Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    20. Travanj 2021. 08:53

Tweetyca, ja osobno ne bi krenula s bajkama od najranije dobi. Meni više ima smisla kupiti malene šuškave ili platnene knjigice, čisto u svrhu buđenja interesa za knjigu. A za čitanje ima zgodnih jednominutnih, trominutnih pričica sa tvrdim uvezom bez straha da će se brzo poderat. Tako ja krećem 😊 
    Mene leđa ne prestaju nikako bolit, popijem dnevno 2x400mg Mg, kad se sagnem na par sekundi trebam neko vrijeme da se ispravim. I to mi sijeva bol samo sa lijeve strane pa u guz.
    Ja sam ovo štucanje možda par puta doživjela, ništa na dnevnoj bazi. Ne znam jel je u takvoj pozi da nije toliko izraženo ili ja ne znam prepoznati 🤷

Termin 18.06

Orhideja1
    20. Travanj 2021. 09:17

Cure.... Jeste li vi kupovale kakvu posteljinu za krevetić, ja sam se sad sjetila da nemam ništa za krevetić osim plahti, a mislila sam se da mi ni ne treba za početak jer planiram vreću za spavanje.
    Ni dekicu još nemam, što ako bude kišni dan kad rodim🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️to moram sutra kupit. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Mimica2
    20. Travanj 2021. 09:26

Orhideja1

Cure…. Jeste li vi kupovale kakvu posteljinu za krevetić, ja sam se sad sjetila da nemam ništa za krevetić osim plahti, a mislila sam se da mi ni ne treba za početak jer planiram vreću za spavanje.
    Ni dekicu još nemam, što ako bude kišni dan kad rodim🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️to moram sutra kupit.

Ja imam samo plahte, swaddle vreće i uzela sam dekice. Al nemam jastuk i onaj poplun ako na to misliš, to neću ni kupovati zasad 🙂 Ovisi kako će toplo biti možda će ti i deblja tetrica biti dovoljna za početak. 

Termin 18.06

ana0310
    20. Travanj 2021. 09:31

Ja začudo nikakvu bol osim onih kružnih mišića u početku nisam osjetila :)

Htjela sam pitati, jeste zadovoljne sa baobaby dekicama od muslina? Djeluju mi savršene za ljeto.

2021. M 💗

Orhideja1
    20. Travanj 2021. 09:45

Mimica2

Orhideja1

Cure…. Jeste li vi kupovale kakvu posteljinu za krevetić, ja sam se sad sjetila da nemam ništa za krevetić osim plahti, a mislila sam se da mi ni ne treba za početak jer planiram vreću za spavanje.

Ja imam samo plahte, swaddle vreće i uzela sam dekice. Al nemam jastuk i onaj poplun ako na to misliš, to neću ni kupovati zasad 🙂 Ovisi kako će toplo biti možda će ti i deblja tetrica biti dovoljna za početak.

Baš tako sam si i ja mislila da mi trenutno ne treba ni jastuk ni poplun, tamo do jeseni. Ali dekica bi svakako dobro došla. Ja nisam adekvatna za procjenu kakvo je vrijeme za spavanje, jer i zimi i ljeti ja spavam u istim kombinacijama. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Aneee
    20. Travanj 2021. 09:58

Mirjam a ti si već u 32 tt od tad će biti sve manje I manje štucanje...ni ja nisam znala bas prepoznati dok nisam pročitala kako to zapravo izgleda...onda sam skuzila da sam osjetila, ali da nisam povezala 😄 a sad kad znam osjetim mozda nekad čak ne svaki dan.
    .
    Potres 🤣🤣🤣🤣
    .
    Orhideja1 ja nisam ni planirala uzimati nego jednu dekicu...imam isto vreću za spavanje i 2 ove swaddl vreće i to mi je dosta za početak...razmišljam ljeto je pa mi neće trebati...tek kasnije ću to kupovati po potrebi. Znaci uzet ću samo jednu dekicu za svaki slučaj, jer u njem i ljeto nije baš nešto najtoplije 😅 
    I babyfon kamera mi mjeri temp u sobi konstantno pa mi je i to super, pa mogu znati kako obuci bebu za spavanje.
    .
    Bolovi u zdjelic- kad ih imam ja sjednem na loptu i malo kruzim kukovima i to mi zaista jako pomogne. 5-10 min je sasvim dovoljno da prođe napetost ili bol. 👌👌

