih mojih par opcija odlucimo sto cemo. Plakanje - u 9 godina koliko smo skupa pustio je suzu jedino na djedinom sprovodu. Ja kad placem od srece on se cudi. Stvarno je brizan prema meni, nije svadljiv ni zivcan po naravi ni neka sirovina nego mu jedino to plakanje od srece nije nikad jasno 😂 Zivo me zanima kako ce reagirati kad dodje beba; rekla sam mu dao Bog da zaplaces pa ces shvatiti. 😉

Bojana2017
    28. Travanj 2021. 08:13

miska

Dobro jutro! 🙂 Sto se tice muza, moj je meni stvarno potpora od pocetka. Cisti kupaonicu umjesto mene, usisava, nosi tesko i tako te stvari. Plus sto imam bas velike promjene raspolozenja u zadnje vrijeme (pripisujem to trudnickim hormonima i stitnjaci i ovoj glupoj coroni koja nam vise pili mozak), par puta sam i plakala, lako se nazivciram pa me tjesi. Ja mu kazem da sama sebi idem na zivce a on me jadan trpi i smiruje ❤ Sto se tice odlucivanja, ja vise istrazujem jer sam kod kuce, pa na kraju od tih mojih par opcija odlucimo sto cemo. Plakanje - u 9 godina koliko smo skupa pustio je suzu jedino na djedinom sprovodu. Ja kad placem od srece on se cudi. Stvarno je brizan prema meni, nije svadljiv ni zivcan po naravi ni neka sirovina nego mu jedino to plakanje od srece nije nikad jasno 😂 Zivo me zanima kako ce reagirati kad dodje beba; rekla sam mu dao Bog da zaplaces pa ces shvatiti. 😉

100% će plakati od sreće kad ugleda bebu. Ja se sjećam kad sam rodila i izveli me iz rađaone na hodnik gdje me je on čekao, zagrlili se i plače on, plačem ja. To mi je onako, baš drag momenat.
    Onda doveli nju, a ona malenaaaaa, a ista tata 
    Ja sam više tip kao Malla, onako sve ću sama, mada se on trudi stvarno da učestvuje i pomaže mi, ali sa drugom bebom je to nekako drugačije. Već znaš kako ćeš i šta ćeš pa nema neke potrebe da njega baš uključujem u sve, jer dosta stvari ja odlučim i bez njega jer recimo ja sam ta koja će biti sa bebom svo vrijeme.
    Kod kupovine nekih stvari se dogovaramo, ali ja uglavnom odlučim i njemu kažem šta i kako.
    Što se tiče kućanskih poslaova više ja to sve radim, jer je on na poslu a ja kući uglavnom i stvarno mi se ne da čekati ga, kad do 16h mogu sve obaviti i to stvarno laganini.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Vučica
    28. Travanj 2021. 08:20

Rio

Vučica ja pijem Roidakal uz prenatal tablete. Budući da pijem Almageu popijem dvije odjednom i jednu tabletu Roidakala. Navečer popijem drugu tabletu, ali ne pijem uvijek dvije dnevno, ovisi o grčevima.
    Evo recimo maloprije sam popila drugu danas jer me stezalo u donjem dijelu trbuha.. ne znam jel psihološki, ali meni se od njega bolovi tj grčevi smire.

Hvala😊

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

Magdalena2002
    28. Travanj 2021. 08:52

Cure, evo i ja sam jučer bila na pregledu, 31+4 tt. Sve je u redu, zatvorena sam, cerviks ok dužine. Beba je okrenuta glavicom prema dolje, prema procjeni ima oko 2000g. Sad sam na komplikacijama, 11.05. (45 dana prije) otvaram porodiljni. Idući pregled za 3 tjedna. Dobila sam sveukupno 5 kg do sad. Sve je gotovo identično kao prva trudnoća, nadam se da će i porod biti sličan 😀 Robicu sam oprala i pripremila, no kofer još nisam. Moramo složiti komodu i krevetić, kolica oprati, ma ima još posla 😀 I samo se nadam da ću nakon poroda dobro balansirati kao mama novoj bebi i našoj djevojčici, da se ne osjeti zapostavljeno...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bojana2017
    28. Travanj 2021. 08:58

Magdalena2002

Cure, evo i ja sam jučer bila na pregledu, 31+4 tt. Sve je u redu, zatvorena sam, cerviks ok dužine. Beba je okrenuta glavicom prema dolje, prema procjeni ima oko 2000g. Sad sam na komplikacijama, 11.05. (45 dana prije) otvaram porodiljni. Idući pregled za 3 tjedna. Dobila sam sveukupno 5 kg do sad. Sve je gotovo identično kao prva trudnoća, nadam se da će i porod biti sličan 😀 Robicu sam oprala i pripremila, no kofer još nisam. Moramo složiti komodu i krevetić, kolica oprati, ma ima još posla 😀 I samo se nadam da ću nakon poroda dobro balansirati kao mama novoj bebi i našoj djevojčici, da se ne osjeti zapostavljeno…

Magdalena2002 to nam je svima koje već imamo djecu najveća briga, mada mislim da sve to dođe kako treba i svi se prilagodimo novoj situaciji. Držim fige svima da tako bude.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.