Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    16. Travanj 2021. 12:09

Što se tiče termometra, odustala sam od kupnje tog za vodu. Lakše mi je sa zapešćem to provjeravati. Tako sam provjeravala i sestrama kad su bile male i nikad ništa nije bilo :) Četku za kosu sam uzela u DM, onu sa mekanim dlakicama :) one što dođu u paketu češalj i četka su mi nekako malo grublje dlakice. A češljić ću uzeti u bubamari ili ljekarni za tjemenicu onaj sa sitnim razmakom.

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Mallla
    16. Travanj 2021. 12:09

Ok ti je to kiflice. Ispod njih ces stavit svakako obicnu pelenu, osim ako si planirala drugacije!

url=https://lilypie.com]

mara5
    16. Travanj 2021. 12:17

Zaboravila sam napisati etheral tetra pelene u paketu 5/1  mi nisu neke, tj dosta su tanke.. vec sam to pissla pa uopce ne znam jrl to tako treba biti.. dok sam sa muslin i bambus bas zadovoljna drbljinom i mekocom..

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

ana0310
    16. Travanj 2021. 12:29

mara5

Zaboravila sam napisati etheral tetra pelene u paketu 5/1 mi nisu neke, tj dosta su tanke.. vec sam to pissla pa uopce ne znam jrl to tako treba biti.. dok sam sa muslin i bambus bas zadovoljna drbljinom i mekocom..

mislim da tako "treba biti" jer su i meni takve stigle... dok su muslin i bambus super. nisam ih još oprala da vidim kako se ponašaju nakon pranja :)

2021. M 💗

Bojana2017
    16. Travanj 2021. 13:55

https://ibb.co/hsDN3kx
    https://ibb.co/pyKhxnW
    Cure kupila sam prve trudničke hlače ikad, a ovo mi je druga trudnoća 🤣🤣🤣
    Uglavnom, na popustu u H&M 70 kn.
    Što se žgaravice tiče ja je imam konstantno i ne pomaže mi ništa, tako da, pomirila sam se sa tim i ok. 
    Za švedske pelene (široko povijanje) mislim da su dosta 3-4 jer ih svakako nećemo mijenjati na svakom presvlačenju jer ispod ide obična tetrica.
    Termometar za vodu mislim da neću ni uzimati jer sam ga imala prvi put pa sam opet najsigurnija bila kad ja provjerim vodu.
    Četka i češalj isto neću ništa uzimati dok ne rodim. Prva cura je imala kosu, i češljala sam je sa češljem polako, četka mi uopšte nije bila praktična, a tjemenjaču nije imala uopšte, tako da ću to sve uzeti po potrebi. 
    Za dude svakako najbolje uzeti dostupne kao što je Malla rekla, s tim da je za prvih 5-6 mjeseci dovoljno 2-3,dok beba ne počne bacati, gubiti, onda ćete morati imati više. 
    Ne znam da li sam nešto zaboravila napisati 😉
    Uglavnom, sviđa mi se kako smo aktivne 😉

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Raven7
    16. Travanj 2021. 14:05

Bojana hlače su top top 

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Kiflica
    16. Travanj 2021. 14:08

Thnx, cure, budem onda jos 1 ćiripa uzela, a za cetku i ostalo jos izvidim jel mi draze set ili pojedinacno, pa po potrebi naknadno. Moguce da cu i ja radije zasebno, cisto jer neke stvari iz seta vec imam - iako izgleda bas divno imati sve organizirano na jednom mjestu. Bojana, bas si fit trudnica! 
    Ja kupila trudnicke tajice u bebi pa ih sad moram vratit i zamijenit za nesto drugo jer me stisce lastika... Najbolje su mi iz Lidla tajice, stalno ih nosim. Kazete da drugi tjedan opet dolazi trudnicka roba u Lidl? To u HR ili DE? E da, u Lidlu sam kupila i tu nepromocivu podlogu za krevetic - nije neka plasticna, nego 5-slojna, kao neka deblja step deka, koja se pere na 95 stupnjeva. Samo 40 kn je kostala.

• Mimica2
    16. Travanj 2021. 14:20

Ma to Bojana, di ćeš prvo nakon samoizolacije nego u hm🤣🤣 Znači kad dođem u Hrvatsku svaki dan ću u birtiju na kavu, osjećam se više ko u zatvoru u ovoj DE 😑
    Lucky, jesu te pustili kući?
    Ja sam sa pregleda. Danas ušla u 32.tt, mali se savršeno razvija. Procijenjen na 42cm i 1660 g. Koliko vaši teže u tim tjednima? Ja sam dobila 3 kg u mjesec dana 😱 I imamo dozvolu za vožnju domeka u 🇭🇷

Termin 18.06

Mallla
    16. Travanj 2021. 14:20

Ma lidl je zakon za trudnice i bebe. I da u HR je u Lidla iduci tjedan trudnicka odjeca i za bebe.
    Meni je trebala samo cetka za kosu, cesalj nisam nikad koristila....tocno se moze bez toga 🙂
    Ma da ta kofol step deka je super stvar, operes jad treba i odlicno.
    Vodu i ja provjeravam zapešćem a inače moja curka npr voli hladniju vodu tako da cemo se i bebuški prilagoditi opipom osim ako baš vidim neki termometar za koji zapnem.
    Bila sam na pregledu, 30+3tt, cura ima 1600g, a ja dobila samo 1kg u 3 tjedna, od početka sam na +5. Svi nalazi krv, urin, tlak, secer su mi uredni. Cura je glavom prema dole guza je pod mojim desnim rebrima a noge pod mojim lijevim rebrima, tako sam i osjetila. Posteljica je dobrih protoka, prvi stupanj zrelosti. A ono sto nije bas dobro je to da sam jako omekšana i uloživa za cijelu jagodicu prsta. Dobila sam zabranu obavlhanja kucanskih poslova poput usisavanja, ribanja, guranja, namjestaja, nosanja, saginjanja. Na posao jos mogu i setati mogu ali bez naglih pokreta, bez umaranja i naprezanja....bas mi je jasno naglasila dr. Da se umirim iduca 3 tjedna kada mi je novi pregled tako da uđemo u "sigurnu zonu" bez otvaranja!

url=https://lilypie.com]

miska
    16. Travanj 2021. 14:30

Sorry cure, ne uspijem sve detaljno procitati ni tagirati svaku posebno.
    Ugl, hvala na savjetima o dokumentaciji u DE i knjigama. 😊
    Siroko povijanje - koliko ja znam ne treba odmah, ionako ima beba pregled kukova pa onda po potrebi. 
    Dude - kupila sam dvije u paketu od Aventa da se nadju ako zatreba.
    Termometar - kupila obican od NUK-a jer sam ja inace zimogrozna pa ne znam vodu odredit bas nesto hh
    Lidl roba - drugi tjedan stize u trgovine u HR, ali sam vidjela da je vec dodaju online na stranicu u DE, bit ce sigurno uskoro dostupna za narudzbu.

Zgaravicu trenutno nemam, ali od jucer me bole ledja, tj. donji dio, trticna kost i gore kod lopatice. Vjerujem da je od nespavanja, okretanja nocu jer mi sve smeta, zulja, ukocim se, pa ne znam vise ni kako bi sjedila ni lezala. I odjednom mi je stomak narastao, opet se sirim pa pripisujem i tome. 
    Ja ne znam tko je rekao da je trudnoca blazeno stanje 🤣🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.