Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    25. Travanj 2021. 19:22

E baš sam mislila pitati cure iz RH koje su otvarale komplikacije jeste dobile povratno neki info? Ja sam slala dokumentaciju mailom, ali mi nisu ništa javili. Poslala sam sve u elektroničkom obliku/slike. S posla mi došao poštom original papira s prosjekom plaća i sad od iza ima neka polja za popunjavanje, nemam pojma treba li to nositi tamo. Mislim se otići ovaj tjedan do njih jer moram pitati mogu li novi prosjek plaća nositi kada mi budu satnicu uzimali za porodiljnu nakandu.
    Amber meni isto to tvoje djeluje brutalno. Da bar malo ranije možeš, tipa dva tjedna da odahneš. Ovako ćeš s tog stresa ravno u rađaonu.

ana0310
    25. Travanj 2021. 19:31

Lullaby

E baš sam mislila pitati cure iz RH koje su otvarale komplikacije jeste dobile povratno neki info? Ja sam slala dokumentaciju mailom, ali mi nisu ništa javili. Poslala sam sve u elektroničkom obliku/slike. S posla mi došao poštom original papira s prosjekom plaća i sad od iza ima neka polja za popunjavanje, nemam pojma treba li to nositi tamo. Mislim se otići ovaj tjedan do njih jer moram pitati mogu li novi prosjek plaća nositi kada mi budu satnicu uzimali za porodiljnu nakandu.
    Amber meni isto to tvoje djeluje brutalno. Da bar malo ranije možeš, tipa dva tjedna da odahneš. Ovako ćeš s tog stresa ravno u rađaonu.

Ja sam sve mailom poslala (potvrda, doznaka, prosjek placa, zdravstvena, osobna, iban), javili su mi povratno da je sve okej. Originale nisam nosila. Sjela uplata pocetkom tjedna. 

2021. M 💗

ana0310
    25. Travanj 2021. 19:32

Bela23

ana0310

Cure, jel neko uzeo/vidio ovaj ruksak: https://bazzar.hr/p/M5NA6V5-chipolino-torba-ruksak-za-mame-gray ? Čini mi se ne preglomazan, a opet da dosta stane i čak bi ga iskoristila i za rodilište… i unisex je :) samo me zanima dal djeluje ok ili ko da će se raspasti nakon 2 korištenja

Ja ga sebi kupila za kolica samo crni i prezadovoljna san. 😊

Hvala ti puno 😊😊

2021. M 💗

Mallla
    25. Travanj 2021. 19:38

Olivera znaci ti s travnjem zavrsavas...super, ja sam na redu tjedan iza tebe....moram priznat jedva cekam. Volim raditi i volim svoj posao, alii volim i sebe i svoj mir!
    Tweetyca hvala na objasnjenju, kuzim sad. I definitivno potpisujem ovaj dio "tvoje zdravlje je najvaznije". Meni je pre ambiciozno prestati raditi 3 dana prije termina, ides rodit umorna. Al dobro sve smo razlicite i svaka sebi zna najbolje. I definitivno uzmemo zalogaje same sebi koji su preveliki!
    Lullaby da koliko sam citala u vrijeme korone sve se mejla...mozda ti je najbolje zvrcnut HZZO i odmah pitati za prosjeke place....jer inace se uzima ona svota koja je predana za ostvarenje komplikacija!

url=https://lilypie.com]

Olivera
    25. Travanj 2021. 20:02

Mallla tako je, još ovaj tjedan radim, onda koristim 4 dana starog godišnjeg i od 7.5. mi starta porodiljni, i aplikacija će mi onda pokazati još 45 dana do termina, kud prije😲
    Znaš da sam još do prije 10 dana mislila da bi komotno mogla raditi i do 28 dana prije, ali bome sad više ne...to što kažeš, volim ja svoj posao i nije mi problem raditi, ali sad mi je u ovom stanju već polako dosta i jedva čekam petak. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

MariLove12
    25. Travanj 2021. 20:59

Lullaby meni su odmah odg na mail da je zaprimljena dokumentacija za komplikacije i ovaj mjesec je sjela prva uplata, za originale nisu nista pitali, ja sam im skenirano poslala prosjeke isto kak sam ih i dobila :) a za porodiljni se prosjek racuna prema tim istim podacima sa R1 obrasca koje si dostavila, tako da ne bi trebala dodatno ništa slati... Citam sad sta sam napisala i sama sebe ne kuzim, nadam se da je tebi jasnije 😅😅😂

It's a boy! 💙

Rio
    25. Travanj 2021. 21:00

Lullaby ja sam kontaktirala HZZO kad me dr poslala na komplikacije. Rečeno mi je da prvi put moram donijeti doznake osobno u HZZO, a svake sljedeće doznake mogu slati mailom do 5. u mjesecu za prethodni mjesec jel... 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

MariLove12
    25. Travanj 2021. 21:31

Rio

Lullabyja sam kontaktirala HZZO kad me dr poslala na komplikacije. Rečeno mi je da prvi put moram donijeti doznake osobno u HZZO, a svake sljedeće doznake mogu slati mailom do 5. u mjesecu za prethodni mjesec jel…

Aaa Rio taman si me podsjetila da sutra zovem za doznake hvalaaaa 😃 a nisam ni znala da ih dalje mogu slati mailom tako da duplo hvala hehe 😄

It's a boy! 💙

Lullaby
    25. Travanj 2021. 21:31

Meni nisu ništa javili. Otići ću do njih s doznakama pa ću pitati i ovo drugo jer mi ona na tel nije znala detalje kada sam ih zvala. Nije mi ušao ožujak u prosjek za komplikacije, a to mi diže satnicu, pa zato pitam može li se za tu porodiljnu naknadu opet nositi, ali pitam tamo njih. Tnx cure.

ana0310
    25. Travanj 2021. 21:33

Lullaby

Meni nisu ništa javili. Otići ću do njih s doznakama pa ću pitati i ovo drugo jer mi ona na tel nije znala detalje kada sam ih zvala. Nije mi ušao ožujak u prosjek za komplikacije, a to mi diže satnicu, pa zato pitam može li se za tu porodiljnu naknadu opet nositi, ali pitam tamo njih. Tnx cure.

Provjeri si, ove u nasem regionalnom uredu su super mailom 😊 sad sam svasta rjesavala na hzzo i odusevljena sam tetama i time sto sam sve uspjela mailom bez dolazenja tamo.

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.