Mislim da si dobro to skontala 😊 tako sam i ja u pocetku, kako cu sve stic, ovo ono, pa radila hrpu prekovremenog, nervirala se. Onda sam skuzila da jednostavno nije vrijedno. Sve to moze cekat, sve smo mi zamjenjive na poslu iako si nekad stvorimo iluziju da nismo, ali ovim stvorenjima u nasem trbuhu smo jedino sto ih drzi na zivotu trenutno. Mama je mama. 😊 tako da polako. I slusaj muza. Nekad znaju i nesto pametno izvalit 😂😂😂 (salim se naravnonnn)
Ajde ajde necemo pretjerivat, ne zalomi im se bas cesto 😂😂
Meni je termin otprilike kada i tebi Amber, u augustu. Ja sam vec sada imala razgovor s sefom i rekla da nisam vise na 100% u poslu, jednostavno, koliko god se trudila osjetim da ne stizem kao prije trudnoce sve i da je fer da i oni to znaju. Na pocetku sam se forsirala i onda sam napravila problem gdje sam stalno imala bolove u stomaku i nisam mogla maknut se iz kreveta jer sam predugo sjedila za stolom.
Sto se tice trudnickog, i u Bosni pocinje 30 dana prije termina, tako da cu def to iskoristiti a buduci da nisam nista godisnjeg iskoristila ove god, uzet cu skoro mjesec tj 20 dana tako da racunam da cu imati 8mi i 9ti mjesec off, s tim da ne znam kad ce beba odluciti doci :D Ne znam dal se moze tako u svim firmama uzeti godisnji, ali meni su moji izasli u susret kao i trudnicama prije mene, u svakom slucaju ako se budes lose osjecala mozes uzeti i bolovanje, najbitnije ste ti i beba.
Sto se tice stvari, ista sam kao ti, imam nesto baby odjece, ostale stvari sam tek pocela polako da gledam, al jos uvijek nista ne kupujem, kupim info ovdje po forumu pa kasnije samo "nakliktati" :D Imamo vremena :)
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Spavacice, prijateljica mi rekla nek odem do Galeb trgovine da jee je ona sebi bas tamo nasla za nekih 80tak kn.. nije deklarirana za trudnice ali je bila kratki rukav na prugice i dugmetici..
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro 🤰🤗
.
Strefili me hemeroidi, prvi put u zivotu i to mi je bila jedna od trudnickih fobija, zajedno sa iskakanjrm pupka a i to ce sigutno usljediti 😅
.
Tako da ako se netko bori sa hemeroidima neka napise kako 😑
.
Danas pregled, ne mogu docekati 🙈
.
Zadnjih 5 radnih dana 🥳🥳🥳
Onda opasno krecem u pripreme 🙆♀️
Nazalost iste probleme imam :( bitno je znati i uzrok hemoroida, cure su preporucile neke kremice, mogu dodati jos i nevenovu kremu ako zelis na prirodnoj bazi.
Moji hemoroidi su povezani s cvrstom stolicom tako da ja vise gledam da korigujem prehranu nego sto forsiram kremice, da uopste ne bih ih iritirala. Ako imas problem s zatvorom, preporucujem kompot od suhih sljiva, jogurt s chia sjemenkama, sto vise vlakana unositi (ja kroz zitarice, mahunarke itd).
Na zadnjem pregledu otkrila sam anemiju, tako da moram dodatno unositi zeljezo sto sam cula da pravi isto dodatni zatvor, tako da, borba na svim frontovima :D
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Cure gdje kupujete spavačice/pidžame za bolnicu?
Ja sam naručila sa bonprix-a (dvije iste, različitih veličina) i zadovoljna sam. Vidjela sam da ima i u areni na katu, trgovina sa odjećom za trudnice (nisam sigurna je li mama nova ili neka druga).. Ja sam si iz gušta kupila majicu
https://ibb.co/px9Pr1H
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Joj preslatka majica! Kakve su ti te s bonprixa i kakve su im velicine? Ja isto planiram narucit od njih…
Ja inače spavam u spavaćicama ili xxxl majica+tajice, pa kad mi je jednom u 3 godine vruće, skinem tajice, a ostanem u spavaćici🤦♀️🤦♀️
Ove su dvobroj ja sma uzela M (40-42) imaju elastina i baš lijepo stoje , taman su mi do koljena.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Meni je termin otprilike kada i tebi Amber, u augustu. Ja sam vec sada imala razgovor s sefom i rekla da nisam vise na 100% u poslu, jednostavno, koliko god se trudila osjetim da ne stizem kao prije trudnoce sve i da je fer da i oni to znaju. Na pocetku sam se forsirala i onda sam napravila problem gdje sam stalno imala bolove u stomaku i nisam mogla maknut se iz kreveta jer sam predugo sjedila za stolom.
