Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryClear
    18. Travanj 2021. 13:01

tweetyca

Mi imamo Maxi Cosi cabrio fix sa bazom. Jako je lagana a ima odlicne ADAC ocjene. Takodjer nije ne znam koliko skupa s obzirom da se koristi jako kratko a mi ne provodimo toliko vremena u autu. Odlucili smo da hocemo specificno jednu za dijete do godinu, a kasnije cemo uzet nesto drugo.
    Zavisi sta ti bas hoces…. Da li ce ti uvijek stajat u autu ili ces ju vadit van, jel ti bitno da ima isofix bazu, da li je zelis moc okrecat u autu itd.

Fora je i ta vasa 😍 gledala sam da ima super ocjene, a i lagana je i nije ni skupa 🥰 Hvala na info 😘😘

ana0310
    18. Travanj 2021. 13:28

tweetyca

Mi imamo Maxi Cosi cabrio fix sa bazom. Jako je lagana a ima odlicne ADAC ocjene. Takodjer nije ne znam koliko skupa s obzirom da se koristi jako kratko a mi ne provodimo toliko vremena u autu. Odlucili smo da hocemo specificno jednu za dijete do godinu, a kasnije cemo uzet nesto drugo.
    Zavisi sta ti bas hoces…. Da li ce ti uvijek stajat u autu ili ces ju vadit van, jel ti bitno da ima isofix bazu, da li je zelis moc okrecat u autu itd.

da, mi ćemo sigurno dosta biti u autu (pa mi iz tog razloga cijena ne igra nikakvu ulogu) i ne planiram ju vaditi van. Za početak gledamo isto da bude jaje, nekako mi to na kraju dijeluje i najsigurnije, prvo jaje pa onda veća. Baš je naučna fantastika sve to meni osobno

2021. M 💗

MaryClear
    18. Travanj 2021. 13:44

Da, to mi je isto super sto je lagana. Budem jos razmislila nju ili onu Nuna.... Budem vidjela i sto moj dragi bude htio 😆🙈 Takve stvari zajednicki odlucujemo, volimo u svemu zajedno odlucivati. 🥰

Kiflica
    18. Travanj 2021. 15:16

Mi obavili prvu kupnju s Njuskala, danas isli po BabyBjorn. Evo, stvarno sam prezadovoljna! Prakticki je nova, koristena samo par mjeseci, sa kutijom i racunom, a jeftinija nego u ducanu. Pregledali smo sve da je u redu. Bas se isplati kupiti tako neke stvari! Dosta tih djecjih stvarcica se jako kratko i malo koriste. 😍

Kiflica
    18. Travanj 2021. 15:21

Haha i ja sam nocas sanjala cudan san! Sanjala sam da su mi dosle sve stvari za bebu i da mi je pun stan kutija (sto je prakticki vec napol istina), a da ga moram ocistit cijelog za bebu i oprat podove, a ne mogu doc do podova od gomile stvari. I da jos nisam rascistila svoje ormare pa nemam di sve to stavit (sto je isto istina). I onda skuzim da sam bebu vec rodila i da spava u kreveticu, sva umotana u swaddle tetricu, ko neka mini struca kruha - i da se nisam sjetila provjerit jel dise. Provjerim jel dise, odahnem, zadovoljno spava beba i onda se pocne kotrljat na bok pa trbuh i srecom opet na leđa... i ja opet se prepadnem i onda odahnem, dobro je na leđima je.🤣🤣🤣 Pocela sam i ja sa snovima ludim, a do sada sam mirno spavala! 😊🤣

Kiflica
    18. Travanj 2021. 15:23

tweetyca

Heh moj voli da ja istrazim pa onda porazgovaramo 🤣 mi jesmo dobili autosjedalicu od prijatelja i ja sam zabrijala na taj rok trajanja autosjedalice. Na kraju moj inzinjer kakav je, a ja nedokazana jer svi svugdje pricaju o roku trajanja, izvuce studiju napravljenu u Svedskoj 2019e u kojoj jasno isticu da su sjedalice valjane i nakon ”roka trajanja”, dok god nisu bile u sudaru i unutarnja konstrukcija nije ostecena. Pa eto stajaznam 😅 iako i na toj rodinoj grupi za autosjedalice stalno pricaju o roku trajanja sto se prvenstveno odnosi na plastiku oko autosjedalice, ali kojem god ja to znanstveniku kojeg znam spomenem nasmiju se i kazu da, gledaj, moraju prodavat autosjedalice 🤷🏻‍♀️

Hahaha ja ne vjerujem, znaci ovaj post sam ja mogla napisat. Tocno isti razgovor smo imali pred koji dan ja i moj muz inženjer.🤣😊

MaryClear
    18. Travanj 2021. 15:33

Ocaj moj jos nije krenuo istrazivat, jedva cekam da krene pa da cujem i ja neke mudrolije 🤣🤣

MaryClear
    18. Travanj 2021. 15:33

Ovaj* moj

Mallla
    18. Travanj 2021. 20:42

Mary Clear Recaro ima dobrih modela slobodno malo istrazi i isto je iz auto sportskih krugova.  U svakom slucaju bolje ikakva sjedalica nego nikakva, pa vise gledaj koje funkcije tebi i tvom stilu zivota odgovaraju.
    Sto se tice stavova muzeva inzenjera, razumijem ih jer sjedalice su doslovno cvrsta plastika, malo stiropora i tkanina pojacana spuzvom, ne vidim sto se tocno moze rasklimat do mjere da ne valja osim ako je rijec obstvarno nekom losem proizvodu. Iako mi zene smo zene i cesto zelimo novo ispod cekica pa ono razumijem i nas :)

url=https://lilypie.com]

• Mimica2
    18. Travanj 2021. 22:29

Matea 🤣 Pa bilo je i takvih priča po portalima, jedan  blizanac se sakrio iza drugog 😄 Kolo sreće, ko i sa spolom nekad 😄
    Meni je u petak na pregledu mali bio glavom dole, meni s desne strane, danas osjećam bubanja s lijeve. Znači moguće da je vožnja ipak nešto poremetila. Sad si razbijam glavu kak ću spavat na lijevom boku, ne želim ga stiskati 😬

Termin 18.06

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.