Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    19. Travanj 2021. 15:45

https://ibb.co/XDZG9q
    Bok curee. Mi.smo danas bili na 4D . Ovo je moja curka🥰  danas smo kao 26+4. Malo mi se cini teska ima 1050g.❤❤ sve je okej i jako smo sretniiiiiii

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Matejaa95
    19. Travanj 2021. 15:47

https://ibb.co/XDZG9qW mozda se ovdje otvori slikaa

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Bela23
    19. Travanj 2021. 16:03

Pozdrav cure.
    Evo da se i ja malo aktiviram. 😀 Jednom do sad sam se javila, kako sam sad na mirovanju imam i vise vremena tako da ce mi super doci razmjena iskustava s vama. 😀

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Raven7
    19. Travanj 2021. 16:11

Ajmeee Matejaa predivna jeee...crte lica su bas prelijepe ❤️❤️❤️❤️
    Mirjam, sto se tice izvlacenja iz auta, mene moj gura rukama da mi pomogne hahahahah, a iz kreveta da ne pricam 😂😂

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Mallla
    19. Travanj 2021. 16:16

Matea stize kod tebe mala lipojka ❤
    Cure čestitam nanodličnim pregledima i OGGT.... Dobre smo mi sve, nek tako i nastavi.
    Tinchy odmaraj sto vise. Ja bi ti rekla da nazoves dr i samo se posavjetujes. On cw procijeniti treba li pregled prije ili samo mirovati do pregleda. Jedino u tom sto je malo zabrinjavajuce je taj nagon za velikom nuzdom. Moze biti da se beba malo nezgodno namistila a moze biti ozbiljnije pa se bolje konzultirati.
    Evo ja nisam po nicem osjetila da se omeksavam, pa sam sad šifra mirovanje zabsad u vlastitoj kucnoj izvedbi. Cilj nam je dogurati sada sto vise mozemo, a to moze znaciti da sada trebamo stati na kocnicu.

url=https://lilypie.com]

• Mimica2
    19. Travanj 2021. 16:51

Mateja, preslatka bebica 🥰
    Tweetyca, moj isto drži pupčanu na zadnjem pregledu, pa sam uspjela dobit slikicu malo iz profila 😄
    Raven, kod nas prošla ta vremena s guranjem, sad je izvlačenje 🤣 Al okretanje na krevetu je komedija, ko bi to snimao 🤣
    Bela23, ne napuštaj nas više!!! Koliko vidim ti prva rađaš! Kako se osjećaš? 😊

Termin 18.06

Bela23
    19. Travanj 2021. 17:36

Mimica2

Mateja, preslatka bebica 🥰
    Tweetyca, moj isto drži pupčanu na zadnjem pregledu, pa sam uspjela dobit slikicu malo iz profila 😄
    Raven, kod nas prošla ta vremena s guranjem, sad je izvlačenje 🤣 Al okretanje na krevetu je komedija, ko bi to snimao 🤣
    Bela23, ne napuštaj nas više!!! Koliko vidim ti prva rađaš! Kako se osjećaš? 😊

Necu necu 😂😂. Procitala bih vas tu i tamo ali stvarno nisam imala sto pametno za napisati pa bolje nista. 😅 Sve u svemu sam stvarno dobro osim sto mirujem zbog cerviksa. Zbog mirovanja sam dosta troma jer i ovo sto napravim po kuci (skuham i stavim sudje u masinu) me toliko pocnu ledja boliti, a i pritisak mi se zna dolje stvoriti jer mi je mala jako nisko na samom unutarnjem uscu. Ostalo sve ok, e da i zgaravica mi je uzasna pa popijem sodu i vodu jer ne mogu zaspati od te kiseline kad krene. Dosta kasno sam zapocela sa kupovanjem stvari tako da sad sam svaki dan u iscekivanju narucenih stvari i sve mi postaje puno realnije. 😁😁 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    19. Travanj 2021. 17:39

Vidjela sam da pisete za kilazu ja sam do sad dobila 13 kg iako mi nije jasno gdje su otisli osim u stomak. Do sad mi doktorica nije nista rekla vidjet cemo sutra. 😒 Jos pogotovo kako lezim mislim da jos vise nabirem. Krenula sam sa 68, vec sam na 81, srecom pa sam skoro 1,80 visoka. Nadam se da nije strasno. 🤷🏽‍♀️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Aneee
    19. Travanj 2021. 18:32

Cure super na dobrim pregledima..😊😊
    Mateja curka ti je divna 🥰🥰
    Ja evo sve manje i manje mogu sama...bas mi danas dok sam ručak skuhala tolika težina u stomaku bila...i sve teže disem. Počinjem se brinuti kako ću sobu do kraja srediti ako sam ovak troma 😅 pogotovo onaj najvažniji dio pranje svih stvarcica 😅
    Mali je jako aktivan, samo sto ne izlati kad udari 🤣  
    Sutra ja idem kod interniste, bas me zanima sta ce on reci...i ja sam 13kg bila u plusu prije tjedan dana na pregledu. Od tad se nisam vagala, ali bojim se da ću se sad još više udebljati jer sam sve manje pokretna. Stvarno nakon 10min obavljanja najnormalnijih stvari mi dode ta težina i pritisak u stomaku 🥵

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bela23
    19. Travanj 2021. 19:40

ana.b.

Cure super na dobrim pregledima..😊😊
    Mateja curka ti je divna 🥰🥰
    Ja evo sve manje i manje mogu sama…bas mi danas dok sam ručak skuhala tolika težina u stomaku bila…i sve teže disem. Počinjem se brinuti kako ću sobu do kraja srediti ako sam ovak troma 😅 pogotovo onaj najvažniji dio pranje svih stvarcica 😅
    Mali je jako aktivan, samo sto ne izlati kad udari 🤣
    Sutra ja idem kod interniste, bas me zanima sta ce on reci…i ja sam 13kg bila u plusu prije tjedan dana na pregledu. Od tad se nisam vagala, ali bojim se da ću se sad još više udebljati jer sam sve manje pokretna. Stvarno nakon 10min obavljanja najnormalnijih stvari mi dode ta težina i pritisak u stomaku 🥵

Ja se isto uspusem od wc-a do kauca dok dodjem, uz stepenice ne trebam niti spominjat. Mene isto ocekuje pranje, spremanje, tek smo narucili novi ormar u djecju sobicu i sve sam ja to super zamislila ali nzn bas kakva ce biti izvedba obzirom koliko sam troma. Bas me zanima sto ce ti reci sutra, jesi radila ogtt? Mene moja nije slala na ogtt nije mi jasno zasto, mislila sam ju bas pitati sutra. Iako stvarno ne jedem ja abnormalne kolicini ili nesto ali malo sam se opustila sto se tice ovih gluposti, slatkisa itd. I meni dodje ta tezina ili mi se stomak stvrdne dosta. 🤷🏽‍♀️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.