Sto se tice trudnickog, i u Bosni pocinje 30 dana prije termina, tako da cu def to iskoristiti a buduci da nisam nista godisnjeg iskoristila ove god, uzet cu skoro mjesec tj 20 dana tako da racunam da cu imati 8mi i 9ti mjesec off, s tim da ne znam kad ce beba odluciti doci :D Ne znam dal se moze tako u svim firmama uzeti godisnji, ali meni su moji izasli u susret kao i trudnicama prije mene, u svakom slucaju ako se budes lose osjecala mozes uzeti i bolovanje, najbitnije ste ti i beba.
Sto se tice stvari, ista sam kao ti, imam nesto baby odjece, ostale stvari sam tek pocela polako da gledam, al jos uvijek nista ne kupujem, kupim info ovdje po forumu pa kasnije samo "nakliktati" :D Imamo vremena :)
Da, da, imas pravo, svakako treba sa sefom razgovarati da ne ispadne da se stvari ne obavljaju, a ti stalno radis. Ja sam zaposlena na sveucilistu tako da je sve to tako malo lile lale, uzmes godisnji kad hoces, ne uzmes kad neces, ali i kad si na godisnjem svi smatraju da ti mogu slati mejlove i traziti da pogledas stvari, tako da se moram ja s njim striktno dogovoriti jer ce on diktirati kako ostatak tima gleda na to. Njima je jako dugo sto cu ja cijelu godinu biti na porodiljnom (nije jako uobicajeno tu da zene uzmu) pa pokusavaju rijesiti stvari prije nego sto odem koje stvarno mogu samo ja - i ja ih kuzim, i ja bih da rijesimo, ali onda zaista moram sve prestati raditi sto moze i netko drugi i samo se fokusirati na ove projekte koji su bas moji moji. Ali drago mi je da nisi ni ti vec sve kupila, sad se osjecam stvarno sigurnije. Tak i ja, sve je na listi, samo cekam lupit "purchase" i caos :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Jutro 🤰🤗
.
Strefili me hemeroidi, prvi put u zivotu i to mi je bila jedna od trudnickih fobija, zajedno sa iskakanjrm pupka a i to ce sigutno usljediti 😅
.
.
.
Jutro cure, sorry na upafu padobranca, redovno vas pratim radi par jako dragih cura s kojima sam bila na drugoj temi.
Mara, moju mamu i svekrva je spasio domaći recept koji je dao nas susjed koji ima svoju ljekarnu, kaže čovjek nema toga u ljekarni što može parirati tome. I stvarno ih je spasilo jer ništa nije pomagalo. U jednakom omjeru pomiješati svinjsku mast i med i mazati. Znam da zvuči grozno ali je turbo učinkovito.
Pa ako želiš probaj.
Čuvajte se, velika pusa tebi i Clio. 😍
Eeej 😍 hvala za recept ali jos vise sto si se javila ❤
Skicam i ja vas na jesenskim 🤗
Saljem puse Sesvetama i Sanjarki 🙆♀️😍
❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jos da dodam Amber, nabavka je laka u 25tjednu a u 35 bas i ne....dosta energija opada s tjednima! Misli na sebe i bebu...kao sto Tweetyca kaze zamjenjive smo! Al bebi smo sve.
Hemeroidi - rjesi kremica ista kao kod Bele, plus više jogurta i laganije hrane.
Spavačica, kupila 2 u Waikiki, čine mi se super i kao dnevna haljina.
url=https://lilypie.com]
Jutro 🤰🤗
.
.
.
.
Jutro cure, sorry na upafu padobranca, redovno vas pratim radi par jako dragih cura s kojima sam bila na drugoj temi.
Mara, moju mamu i svekrva je spasio domaći recept koji je dao nas susjed koji ima svoju ljekarnu, kaže čovjek nema toga u ljekarni što može parirati tome. I stvarno ih je spasilo jer ništa nije pomagalo. U jednakom omjeru pomiješati svinjsku mast i med i mazati. Znam da zvuči grozno ali je turbo učinkovito.
Pa ako želiš probaj.
Čuvajte se, velika pusa tebi i Clio. 😍
Eeej 😍 hvala za recept ali jos vise sto si se javila ❤
Skicam i ja vas na jesenskim 🤗
Saljem puse Sesvetama i Sanjarki 🙆♀️😍
❤️
a vidi nje, nadam se da uživaš u trudnoći i da je sve ok! ❤️❤️❤️
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji