Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    20. Travanj 2021. 12:30

Mimica2

Bela23, koju sušilicu imaš? I pitanje za sve koje ju imaju jel bolja 2 u 1 ili zasebno mašina+sušilica?
    Ana, gdje si ih kupila, ja trebam one duge.
    Prilažem slikice svojih eterealovih dekica, divne na dodir, bijela je pamučna, plava pletena. Naručila prije par tjedana kad su imali popuste 🥰
    https://ibb.co/StxYWxP

Na amazonu kao I vecinu stvari 🤣🤣🤣 ja nisam htjela bas duge do poda pa je potrajalo dok sam našla koje mi se sviđaju a i da su dobra duzina...https://www.amazon.de/dp/B07RZWHCQ1/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_S4KKFB017JQTCBDRD5AR?_encoding=UTF8&psc=1
    Ja imam masinu I susilicu u jednom...ali ne koristim bas uvijek susilicu jer meni zna dosta izguzvati 🤷🏼‍♀️ morala bi probati jednom sa robicom od bebe pa vidjeti hiceli to isto puno guzvati 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    20. Travanj 2021. 12:32

Preporucila bih svima taj sistem, ja sam se preporodila otkad taki susimo ves, po ideji muza inzenjera, kad me vidio kako se mucim kad sam u pocetku braka po naputku moje mame sve peglala satima... Spasio me, sad na ves trosimo par minutica vremena i nis truda, a sve je isto lijepo ravno. ❤

Aneee
    20. Travanj 2021. 12:41

Tinchy sad samo odmaraj bit će to sve dobro 😘
    A za mjere ne znam, nisam pametna..moj je stalno veći za 2 tjedna čak na prošlom pregledu skoro 3 tjedna veći...za 2 tjedna razlike mi nikad ništa nisu rekli, a sad me eto šalje internistu zbog mogućeg dijabetisa...danas u 15h imam termin nadam se da nije ništa 🙏🏼 
    .
    Ja danas bas imam pritisak u donjem dijelu trbuha imam i kod kretanja se bas stvrdne...možda i ja odem da me bar pregledaju za svaki slučaj 🤷🏼‍♀️ ne boli ali eto vidiš nikad se ne zna

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Bela23
    20. Travanj 2021. 12:46

Tinchy ja sam ti isto na mirovanju zbog cerviksa izmjeren je od 27mm pa do 30 mm ako bas nategne jer moj cak nema pravilan oblik nego je zaobljen. 🤷🏽‍♀️ Ja imam menstrualne bolove od 18 tt i tad su mi radjeni brisevi jer se sumnjalo na bakteriju ali hvala Bogu nije bilo nista, jednostavno senzibilizirana maternica. Mala mi je sad jako nisko na samom unutarnjem uscu i stvara mi pritisak i preporuceno mi je sto vise lezati, sto manje kucanskih poslova tipa usisavanja i to. Nije da lezim nepomicno jer ne mogu pokocim se sva. U danu skuham rucak i stavim sudje prati ostalo nista puno ne radim. Uzimam duphastone 200 mg ujutro i 200 mg navecer i pijem magnezij od Solgara. Iako sam bas dns mislila pitati svoju ginekologicu da se prebacim na Roidakal jer je to magnezij s jos necim sta sprjecava prijevremeni porog i djeluje blagotvorno na cerviks. Iskreno procitala jesam sta i kako al s ovim trudnickim mozgom sam toliko otupila da ti nzn ponoviti.🤷🏽‍♀️

Mimica2 Sto se tice susilice 2u1 ja samo znam taj slucaj rekla kazala tako da me nemoj uzimati zdravo za gotovo. Vidim da druge cure imaju puno vise iskustva jer ju i same imaju. 😁

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Aneee
    20. Travanj 2021. 12:46

Luckyy42

Tinchytak je i kod mene situacija.. ctg ocitava kontrakcije, usce na Y, bebina glava nisko i cerviks 26mm
    Ja sam na strogom mirovanju, wc-krevet, pijem femibion, 2x375 mg magnezija i tablete protiv trudova(jednu ujutro, jednu navecer).. imam pritisak dole, a sad me i sve pocelo bolit kak mi he trbuh buknuo😬
    Drzi se izdrzat cemo, nije jos puno ostalo i isplatit ce se😊❤️

Kad vam dođe taj pritisak jel vam onda i teže disati? To sam zaboravila napomenuti...bas mi bude disanje otežani kad se stegne stomak 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    20. Travanj 2021. 12:47

Svo kažu pravi trudovi bole pa sam zato mirna jer ne boli 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Lullaby
    20. Travanj 2021. 12:48

Mene isto muče ti di se plaća dostava pa trpam svašta i kombiniram samo da si opravdam trošak dostave 😂😂
    Kiflice nisam ih pegalala jer čekam da muž ofarba i sklopi ormar. Do tada ništa ne perem, pa nemam pojma kako će se ponašati. Mislim da nema smisla muslin peglati. Lijepo izgleda i bez toga. A ja inače ne peglam apsolutno ništa osim onog što ću taj dan nositi ako je zgužvano. Prije sam napeglavala i znojila se, trpala u ormar i onda kad bi izvadila opet zgužvano. Zaključila sam da mogu biti idealna domaćica ili uživati u životu i ispijati kavu s mužem 😂 Tako da ja operem sve, očistim koliko treba da je čisto, ali sad da ću se ubijati ko na početku da sve bude kristalno. Ne hvala 😂😂 Sad mi mama dođe oprati otkad ležim doma. Pere pod 2 sata, izludi me 😂 

Lullaby
    20. Travanj 2021. 12:52

Što se tiče tih dekica meni djeluje nikad dosta tako da ja za sada imam ove dvije što sam vam slikala od muslina i još sam jednu crno bijelu naručila s Nexta 100% pamuk, tanka. Možda uzmem i neku plišanu za kolica, vidjet ću. Uglavnom volim neutralne neke, a sve što sam po dućanima je vidjela je jako nekako drečavo i šareno. Baš je netko pitao za Baobaby, ja nisam vidjela po dućanima.

Orhideja1
    20. Travanj 2021. 12:53

Tinchy_07

Cure ja ipak isla na pregled i dobro da jesam, ctg ocitava kontrakcije, cerviks se smanjio na 25mm,te sam od sad na dalje na mirovanju.
    Kaze dokica da je beban glavom dolje i da radi pritisak i da bolje ne sjedit, stajat, maksimalno lezanje na lijevom boku da spriječimo da se krenem otvarat. Napravila briseve, urinokulturu pa kroz koji dan budem imala nalaze. Misli da imam koju bestiju obzirom na bol, pa da vidimo sta je u pitanju i krenemo ljecit.
    Vezano za mjere ima 1,300kg,al po mjerama trbuscic je za 28 tjedana, ne za 30. Ima koja iskustva s time, dali me to mora brinut ili stigne to doc kako treba?
    Tweetyca meni je bila bol u zdjelici, pubicnoj kosti, ma svakakva bol. I kao sto su mi cure rekle moze bit od sirenja, a i ne mora. Eto kod mene ispalo da nije do sirenja, ali nadam se da kod tebe nije nista slicno, ali ne skodi napomenut doktoru.
    Orhideja1 ja sam uzela posteljinu imaju sad u Lidlu za 59kn preslatkih, uzela 2 seta, a donje plahte s lastikom i podlogu nepremocivu cu uzet u Ikei.
    Sta se dekica tice uzela sam 2 komada jedna nek se nađe za kolica, druga za krevetic. Njih volim opipat, pa nisam preko neta.

Čuvaj se i samo polako, bude to sve ok. Mislim da se mjerama ne moramo zamarat, šro su bebice veće, teže je izmjerit, zbilja često se čuje kriva procjena (kao i sa spolom u zadnje vrijeme 🙈)
    I ja volim opipat sve i isto planiram dvije dekice , jednu tanju jednu deblju. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Lullaby
    20. Travanj 2021. 12:54

Ikea meni ima jednu super stvar. Onu prošivenu deku Rorande. To sam mislila za kauč kao podlogu samo bi ja neki ljepši uzorak 😄 Jeste možda vidjele to negdje? Ili našle nešto bolje za kauč?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.