Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    19. Travanj 2021. 11:39

Kiflica

Drage moje, ja sam jutros spusila Lidl shopping. PGZ ima mjere da se ne smije prodavat odjeca i obuca, pa nisu smjeli izvuc trudnicki asortiman iz skladista. No, neka draga prodavacica mi je rekla da mozda sljedeci tjedan budu smjeli, ovisno o mjerama, pa moram pratit stanje. Kod nas u PGZ su zatvoreni svi ducani odjecom i obucom zbog korone.

Ja sam bila, kupila sam grudnjak za dojenje koji je odličan, jako udoban i super stoji. Kupila sam i poplun i jastuk za krevetac, imala sam i sa prvom curom iz lidla, ali sam ga proslijedila sestri. Dvoumila se da li da uzmem one kratke pidžamice ali nisam bila sigurna jer je beba mala, hoće li joj trebati, na kraju nisam uzela. Sa prošlom curom su mi bile zakon ali je ona na ljeto imala 7-8 mjeseci. možda odem po još jedan grudnjak kasnije, ako ga bude, nisam htjela uzimati jer nisam znala hoće li mi odgovarati. Kupila sam još neke majičice za bebu, bile na onom sniženom dijelu, 2 komada 20 kn, pamučne lijepe obične. Uzela broj 62-68

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Toncica24
    19. Travanj 2021. 12:04

Nisan se ni ja davno javljala.
    Bili smo na pregledu i curica nasa je hvala bogu u redu.
    No ja sam dobila u zadnjem mjesecu 5,5 kila,mogu vam rec da mi je lijepim rjecnikom doktor malo poskropia.
    Napisao mi je dijeta,i rekao da malo pripazin i kao ipak radi sebe pripazin a da je mala u redu.
    Ogtt sam radila isto i 5.2 je i rekao je s obziron na sve da me nece slat dalje nego da eto izbacin slatko i pripazin.
    Ja san vam tako otekla nekako ,al priznam da sam pretjerala s hranom.
    Nekih 13 tak kila san dobila sve skupa.
    I tako ,planiram od 1.5 ic narucit krevetic mislim da smo se odlucili za onaj cutie sta moze se sirit po dobi kreveta
    I ozbiljno su mi se svidila bugaboo mislim cameleon kolica u magic baby mislim da su 5600 kuna i kazu do 4 godine
    Ako imate kakve zamjerke na ove stvari slobodno kazite jer ja zaista nemam iskustva.
    Dakle nista jos nisan kupila,i vrijeme je za kupovinu uskoro jer su mi u ducanima rekli da se dosta toga veka po 40 tak dana.
    Hmm jesam sve napisala ah da,mala me sinoc prvi put tako izudarala cini mi se po rebrima nikad nije tako bilo doslovno gledala sam onu ljubav na selu i umirala od smija i ona me tako naprokidala da su mi suze na oci dosle ja neznan jel to normalno jer nikad tako nije bilo da me boli bas 😋🤔❣

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

ana0310
    19. Travanj 2021. 12:40

Već stigli rezultati ogtt-a, sve super 🥳

2021. M 💗

Lullaby
    19. Travanj 2021. 12:52

Mene često boli kada se bebač okreće jer mi je nisko. Tako da je neugodno i zna boliti. Ali ja isto jedva čekam da se probudi 🤗 Tončica ja sam dobila nekih 11,12 kg, a u manjem sam tjednu. Dr mi nije ništa rekla prošli put iako sam očekivala jer sam u 3 tjedna dobila 3ipo kg. Za Uskrs. U četvrtak mi je pregled. Mislim da ok stojim. Možda pola kg, kg u plusu od zadnji put ako i toliko, nakon 2 tjedna. Smanjila sam slatko i pazim da večeram nešto bez kruha. To je to. Ali sve u svemu sam puno dobila. Najviše na početku kada sam se ostavila pušenja. I dr me još drži na folatima, a od tog čuda sam gladna ko vuk još prije trudnoće.

Lullaby
    19. Travanj 2021. 12:53

Ana super! 🙂

miska
    19. Travanj 2021. 13:04

Ja sam danas bila na pregledu, sve je ok. 🥰 Bebac ima oko 1500-1600g, na ctg-u je bas skakao i udarao. 😊 Ja se cak nisam ni udebljala jer pazim na prehranu zbog dijabetesa. Bebac raste, sve je u normali pa se ne brinem, a nije ni doktor to nista komentirao.
    Sto se tice bolova - mene boli donji dio ledja, trticna kost vec dobrih tjedan dana, taman kao vama oko 30.tt. 
    Sto ce nas jos do kraja uhvatiti, pitam se 🤣🙈

sassy
    19. Travanj 2021. 15:06

Cestitam cure na dobrim pregledima i rezultatima.
    Moj pregled je u cetvrtak i udebljala sam se isto 3kg za mjesec dana sto mi je bio sok jer do sad nisam dobijala tako na kilazi, ocekujem da ce me dr izgrdit ali ne znam iskreno sta sam krivo radila u poredjenju s proslim mjesecom.
    ----------------
    Napokon sam i ja pocela gledati stvari za bebu, uzela sam par stvarcica iz Lindexa, nesto iz H&M i cekam dostavu iz Cartersa. Za sad mi je Lindex najbolji. Sta vi preporucujete obzirom da ove baby stvari zahtijevaju da se stalno peru?
    Takodjer drugarica mi je donijela nesto odjece, pa nadam se i to iskoristit.
    ----------------
    Za kolica jos uvijek nemam pojma sta cu, meni se nista ne dopada a sve je papreno skupo.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Mimica2
    19. Travanj 2021. 15:33

Tončica, lijepo da si se javila 🤗 Meni su bugaboo vrhunska kolica, i sestra ih vozi i zadovoljna je, ja ih isto imam, tako da 👍
    Čestitke svima na dobrim pregledima i nalazima.
    Lucky, ja sam bila uvjerena kako sam fit trudnica sve do tog 30.tt kad su počeli ti nesretni bolovi, stezanja, rastezanja. I pustili su me preko reda kad sam radila corona testiranje prekjučer, tu sam se osjećala najtrudnije ikad 😆 U međuvremenu hodam ko pingvin, kad sjednem u auto muž me izvlači van 😆 Ja ne znam kak ću još 2 mjeseca, ja bi da je sutra termin 😄

Termin 18.06

Bojana2017
    19. Travanj 2021. 15:34

Čestitam cure na dobrim pregledima i OGTT nalazima. Nadam se da ću vas sutra izvjestiti i o mom super pregledu 😉😊
    Što se tiče robice dok su baš baš male bebe preporučujem jeftinije varijante pepco, lidl, c&a... Istina je da se puno pere, a još veća da izrastu prebrzo iz svega i nešto se obuče 2-3 puta samo,tako da ne vrijedi bacati novce na skupu robicu. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    19. Travanj 2021. 15:36

E da, i mene strah kako će biti do kraja. U prvoj trudnoći sam trenirala, baš bila fit i sve mi je bilo lako, ništa me nije boljelo. Nadam se takvom ishodu i sad, ali vidjećemo. Za sad sam OK, nema nekih bolova, pa se nadam da će tako i ostati.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.