Drage mame...slabo se javljam...nešto sam u početku ali Vas svakodnevno čitam...samo sam htjela podijeliti da nakon što nam je u 19.tj ginekolog rekao da najvjerojatnije čekamo dečka u subotu nam je doktorica rekla da je cura 100%....sad čekamo drugi četvrtak da idemo na 4d pa da nam potvrdi da je cura...mama bi jako htjela pošto imamo malog dečkića
🥰
Ana.b. Prosli tjedan sam bila u bolnici na onom drugom anomaly scanu koji se kao treba raditi od 30tt do 32tt i imala je 1800g. Rekli su da je sve ok, ja isto mislim da nesto nije ok da bi mi rekli. 🤷🏽♀️ Sad cemo vidjeti sutra hoce li me moja uopce gledati jer nije puno proslo od tog pregleda u bolnici, ja se nadam da hoce budem nekako mirnija.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cure koje su blizu mojim tjednima.... Imate li dana kada baš osjetite bebu u zdjelici i da povremeno lupi u cerviks ili gdje već, uglavnom jako neugodno i pomalo bolno 😳, sve se mislim kako će biti do kraja.
Pridružujem se tromoj ekipi, okretanje u krevetu bi zbilja trebalo snimiti, bila bi to dobra tragikomedija🤦♀️🤦♀️ još kad se zapetljam u vezicama od trudničkog jastuka i sva mi se pidžama zavrne, ma jooj....
Nabavku smo manje više obavili, ali je još uvijek sve u kutijama i vrećicama i sve smo nabavili u dan-dva, tako da curke koje još niste, stignete, ali s druge strane do 35tt planiram da sve bude spremno jer znam nekoliko slučajeva poroda između 35tt-38tt, ali naravno i 42tt😊.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Čestitam curama na urednim pregledima i nalazima.
Zadnjih dana samo čitam o krivim procjenama spola, na fb grupi je upravo jedna cura napisala iskustvo s poroda gdje su svi očekivali curicu, a stigao dečko, bit će da je nešto u zraku 🤣🤣, samo nek su živi i zdravi. Mi smo u srijedu na 3D/4D i nadamo se da je i dalje sve ok i da ćemo uhvatit lijepu slikicu za uspomenu.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Kiflice, i ja imam Ribu duginuh boja, na njemačkom, predivna pričica i divne sličice ❤️
Tinchy, javi nam se sutra nakon pregleda.
Ja sam isto trenutno na +8,a bit će i više pa sam sretna da smo sastavili i kupili sve što smo trebali i htjeli. Kad se vratimo nazad parkiram torbe za rodilište i perem robicu, ali kad se sjetim nekako mi se neda 😬
Termin 18.06
Orhideja, i mene mala lupa tako nekad.
Mi smo danas kupili kolica i autosjedalicu, cybex balios s lux i as aton 5. Prezadovoljna sam. Odlustala od metroa, uzivo mi nisu sjela :/ uzeli smo ergobaby embrace nosiljku, isto zadovoljna. Narucila sam i stokke kadicu. Mirni smo sad 😄
Takoder, primjetila sam da mi se trbuh nekada zna ko zakameniti 🧐 al ne boli ni nema pritiska ni nista, da ne pipkam stalno nebi ni primjetila, bas cu pitati gin sutra na pregledu sta je to, dal se ona okrece ili neki pokusaji kontrakcija.
2021. M 💗
Cestitke svima na dobrim pregledima i nalazima! Mene ovaj tjedan ceka ogtt..ne veselim se.
.
Jel itko narucivao ili koristio ista od plant.hr? Stalno mi izbacuje oglase i cini mi se dobro, dobre su recenzije..ima li itko iskustva ili saznanja?
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Aime još jedan beba odlučila da ipak malo zeza sa spolom 🙈
Ma samo nek su oni nama živi i zdravi 🥰
Bela23 znaci tu smo negdje i mi po kilazi, a i bebe 😅
Orhideja1 ja sam bas imala jučer fazu kad beba štuca i kao da mi u guzi štuca 🙈🤣 glupo zvuči, ali se stvarno tako osjetilo 😅
Evo kod mene počelo opet ovo buđenje u 3 u noći 🥱
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo i mene opet sa budjenjem u 4, a mali lupa na sve strane 😊
Sretno svima sa pregledima!
I ja sam imala osjecaj da stuca i isto tako dolje da mi pulsira (kao i ana.b) 🤣🤣
Orhideja, i mene mala lupa tako nekad.
Mi smo danas kupili kolica i autosjedalicu, cybex balios s lux i as aton 5. Prezadovoljna sam. Odlustala od metroa, uzivo mi nisu sjela :/ uzeli smo ergobaby embrace nosiljku, isto zadovoljna. Narucila sam i stokke kadicu. Mirni smo sad 😄
Takoder, primjetila sam da mi se trbuh nekada zna ko zakameniti 🧐 al ne boli ni nema pritiska ni nista, da ne pipkam stalno nebi ni primjetila, bas cu pitati gin sutra na pregledu sta je to, dal se ona okrece ili neki pokusaji kontrakcija.
Tako je i meni, samo stvrdne, traje par sekundi i nestane kad se okrenem. Kontrakcije su to.. Jednom mi se desilo taman na ultrazvuku pa mi rekla doktorica. Meni su sad vec krenule bolne, duze traju
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji