Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Linda_
    19. Travanj 2021. 19:40

Pozdrav cure, čestitam vam svima i pridružujem se, nama stiže prva beba 17.08. , stiže mali dečko 💙 zasad je sve okej i neka tako ostane jer smo se dosta napatili u početku s krvarenjem i hematomima 🙄😪 

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

Kiflica
    19. Travanj 2021. 19:45

Cestitam na super pregledima! I na super rezultatima ogtt! A Mateja, curica ti stvarno ima prekrasne pravilne crte lica, bit ce ljepotica.😍 Drago mi je sto ste se javile curke koje dugo nismo culi. 
    Meni je isto pregled sutra. Ja sam bas zivahna, nista mi nije tesko, zeza me muz da ko čigra trckaram po ducanima za te bebi stcarcice. Uslikat cu vam nove ulove, kupila sam i brdo divnih slikovnica u Profilu i neku divnu mekanu slikovnicu u Mulleru, i za kupanje gumenu uz koju dođe rukavica u obliku zabice... ma preslatko!❤ 

Aneee
    19. Travanj 2021. 19:51

Bela23

ana.b.

Cure super na dobrim pregledima..😊😊
    Mateja curka ti je divna 🥰🥰
    Ja evo sve manje i manje mogu sama…bas mi danas dok sam ručak skuhala tolika težina u stomaku bila…i sve teže disem. Počinjem se brinuti kako ću sobu do kraja srediti ako sam ovak troma 😅 pogotovo onaj najvažniji dio pranje svih stvarcica 😅
    Mali je jako aktivan, samo sto ne izlati kad udari 🤣
    Sutra ja idem kod interniste, bas me zanima sta ce on reci…i ja sam 13kg bila u plusu prije tjedan dana na pregledu. Od tad se nisam vagala, ali bojim se da ću se sad još više udebljati jer sam sve manje pokretna. Stvarno nakon 10min obavljanja najnormalnijih stvari mi dode ta težina i pritisak u stomaku 🥵

Ja se isto uspusem od wc-a do kauca dok dodjem, uz stepenice ne trebam niti spominjat. Mene isto ocekuje pranje, spremanje, tek smo narucili novi ormar u djecju sobicu i sve sam ja to super zamislila ali nzn bas kakva ce biti izvedba obzirom koliko sam troma. Bas me zanima sto ce ti reci sutra, jesi radila ogtt? Mene moja nije slala na ogtt nije mi jasno zasto, mislila sam ju bas pitati sutra. Iako stvarno ne jedem ja abnormalne kolicini ili nesto ali malo sam se opustila sto se tice ovih gluposti, slatkisa itd. I meni dodje ta tezina ili mi se stomak stvrdne dosta. 🤷🏽‍♀️

Da sve postaje teže i teže...sreca da smo sve sklopili od velikih stvari...radila sam ogtt u 24tt i nalaz super, ali na zadnjem pregledu, prošli tjedan mi je gin dao uputnicu jer sam dobila 4kg u mj dana, a i mali je 1770g, a pregled prije toga je bio 800...i da višak plodne vode..kao sve to može upućivati na dijabetis...ja koliko sam pratila mali je na svakom uzv veći za tjedan tako da 🤷🏼‍♀️
    A jel ti provjeravaju urin svaki pregled? Jer i tak provjeravaju glukozu 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    19. Travanj 2021. 19:57

Evo prvi ulov: na slici je divna mekana suskava slikovnica iz Mullera, najljepsa mi je od svih tih mekih za bebe, a prosla sam sve ducane.😊 I jos je i najjeftinija. 
    Gumena sa zabicom je za kupanje, s njom je dosla i pamucna rukavica za kupanje u obliku zabice iz Profila.
    Misic je iz Lidla. 
    A ovo rastvoreno je Bebin prvi album, kao radosnica, moze se pisati i lijepiti slikice - to sam u centru Beba kupila. 
    Evo foto: https://ibb.co/Sch1gcD

Kiflica
    19. Travanj 2021. 20:01

A sad stize i fotkica divnih kvalitetnih slikovnica. Bilo je puno bas tih najljepsih slikovnicica na popustu u Profilu. Gradim pomalo kucnu djecju biblioteku😍 
    Evooo: https://ibb.co/b7Rz4Yk

Bela23
    19. Travanj 2021. 20:13

ana.b.

Bela23

ana.b.

Ja evo sve manje i manje mogu sama…bas mi danas dok sam ručak skuhala tolika težina u stomaku bila…i sve teže disem. Počinjem se brinuti kako ću sobu do kraja srediti ako sam ovak troma 😅 pogotovo onaj najvažniji dio pranje svih stvarcica 😅
    Sutra ja idem kod interniste, bas me zanima sta ce on reci…i ja sam 13kg bila u plusu prije tjedan dana na pregledu. Od tad se nisam vagala, ali bojim se da ću se sad još više udebljati jer sam sve manje pokretna. Stvarno nakon 10min obavljanja najnormalnijih stvari mi dode ta težina i pritisak u stomaku 🥵

Ja se isto uspusem od wc-a do kauca dok dodjem, uz stepenice ne trebam niti spominjat. Mene isto ocekuje pranje, spremanje, tek smo narucili novi ormar u djecju sobicu i sve sam ja to super zamislila ali nzn bas kakva ce biti izvedba obzirom koliko sam troma. Bas me zanima sto ce ti reci sutra, jesi radila ogtt? Mene moja nije slala na ogtt nije mi jasno zasto, mislila sam ju bas pitati sutra. Iako stvarno ne jedem ja abnormalne kolicini ili nesto ali malo sam se opustila sto se tice ovih gluposti, slatkisa itd. I meni dodje ta tezina ili mi se stomak stvrdne dosta. 🤷🏽‍♀️

Da sve postaje teže i teže…sreca da smo sve sklopili od velikih stvari…radila sam ogtt u 24tt i nalaz super, ali na zadnjem pregledu, prošli tjedan mi je gin dao uputnicu jer sam dobila 4kg u mj dana, a i mali je 1770g, a pregled prije toga je bio 800…i da višak plodne vode..kao sve to može upućivati na dijabetis…ja koliko sam pratila mali je na svakom uzv veći za tjedan tako da 🤷🏼‍♀️

Aha, jasno mi je. Ja sam isto prosli put dobila od pregleda do pregleda 4 kg, nije mi nista rekla i sad ce opet biti tako pa me bas zanima hoce li mi sutra sto reci zbog kila. Da, svaki put mi provjerava secer. Nisam iskreno znala da se i tako provjerava, onda super valjda je ok. Nadam se i drzim fige da ce i tebi sutra biti sve ok. ☺️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Matejaa95
    19. Travanj 2021. 20:28

Hvalaaa cure.. sve nase bebe su prekrasne i vjerujem da jedva cekamo da stignu😁 mi smo pre uzbudeni. A sto se tice kila ,js prva 4 mj nista nisam puno nisam dobila svaki mj po kilu. A sad u 2 mj 8 kg a tek sam u 27 tj .. i niska sam pa me strah da cu ko tenk izgledati. Nekad mi bad bude tesko al fkt puno puno hodam 😛

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Tinchy_07
    19. Travanj 2021. 20:50

Cure, hvala vam na odgovorima. Nazvala ja doktoricu i kaze nek dođem sutra da provjerimo da je sve ok.
    Za sada lezim, beban ima party, a sutra u 9 sam narucena za pregled.
    Vidim da spominjete kile, ja sam na +8, vecinom su u trbuhu, ali osjecam kako su me usporile, jako se brzo umorim. Imam energije za petominutnu setnju uz pola satnu pauzu🤦🏼‍♀️

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Aneee

Bela23

ana.b.

Bela23

ana.b.

Da sve postaje teže i teže…sreca da smo sve sklopili od velikih stvari…radila sam ogtt u 24tt i nalaz super, ali na zadnjem pregledu, prošli tjedan mi je gin dao uputnicu jer sam dobila 4kg u mj dana, a i mali je 1770g, a pregled prije toga je bio 800…i da višak plodne vode..kao sve to može upućivati na dijabetis…ja koliko sam pratila mali je na svakom uzv veći za tjedan tako da 🤷🏼‍♀️

Aha, jasno mi je. Ja sam isto prosli put dobila od pregleda do pregleda 4 kg, nije mi nista rekla i sad ce opet biti tako pa me bas zanima hoce li mi sutra sto reci zbog kila. Da, svaki put mi provjerava secer. Nisam iskreno znala da se i tako provjerava, onda super valjda je ok. Nadam se i drzim fige da ce i tebi sutra biti sve ok. ☺️

A kako ti bebica napreduje? Bas me zanima koliko ima tvoja sutra 😁 
    Mislim da bi ti rekli ako nešto nije oke.
    I ja se nadam da ce sutra sve biti oke 😊
    .
    Svim curama koje sutra imaju preglede sretno i jedva čekam da vidim kako su vaše bebice napredovale 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017

Kiflica

Evo prvi ulov: na slici je divna mekana suskava slikovnica iz Mullera, najljepsa mi je od svih tih mekih za bebe, a prosla sam sve ducane.😊 I jos je i najjeftinija.
    Gumena sa zabicom je za kupanje, s njom je dosla i pamucna rukavica za kupanje u obliku zabice iz Profila.
    Misic je iz Lidla.
    A ovo rastvoreno je Bebin prvi album, kao radosnica, moze se pisati i lijepiti slikice - to sam u centru Beba kupila.
    Evo foto:https://ibb.co/Sch1gcD

Super ulovi Kiflice. Tu mekanu slikovnicu farmu imam i ja od prve cure, pa će nam sad biti za seku 😊🥰
    Ima nas dosta sa pregledima sutra 😊🥰
    Ja ću sutra javiti koliki je plus kod mene 🤦🏼‍♀️🤣 mada sam zadovoljna pokretljivošću i nemam neke probleme osim nesanice standardno. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.