Knjigice: da, prvo idu mekane suskave, pa gumene za kupanje, pa te s tvrdim koricama i onda one s mekim. Slike sa nazivima sto je sto, pa kraci i jednostavniji tekstovi, pa duzi. No ja sam kupila razno vec, sve sta mi se sviđalo i sto je na listama kvalitetnih nagrađivanih knjiga i autora, sto ima lijepe poruke i ilustracije. Dobro je citati i maloj bebi koja jos kao ni ne kuzi nista, ali opet kuzi da joj pricas nesto i upija. ❤
E ovo je zanimljivo, mene moja bebolinka najvise udara kad sam na leđima. Ili tada najvise osjetim. Kad sam na boku puno manje. Trudim se bit na lijevom boku dok ne utrnem, pa se bacim malo na leđa, malecka me izudara i onda se vratim nazad na bok🤣. Nocas me bockala, pa sam sanjala da me muz stalno bocka po trbuhu s prstom, a da mu ja objasnjavam da se to tako ne radi, da mora lagano dlan stavit ba trbuh, a ne bockat me tako!🤣
Zeza me mob pa nisam mogla staviti slike. Evo dekice deblje:
https://ibb.co/vHWpT4r
I obje:
https://ibb.co/bKbSrZW
Ana0310 Da ja sam isto prezadovoljna i nisan iskreno htjela davati nzn kolike pare na to jer svakako sa 6 mjeseci se kupe ona kisobran laganija i bok. Iako meni puno tezina ne igra ulogu jer ih ne mislim u kucu unasati svaki dan, nema potrebe, nego ce stajati vecinom u autu.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Lullaby - e bas sam gledala tu dekicu s liscem iz Minigreeny! Jako mi se svida! Je li mekana? Jesi zadovoljna? Treba li ju peglati? ( Ja sve kupujem sta ne treba peglati🤣).
Tweetyca - je, to je ta dekica iz Ikee, predivna je i sjecam se da sam ju pipala u ducanu pred godinu dana i da je bila bas mekana, ali ju nisam uzela jer tad jos nisam bila trudna pa mi je bilo bedasto kupit ju. 😍 Ma neces fulat da kupis i te tanke slikovnicice i tu debelu zbirku.
Moj Baobaby jastucic je stigao skupa sa krpicama za brisanje koje su bas ono sto sam htjela. Male tetrice koje se menu prat na 95. 8kom ih je u pakiranju, 19kn, proizvodjac Rossa Varazdin 💪
Super zadovoljna!
https://ibb.co/Z62QsmH
Ajme, predivan jastucic! 😍 Uh, sad mi dođe da ga kupim koliko je lijep iako sam rekla da necu kupovat jastucice za bebu....mozda se i predomislim. Krpice - super!
Je li netko vec kupovao ili koristio jastucice za bocno spavanje? Ja citala protiv svega toga, a svi to kupuju i sad sam dosta zbunjena, rado bi cula osobna iskustva mama o jastucima...
Kiflica, drago mi je da su na kraju tetrice super :)
Lullaby hvala na slikicama! Čine se super, volim taj muslin đir jer se ne treba peglati :D
Bela23, ma mislim da ni neće trebati kišobran kolica zasad, barem nama, mirni smo minimalno godinu dana ako ne i dosta duže.
2021. M 💗
Lullaby - e bas sam gledala tu dekicu s liscem iz Minigreeny! Jako mi se svida! Je li mekana? Jesi zadovoljna? Treba li ju peglati? ( Ja sve kupujem sta ne treba peglati🤣).
Tweetyca - je, to je ta dekica iz Ikee, predivna je i sjecam se da sam ju pipala u ducanu pred godinu dana i da je bila bas mekana, ali ju nisam uzela jer tad jos nisam bila trudna pa mi je bilo bedasto kupit ju. 😍 Ma neces fulat da kupis i te tanke slikovnicice i tu debelu zbirku.
ništa se ne treba peglati, kakvo peglanje xD
2021. M 💗
I ja imam jastucic za bočno spavanje - trokutic
I ja sam htjela sve peglati, ali mi je mallla ukazala da to uopće nije potrebno...pa tako da me lako odgovorila 😆
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hehe, to su moje cure!😁 Ne peglam ni ja nista, znam da ne treba sto se tice dezinfekcije, nego te pamucne tetrice iziđu iz pranja bas zguzvane, a bambus iziđe ravan, ko opeglan. E sad, ove pamucne guzvane iz Pepca mi ne igledaju bas najljepse kad su guzvane, dok one iz Malog anđela koje su muslin u vise slojeva su valjda tako krojene da izgledaju zgodno nabrane - mogu takve ostat bez peglanja! Pa, voljela bi znati kako se ta dekuca iz Minigreeny ponasa nakon pranja i koliko je debela.😊
Sortiraj odgovore
Najstariji