Ja imam i jednu vreću za spavanje...nju smo uzeli jer nam se bas svidila Disney simba 🥰
I da moj mali se napokon okrenuo 😄 ovo zadnjih dana je bas bilo mučenje i njemu i meni dok je bio poprijeko...uvijek kad legnem na bok pritišće me i imam osjećaj kao da mu na glavi lezim 😅😅🤣 ali nisam odustajala trudila sam što više da lezim ovih dana samo da se vrati na svoje mjesto 🤣 od sad nema više dugog sjedanje sama sam sebi obećala 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja cu def kupiti onaj cocoonababy madrac pa necu kupiti vrecu za spavanje ljetnu, samo zimsku kad vec bude u kreveticu beba bez coco. Sviđaju mi se i bibs dude pa cu vjerojatno uzeti njih, a kutijice sam nasla babyono, 29kn i stanu dvije dude unutra.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Tweetica, Lullaby, na Aliu ima ovih i sličnih držača za dude , na žalost neda mi da kopiram link pa šaljem screeshot.
https://ibb.co/T4413Kz
Kod drugog sellera sam vidjela certifikat da je BPA free!
It's a boy! 💙
Ja imam i jednu vreću za spavanje…nju smo uzeli jer nam se bas svidila Disney simba 🥰
I da moj mali se napokon okrenuo 😄 ovo zadnjih dana je bas bilo mučenje i njemu i meni dok je bio poprijeko…uvijek kad legnem na bok pritišće me i imam osjećaj kao da mu na glavi lezim 😅😅🤣 ali nisam odustajala trudila sam što više da lezim ovih dana samo da se vrati na svoje mjesto 🤣 od sad nema više dugog sjedanje sama sam sebi obećala 😊
Ana super! Znači sad je glavica dolje? Moj je još uvijek poprijeko tako da točno kužim ovaj dio "ko da mu na glavi ležim" 😂 uopće se ne mogu opustiti imam osjećaj da ću ju deformirati 🤦♀️😅 i još mi posteljica nisko, 14mm od UU kaže gin, brine ju to pa me već poslala u bolnicu na kontrolu.. Tak da krećem lagano i u Petrovu na ultrazvuke 🙉 uopće ne znam kad je ovo vrijeme proletilooo...
It's a boy! 💙
MariLove - to je bas kopija mushie drzaca 😁 hehe 😁 kako ide narucivanje s Alija u Hrvatsku, dal se placa carina posebno? Nisam nikad s Alija uzimala 🙈
Ma nikakva carina, barem ne za ove male iznose... Ja sam dosta puta narucivala od najlonki do lakova za trajni lak i nekih gluparija i sve dođe uredno, cca 3 tjedna ili max 6 tjedana ☺️ jučer sam i ove swaddle tetrice, imaju odlične recenzije, jedva čekam da stigne sve!
It's a boy! 💙
Tiki tnx za info za kutijicu za dude. Također planiram uzeti bibs dude, dobila sam preporuku od iskusnih mama da uzmem onu silikonsku de lux, jer navodno ove "obične" skupljaju prašinu i nabubre pa ih često treba mijenjati.
Cure da li koja ima problema sa ubrzanim pulsom? Meni jučer cijelo večer bio od 100 do 120 čak i kod potpunog mirovanja, popraćen totalno čudnima osjećajem pritiska i zagušljivosti. Čekam da mi doktor počne raditi pa da ga pitam vezano za to.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Ja imam i jednu vreću za spavanje…nju smo uzeli jer nam se bas svidila Disney simba 🥰
I da moj mali se napokon okrenuo 😄 ovo zadnjih dana je bas bilo mučenje i njemu i meni dok je bio poprijeko…uvijek kad legnem na bok pritišće me i imam osjećaj kao da mu na glavi lezim 😅😅🤣 ali nisam odustajala trudila sam što više da lezim ovih dana samo da se vrati na svoje mjesto 🤣 od sad nema više dugog sjedanje sama sam sebi obećala 😊
Ana super! Znači sad je glavica dolje? Moj je još uvijek poprijeko tako da točno kužim ovaj dio "ko da mu na glavi ležim" 😂 uopće se ne mogu opustiti imam osjećaj da ću ju deformirati 🤦♀️😅 i još mi posteljica nisko, 14mm od UU kaže gin, brine ju to pa me već poslala u bolnicu na kontrolu.. Tak da krećem lagano i u Petrovu na ultrazvuke 🙉 uopće ne znam kad je ovo vrijeme proletilooo…
E sad još nisam sigurna jel se vratio glavicom na dole ili je otišao na gore...moram pričekati jače udarce pa da mogu presuditi 😄
Bas to, stalno me bilo strah da mu neću nešto deformirati 😅
Ali nije se ni njemu sviđalo jer je stalno udarao i gurao sve dok se eto vjv u noći nije okrenuo 😁
Samo polako, još bar 2 mj bit će to sve dobro ❤
Meni je eto pomoglo što više ležanja..pa eto možda ti pomogne bar da ti se okrene 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ajme zene, kad vas citam vidim koliko sam se uljenila i da nista nemam spremno (osim kolica 😅). Ja sam inace bas organizirana, ali me zadnjih dana satrale ove promjene vremena, stalno mi se spava. Morat cu se pokrenuti i poceti pripremati stvari.
Olivera ja sam pisala u vezi ubrzanog pulsa. Ugl, imam genetski uvijek malo ubrzan. I par puta dok sam bila na uzv gin mi je rekao da je bas ubrzan, bio je cak i 120,130. Mislim da je problem ova maska kad se sva zacrvenim, ne mogu disati, vruce mi a moram lezati. Bila sam kod dr opce prakse, napravila ekg, bilo je 97. Dr mi dao tablete (beta blokatore). Redovito si mjerim kod kuce, bude uvijek dobar i tlak i puls tako da to pripisujem panici i glupoj maski i zasada ne planiram piti tablete.
Odi kod dr, napravi ekg i nek ti provjere stitnjacu jer i od nje zna biti tako (znam jer ja pijem terapiju).
Jeeej Ana.b.☺️☺️👍🏻👍🏻 Sprema se lagano za van🥰🥰
Ma on je bio na glavicu već
od 20tt...samo to sjedenje u busu ga malo poremetilo pa se okrenuo poprijeko 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Tiki tnx za info za kutijicu za dude. Također planiram uzeti bibs dude, dobila sam preporuku od iskusnih mama da uzmem onu silikonsku de lux, jer navodno ove "obične" skupljaju prašinu i nabubre pa ih često treba mijenjati.
Cure da li koja ima problema sa ubrzanim pulsom? Meni jučer cijelo večer bio od 100 do 120 čak i kod potpunog mirovanja, popraćen totalno čudnima osjećajem pritiska i zagušljivosti. Čekam da mi doktor počne raditi pa da ga pitam vezano za to.
Meni je od početka tako ubrzan puls čak i u mirovanje je znao biti iznad 100...ali kad sam pitala svog gina, on mi je rekao da je to normalno u trudnoći sve dok mi ne smeta. Ali i ja kao miska pijem terapiju za štitnjaču pa može biti da je i od stitnjace
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji