Abrer suosjecam s tobom kaj se posteljice tice makar meni i dalje govore da se stigne dic iako mrdnula nije 5 tjedana. Valjda oni znaju kaj nam i zakaj govore. Sve bu to super, bitno da na kraju dobimo svoje mirisne smotuljke😊
Amber baš mi je žao sto je tako ispalo ali svo zlo u tome bilo!
Ja sam skroz mirna od pregleda jucer, em jer sam napokon dobila pregled kakav sam htjela, detaljni, em znam ginekologa i idem kod njega oduvijek, i stvarno mu vjerujem. Tako da ce definitivno bit tesko vratit se u Svedsku kad znam da kad se vratim pregledi ce se uglavnom sastojat od slusanja srca, mjerenja fundalne i to je to. Da mi bar cerviks pogleda, nista 😔 definitivno razliciti nacini pristupa medicini, gore je fokusirano na sto manje bespotrebnih pretraga i sto bolji odnos sa pacijentom i tretiranje pacijenta, dok kod nas ti doktori i medicinske znaju bit bas bahati i bezosjecajni, ali obave sve pretrage uvijek. Ja bi nesto izmedju 🤣
E ja sam jucer bas inzistirala da gledaju cerviks. Rekla sam im da imam Braxton Hicks i da mi malo curka, da milim da je iscjedak, ali da jel mogu provjeriti, i nikakav problem nije bio, bas sam bila iznenadjena, spremila sam se svadjat napravili vaginalni UZV, pregled, briseve, papu, provjerili da ne curi aktivno voda, fakat sam smirenija otisla doma. Pitaj mozda kad se vratis, pogotovo ako imas bilo sta od tih simptoma (a i ako nemas, ovdje je izgleda kljucna stvar reci "I am quite concerned" i to otvara mnoga vrata).
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Abrersuosjecam s tobom kaj se posteljice tice makar meni i dalje govore da se stigne dic iako mrdnula nije 5 tjedana. Valjda oni znaju kaj nam i zakaj govore. Sve bu to super, bitno da na kraju dobimo svoje mirisne smotuljke😊
Haha mirisne smotuljke :) :) ma jedva je cekam, kojim god putem. Samo sto se ja moram drukcije spremiti ak ce bit carski. Tonks, u kojem si tjednu? Navodno moze do 32.tjedna gore, ali je puno manja sansa nakon 26.-og... Ja jos imam i endo, a to je rizicni faktor da se ne digne. :/
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Abrersuosjecam s tobom kaj se posteljice tice makar meni i dalje govore da se stigne dic iako mrdnula nije 5 tjedana. Valjda oni znaju kaj nam i zakaj govore. Sve bu to super, bitno da na kraju dobimo svoje mirisne smotuljke😊
Haha mirisne smotuljke :) :) ma jedva je cekam, kojim god putem. Samo sto se ja moram drukcije spremiti ak ce bit carski. Tonks, u kojem si tjednu? Navodno moze do 32.tjedna gore, ali je puno manja sansa nakon 26.-og… Ja jos imam i endo, a to je rizicni faktor da se ne digne. :/
Trenutno 27+5. U ponedjeljak bila u bolnici na kontroli i tak mi rekle, makar stvarno ne vjerujem u to kad se doslovno ni milimetra nije pomaknula neko vrijeme. Zivi bili pa vidjeli kak se veli
Haha mirisne smotuljke :) :) ma jedva je cekam, kojim god putem. Samo sto se ja moram drukcije spremiti ak ce bit carski. Tonks, u kojem si tjednu? Navodno moze do 32.tjedna gore, ali je puno manja sansa nakon 26.-og… Ja jos imam i endo, a to je rizicni faktor da se ne digne. :/
Trenutno 27+5. U ponedjeljak bila u bolnici na kontroli i tak mi rekle, makar stvarno ne vjerujem u to kad se doslovno ni milimetra nije pomaknula neko vrijeme. Zivi bili pa vidjeli kak se veli
Strpljivo samo 😊 jos se stigne pomaknuti
2021. M 💗
Ma da. Drzim ti fige jako tako da barem imas neki izbor, meni je najgori osjecaj da nemam izbora i da je to sve nesto rizicno, ali dobro, velim, to me sve tu i tamo opere, a onda sam okej vecinu vremena. Jesu ti rekli da mirujes nesto posebno ili samo malo sporije da ne prokrvaris? Meni ovdje nisu nista, samo da nema seksa i vjezbanja i kao "take it easy" ali u Engleskoj nemaju koncept cuvanja trudnoce tako da mi bas nista drugo nisu ni mogle reci... moj posao je fleksibilan pa bih se mogla voditi onime sto su tebi rekli, recimo :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Amber - to i je moj plan, bas sam jucer rekla ginekologu. Rec cu da me sve zivo boli i nemam pojma sta. Ako nece na jedan nacin oce na drugi 🙄
Pa da, ja se uopce ne osjecam oko toga lose. Doslovce tako funkcionira taj sustav - nije on nebrizan, nego jednostavno ne radi zenama preventivno stvari koje cesto nisu potrebne. Ali ako nisi sigurna ili te strah ili te nesto boli ili imas neki simptom za koji te frka, sigurna sam da te nece ostaviti u strahu, tako da samo naprijed! A i bit ces vec 30TT kad dodjes natrag!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Amber, sto vise lezanja posebice na lijevom boku, bez dizanja iceg teskog i to je to sto mozes uz smjernice koje si dobila
2021. M 💗
Amber, sto vise lezanja posebice na lijevom boku, bez dizanja iceg teskog i to je to sto mozes uz smjernice koje si dobila
Hvala ti ana :) budem onda jos vise pazila na taj lijevi bok i malo pazila da nista ne dizem s poda ili niskih polica... pa kak bude.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Hvala ti ana :) budem onda jos vise pazila na taj lijevi bok i malo pazila da nista ne dizem s poda ili niskih polica… pa kak bude.
A mislim, nemoj s tim bokom pretjerivati, ja nisam 😅 al sam bome lezala podosta 😅
2021. M 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji