Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    27. Travanj 2021. 17:34

Sad kako udarci nisu konkretni nego više to migoljenje i rastezanje po stomaku, više nisam sigurna ni kako je okrenut hahhah...😄 na sve strane ga osjetim...a na desnoj strani se stalno namjesti pa bude bas kvrga hahha 😅🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bela23
    27. Travanj 2021. 17:35

Tinchy_07

Bela23

Mimica bas mi je zao sto si morala proci kroz taj stres, samo polako i bez previse aktivnosti i naprezanja ipak smo vec jednom nogom u radaoni. 😅
    .
    Obecala sam javiti za pidzame sa svijeta trudnica, dns su stigle ok su mi skroz. Pogodila sam velicinu xl sam uzela jos malo ima mjesta taman da trbuh jos naraste. Pamuk je onaj lagani skroz i mislim da ce biti taman za sredinu 6.mjeseca.
    .
    Sto se tice muza u radaoni jedva cekam da to zajedno prozivimo al niti mogu zamisliti kako ce on reagirat i izdrzat. Npr on dosta djeluje bez osjecaja osoba, ali on je nase vjencanje cijelo preplakao u crkvi a ja hladna ko spricer a inace se rasplacem za svaku pizdariju tako da sam ja bas znatizeljna kako ce to izgledati.
    .
    Jel ima jos netko nalete vrucine da ga hvataju? Imam i osjecaj da mi je znoj poprimio bas ruzan neki miris odnosno smrdim kad se uznojim 😅 a do sad nisam nikada.

Na pocetku trudnoce sam se strasno znojila, pa u drugom tromjesečju je bilo ok, a sad se znojim, imam nalete vrućine pa se odjedanput moram skinut, po noci kad idem na pis pauze obavezno mocim tabane i vrat da se rashladim

Tako je i kod mene bas naleti vrucine. Sto ce bit tek kad ugrije posteno. 😅

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

mara5
    27. Travanj 2021. 17:51

Vale  ja sam prethodni termin bila na mjesec i pol, sad je rekla vidimo se za 5 tjedana.. sve je super uredno oa je rekla da nema potrebe dolazit cesto..tako da se bi ne pitam jel ti dobro ili lose 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Matejaa95
    27. Travanj 2021. 17:54

Okej hvala vam😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

MaryClear
    27. Travanj 2021. 18:03

Ja bolujem danas. Od nekih pol 4 sad popodne me prvo uhvatili neki grcevi u zelucu i crijevima pa sam mislila da cu dobiti proljev, to mi zna biti kad se nahladim pa me grcevi uhvate u crijevima. Nema proljeva, ali mene sve boli, cijeli trbuh, mozda su oni lazni trudovi. Tko zna... Lezim, odmaram. Kad ustajem onda me bas boli, pogotovo s desne strane trbuha(kao kad trcimo pa nas ona bol ihvati sa strane). Dragi mi skuhao caj i nosi mi sta treba... Malo se smiri, pa me onda opet grcevi uhvate na par sekundi pa popuste... Crvena u licu, mjerila temp 37,0 to je onda ok. Iako me od petka neka alergija ili prehlada hvata, grlo mi znalo do jutra oteći, nos peći.. Cak zadnja dva dana promukla sam, tako da mislim da je mozda alergija neka na nesto, iako nikada mi to nije smetalo... Vidjet cu kak sta bude... Ako bude gore budem zvala ili patronaznu ili poslala mail ginekologu jer sad ne radi... Ali mailove cita pa onda odgovori, znao mi i u 22h navecer odg hahaha. Nadam se da je neka viroza i da ce proci. 

Tinchy_07
    27. Travanj 2021. 19:00

Vale ja od 30.tt krenula na svaka dva do tri tjedna, sad dal je zbog komplikacija dali praksa neznam.
    MaryClear zao mi je zbog bolova, nadam se da nije nista vec da ce uskoro proc. Ako ne pijes, popi si magnezij za kontrakcije i miruj, ako se nastavi nazovi ginekologa. Bar ces bit mirnija

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Bojana2017
    27. Travanj 2021. 19:35

vale123

Mimice, moj je na zadnjem pregledu bio 90/45, ali ne osjećam se drugačije nego inače, ok sam. Jel imaš kakve simptome?
    .
    Bojana, super si, jel ima razlike u kilama?
    .
    Sassy, ma to ti je normalno, mi odemo na pregled, vidimo ih, osjetimo, dio nas su svakog dana sve ove mjesece, oni to nažalost ne dožive, oni su u ovom periodu autsajderi, ali kad se beba rodi to će biti neka druga priča 🥰
    .
    Cure, jesu vam pregledi učestaliji sada nakon 30.tt? Ja idem svakih mj i pol, ne znam jel to ok?

Hvala Vale123, ima razlike u kg, u prvoj trudnoći sam u ovom peruodu bila na +7 kg momda i 8, nisam sigurna, sad na +4, ali sam bila i mršavija u prvoj trudnoći na početku, tako da je ukupan broj kg manje više isti.
    Zanimljivo mi je gledati i porediti trudnoće.
    Meni su pregledi bili jednom u 4 ili 5 sedmica, a sad me je naručila nakon 3 sedmice.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    27. Travanj 2021. 19:38

MaryClear, cuvaj se, nadam se da si ubrzo ko nova.
    Vec sam zaboravila pola tema koje ste prosle 😅
    Sto se tice posla, teze mi se koncetrirati nekad, al zasad super hendlam. Svjesni su na poslu situacije i svega i niko ne radi problem oko niceg, ako bas ne mogu javim da me nema danas i to je to😅 sretnica sam sto se toga tice
    Na porodiljni planiram 45 dana prije i gin nije spomenuo nikakve komplikacije da bi trebala otvarati.
    Udarci su prestali biti udarci i na prvu sam se prepala 😬 al sad osjetim meskoljenje, okretanje, istezanje pa sam mirna. Nije da nista ne osjetim. Jucer je cijelu smjenu nes izvodila 😅
    Muz sudjeluje u svemu koliko stigne 😊 vise sam ja istrazivala oko nekih stvari koje trebaju ili ne trebaju jer nisam radila u 3.mj i imala sam vise vremena. On cita knjige o uspavljivanju i skokovima u rastu uz kavu i uskace oko kuce maksimalno 😄

2021. M 💗

MaryClear
    27. Travanj 2021. 19:49

Evo dok lezim je ok, ako se krenem dizati onda me boli... Mozda se širi 🙈😅 Budem vidjela kakva cu biti ujutro. 🍀🤞

• Vučica
    27. Travanj 2021. 20:09

Cure koje uzimate Roidakal da li ga uzimate uz prenatale? Dvije tablete dnevno?
    Danas sam bila na pregledu, cerviks smekšan, 3,23 cm... kaze dr da smanjim tempo iako mi tempo ne moze biti manji obzirom da mirujem zbog niske posteljice. 🙄 uhvatila me lagana panika pa istražujem sto jos mogu učiniti osim mirovanja. Ako ima tko info vezano uz Roidakal pls javite. 
    Sretno svima🍀

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.