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lullaby
    20. Travanj 2021. 10:06

Ana imam ja baobaby dekice. Meni su super. Imam onu muslin s čvorićima kao baš ljetnu. Ona je kao tetra debela, dvoslojna je i mekana. Mislim da će nakon pranja još omekšati. Imam i onu troslojnu isto s muslinom i šerpom. Ona je baš debela, kao mali poplunić. Manja je od dvoslojne. Djeluje mi super za krevetić. Ne znam kako će s kolicima funkcionirati, pa možda još jednu uzmem za kolica. Vidjet ću još. Za početak imam tu tanku. Osim toga ću uzeti jednu onu za swaddlanje s mall.hr i imam dvije tetre velike. Pa ću vidjeti kako će ići prije nego dalje naručim. Mi smo u Dalmaciji pa mislim da nam vreće prvi mjesec neće trebati, samo ga možda manje obučem i swaddlam da mu bude udobno.

Bela23
    20. Travanj 2021. 10:09

ana0310 i ja sam kupila ta kolica i za sad sto smo ih provozali po trgovini sam odusevljena, nadam se da ce nas posluziti. 😀
    ana.b. Da da pratimo se. 😂 Joj to stucanje i meni kad stuca stuca dole u guzi 🙈 bas neki neobican osjecaj. 
    Ivančica_Maslačak ja sam u 27 tt bila na +9, ali mi nista na to nije rekla. Mislim da svaki doktor drzi svoju neku politiku. Bas cu ju pitati dns za kile sta ona kaze. 
    Tweetyca mene ledja stalno bole, pogotovo dok bi isla u trgovinu ili setnju uvijek mi se prvo bol u ledjima pokrene. Nzn je li zato sto sam visoka (178) ili je do stomaka.
    Orhideja ja sam kupila posteljinu ali samo zato jer mi je bila prekrasna i nisam mogla odolit a nisam jos na cisto sama sa sobom hocu li je u pocetku koristiti, jos cu vidjeti. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

ana0310
    20. Travanj 2021. 10:34

Lullaby hvala ti puno puno na recenziji, dodano u košaricu! :D
    Bela23 da, kolica mi se čine ko savršen omjer cijene i dobivenog, zasad sam prezadovoljna... bolja su mi čak i od nune koja je skuplja. gledali Recaro, al kad je žena rekla cijenu odustali smo odmah, glupavo mi je prevelike novce davati za kolica. jedini nedostatak mi je što nismo ulovili sa kožnim ručkama, ali na kraju mi spužva na našim novima nije gadna ko spužva na onima u dućanu pa je ok, a i uvijek mogu dati izraditi neku navlaku, najmanji problem :) pošto se za narudžbu novih čeka i preko 2 mj i stvarno mi se neda komplicirati :D

2021. M 💗

Kiflica
    20. Travanj 2021. 10:36

Ja imam 2 vrece za spavanje za bebu: manju laganu ljetnu pamucnu od Etherala za ljeto za 0-6 mj. i drugu deblju za zimu iz Lidla za od 6mj.-18.mj.starosti. 
    Imam i 4 swaddle Aden + Anais bambus tetre, sad kad sam ih sve raspakirala i oprala, mogu reci da su najljepse i najmekse tetre koje imam i da sam sretna sto ih nisam vratila.😊 
    Kupit cu jednu divnu bijelu dekicu iz Ikee za jesen, i njihove bijele plahtice za krevetic. Vjerojatno ce mi baka isheklati koju dekicu ❤ 
    Sviđa mi se i jedna plisana iz nekog babycentra, a i te iz Minigreeny mi izgledaju lijepo. O tome cu jos razmisliti.
    Posteljinu necu jos kupovati (jastuk i poplun) jer pise da nije za djecu mlađu od 12 mjeseci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.