Cure koje su pocele oticati, jesu kojoj osim standardno stopala otekli i gornji kapci? Meni stopala malo oteknu do navecer i ujutro su ok, ali sam skuzila kapke. Uvijek sam imala malo onako spustene ali sad mi se cini da je vise i vec 2 dana je tako, niti se smanjuje niti povecava. Naravno google kaze preeklampsija pa sam se odmah uplasila, iako nemam nijedan drugi simptom. Ne znam dal da zovem patronaznu, ginekologa ili da pratim stanje i stavljam obloge. Nadam se da je od loseg spavanja i hormona.
Zovi obavezno nekoga od njih, jer su nama rekli na tečaju ako primjetimo oticanje da zovemo...
Cure gdje kupujete spavačice/pidžame za bolnicu?
Mia 🥰 termin 27.7.
ja razmišljam naručiti s bonprixa... al inače ima na pijacama/placevima/tržnicama za kupiti kolko sam čula :)
2021. M 💗
Ja sam svoje na svijet trudnica na fejsu. Kratkih rukava, s mantilom 105 kn i jednu bez mantila 65kn. Iskreno na to mi se ne daju neki novci ionako cu ih nosit ta dva tri dana. Ne podnosim spavacice. Ja sam vise za hlacice i majicu kratkih rukava.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ja sam svoje na svijet trudnica na fejsu. Kratkih rukava, s mantilom 105 kn i jednu bez mantila 65kn. Iskreno na to mi se ne daju neki novci ionako cu ih nosit ta dva tri dana. Ne podnosim spavacice. Ja sam vise za hlacice i majicu kratkih rukava.
kakve su njihove veličine? čine mi se super isto :D ja više volim hlačice nositi inače jer mi stružu bedra i to me živcira.. kad sam gledala i na bonprixu su bile na akciji pa aj nije tolko kritična cifra
2021. M 💗
Jutro 🤰🤗
.
Strefili me hemeroidi, prvi put u zivotu i to mi je bila jedna od trudnickih fobija, zajedno sa iskakanjrm pupka a i to ce sigutno usljediti 😅
.
Tako da ako se netko bori sa hemeroidima neka napise kako 😑
.
Danas pregled, ne mogu docekati 🙈
.
Zadnjih 5 radnih dana 🥳🥳🥳
Onda opasno krecem u pripreme 🙆♀️
Ja sam koristila hemopropin kremu i povuklo bi se u rolu dva dana.
Pardon, tocnije Hemopip plus.
Hvala, pokusat cu s tim
🙅♀️30, 🙋♂️29
Tweetyca i Ana0310 evo sutra mi trebaju doci pa vam javim. Ma mislim da ce biti ok, pise da je pamuk sad cemo vidjeti. 😂 Za velicine posu kao mjere duzine pa sam se po tome vodila ali posto sam ja visoka 178 i volim opcenito slampavije na sebi uzela sam xl. Bas kad dodju sutra vam javim dojmove.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Jutro 🤰🤗
.
Strefili me hemeroidi, prvi put u zivotu i to mi je bila jedna od trudnickih fobija, zajedno sa iskakanjrm pupka a i to ce sigutno usljediti 😅
.
.
.
Ja sam koristila hemopropin kremu i povuklo bi se u rolu dva dana.
Pardon, tocnije Hemopip plus.
Hvala, pokusat cu s tim
Nista, meni je stvarno pomoglo. Nakon nuzde pranje i mazanje, onako efekat hladenja ima. S tim da sam ja i prije trudnoce imala s njima problema i mislim da je moj unutarnji jer mi zna cesto krvarit. Za sad su pod kontrolom.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Ni ja ne mislim dati puno novca za to. Kontam da si moram dosta prirediti jer ne znam kakva će situacija biti s covidom i da li će mi netko moći donositi oprano, pogotovo ako se još zadržimo radi žutice ili nedaj Bože nekih infekcija.
Isto bi radije hlačice i majicu, ali teško je naći komplet sa dugmićima radi dojenja ali budem se bacila na istraživanje....
hvala
Mia 🥰 termin 27.7.
Jutro 🤰🤗
.
.
.
.
Jutro cure, sorry na upafu padobranca, redovno vas pratim radi par jako dragih cura s kojima sam bila na drugoj temi.
Mara, moju mamu i svekrva je spasio domaći recept koji je dao nas susjed koji ima svoju ljekarnu, kaže čovjek nema toga u ljekarni što može parirati tome. I stvarno ih je spasilo jer ništa nije pomagalo. U jednakom omjeru pomiješati svinjsku mast i med i mazati. Znam da zvuči grozno ali je turbo učinkovito.
Pa ako želiš probaj.
Čuvajte se, velika pusa tebi i Clio. 😍
Eeej 😍 hvala za recept ali jos vise sto si se javila ❤
Skicam i ja vas na jesenskim 🤗
Saljem puse Sesvetama i Sanjarki 🙆♀️😍
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji