Kako tipkate, treba sve pohvatat 🤭
Ja cu isto morat kupiti perilicu susilicu jer za ostalo nemam mjesta.
.
Oduvijek sirim ves na vjesalicama, pogotvo kosulje i takr neke finije stvari ne znam jel bi objesila za glavu ili rep 😂
.
Takodjer mi je iz ikee i bijela i siva dekica u kosarici😊
Uzet cu jastuk za bocno.
.
Drago mi je sto ste sve dobro, zao mi je sto neke morsju mirovati ali drzite se cure :)
Sretno svima na pregledima! 🤗
.
Jos samo jedno Ana i Bela pricate o bugaboo cameleon kolocima?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bok curke☺️ Upadam ko padobranac sa proljetnica😅 Jel ima koja problem sa jaako suhom kozom? Pa samim time i da vas koza nekad i svrbii? Kaj koristite,a da vam je okej?
Vise ne znam kaj bi kupila a da pomaze..ovo vrijeme i suhi zrak ce me izluditi🥴🥴
Ja sam se trackala uljima, biobazom mama i cime sve ne, krenulo me svrbit gadno, prestrasila se kolestaze i cim sam prestala sa svime dala svojoj kozi odmora krenulo na bolje, sad mazem niveinim mlijekom ili pavlovicevom masti i stanje je dosta dobro
E vidis,pokusat cu sa Niveinim mlijekom.. cak mi je doktorica rekla rijeđe se tusirati da se koza ne isusuje dodatno..
.
Koristila sam Bademovo ulje,al sam imala osjecaj da mi samo žari kozu jos vise.. pa neko ulje za mame iz dma, Jonhnsons baby ulje, Nevenovu kremu i Nevenovu mast..ma cuda koliko sam novaca dala na to i uvijek isto..
Isto sam isla na vadenje krvi za kolestazu prije cca mjesec i pol, i nema je..
Ali koza mi je takva i inace ne svrbi,ali sad od hormona valjda sve jos vise..
Kaze muz, to ti je vec i u psihi.. pa i je🥴🤣
Iducu srijedu sam u TA u Vinogradskoj pa cu i tamo spomenuti da me to zna muciti..
Nekad je supeer,ali nekad svrbiii ko ludo🥴 Vjerujem da ce se stabilizirat dok se hormoni vrate u normalu..
Pratim ako tko ima jos kakav savjet🥰🥰
Meni je doktorica rekla da se sve mi mazemo kao da ne popucamo i samo si radimo gore, a koliko vidim stvarno je. Koza se valjda stvarno zasiti
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Tonks, a ja se žalim 🙈 Taj tlak tamo u ordinaciji mjeren po meni uopće nije mjerilo. Naravno da je viši, od uzbuđenja i meni od žurenja da stignem na vrijeme 😆
Meni stalno fali zraka pa otvaram prozore i vrata gdje god dođem, a svi mi za vratom prehladit ćeš se, obuci se, ne izlazi gola 😆 Ali isto ne znam kako da ga povisim, sad ću slijedeća 2 tjedna pisat tlak na papir i pokazat joj na slijedećem pregledu
Termin 18.06
Mirjam, i ja od pocetka imam nizak tlak, cak bude i nizi od tvog, znao je ici do 80/40...al kaze dr dok je nizak dobro je😂 malo slanog i digne se on, ne nesto previse, al ja sam ionako naucila funkcionirat na takvom tlaku.
Sto se tice ovih procjena tjedana i velicine bebe, ne opterecujte se time, nemoguce je to izmjeriti tocno, jaaako rijetko budi doktori tocni u tim procjenama. Samo no sikiriki 🥰
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Cure lezite, odmarajte. Neka muževi preuzmu poslove doma. Ja moram odmarati jer je beba nisko, ali nisam na strogom mirovanju tako da ja skuham i operem suđe, ali ne usisavam, ne čistim wc i sl. Isto se ja sagnem da nešto dohvatim, ali trudim se što manje.
Tweetyca znači te Rosa su ok? Sad mi žao da nisam uzela. Meni djelovale tanko. Sad sam opet u problemu s narudžbom 😄 Vidjela sam ih još negdje pa ću uzeti usput ako budem što drugo uzimala. Moje su iz Ethereala i onako ko tetra su, deblje. Nisu ko one iz Babycentra tanašne.
Kako tipkate, treba sve pohvatat 🤭
Ja cu isto morat kupiti perilicu susilicu jer za ostalo nemam mjesta.
.
Oduvijek sirim ves na vjesalicama, pogotvo kosulje i takr neke finije stvari ne znam jel bi objesila za glavu ili rep 😂
.
Takodjer mi je iz ikee i bijela i siva dekica u kosarici😊
Uzet cu jastuk za bocno.
.
Drago mi je sto ste sve dobro, zao mi je sto neke morsju mirovati ali drzite se cure :)
Sretno svima na pregledima! 🤗
.
Jos samo jedno Ana i Bela pricate o bugaboo cameleon kolocima?
Pricamo o cybex balios s lux kolicima :)
2021. M 💗
Mara5, ako trebaš nešto za bugaboo reci, ja imam fox 2, nešto sitno se razlikuje od cameleon 3. Sastavljam ih kroz 2 tjedna napokon 😊
Termin 18.06
Mirjam, i ja od pocetka imam nizak tlak, cak bude i nizi od tvog, znao je ici do 80/40…al kaze dr dok je nizak dobro je😂 malo slanog i digne se on, ne nesto previse, al ja sam ionako naucila funkcionirat na takvom tlaku.
Sto se tice ovih procjena tjedana i velicine bebe, ne opterecujte se time, nemoguce je to izmjeriti tocno, jaaako rijetko budi doktori tocni u tim procjenama. Samo no sikiriki 🥰
Da to sam i ja puno puta čula, dobro dok je nizak, al kada se trebamo zabrinuti? Kad se srušimo? 🤷♀️
Termin 18.06
Evo curke i mene da se javim sa pregleda. Doktorica mi je potvrdila da je cura, mada je nisam ni pitala jer sam radila Panoramu i otad nisam ni pitala za pol. Uglavnom nije mi rekla koliko je teška ali je rekla da je sve OK, normalnih mjera za tt i okrenula mi fino da vidim glavicu, nogice, ruke, srce kako kuca, tijelo, želudac.
Beba je okrenuta guzom prema dole, ali je rekla da se još stigne okrenuti, pa ćemo vidjeti.
Sad trebam na UZV u bolnicu, onaj što se radi između 28 i 32 tt, pa čekam kad će me zvati za termin.
Dobila sam zadatak da mjerim bebine pokrete u sat vremena, 3 puta dnevno u sat vremena koliko pokreta, za to vrijeme ležim na lijevom boku.
Od zadnjeg pregleda nisam dobila ništa kg i iznenadila sam se jer mi je stomak narastao
Uglavnom, od početka sam na +4 kg i zadovoljna sam.
Više ne znam ko je pisao o mjerama stomaka, bebe, uglavnom nemojte se sikirati, i moj stomak je mali, ali me to ne brine ni najmanje, i da se rodi mala beba, sitna, narašće. Samo da sve bude OK i i ne brinite za to, teško je procijeniti.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hvala cure, budem jos tih dva mjeseca izdrzala mirovanje.
Meni jos nista nije propisano, s tim da od prije uzimam magnezij zbog kontrakcija. Jedino kad dođu nalazi briseva i urinokulture mozda tad bude.
Orhideja1 hvala na linku, bome je lijepo procitat da su krivo procijenili i da je sve ispalo dobro, da je to vec velika bebica
Ana.b ja ne primjetim da teze disem, ali meni je bebica dosta nisko pa mozda do toga. Jel imas inace zgravicu? Osjetis da je visoko?
Zgaravicu nemam uvijek...ali po zgaravici se ne mogu mjeriti jer ja imam problema s tim i prije trudnoce 😅
Imam jedino mucnine hvala bogu još ne povraćam, ali već sam bila par puta blizu...pa sam mislila o ne opet 🤣
A osjetim ga svugdje hahahha nez 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji