Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Olivera
    15. Travanj 2021. 09:28

Miska, Ana.b. nazvala sam sad i moju dr opće prakse za svaki slučaj, rekla je i ona da je povišen puls normalan u trudnoći, ali ako mi se ponovi tako nekakav čudan osjećaj da odem u tom trenutku na hitnu da mi za svaki slučaj naprave ekg. Sa štitnjačom do sad nisam imala problema (tri kontrole u trudnoći, nalazi školski), mislite da bi unatoč tome bilo dobro ponovo prekontrolirati. Moj je ginekolog poprilično flegma lik i bojim se da će on samo na ovo reći "to je sve normalno" i nekako sumnjam da će me slati da štitnjaču kontroliram.

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Aneee
    15. Travanj 2021. 09:33

Olivera

Miska, Ana.b. nazvala sam sad i moju dr opće prakse za svaki slučaj, rekla je i ona da je povišen puls normalan u trudnoći, ali ako mi se ponovi tako nekakav čudan osjećaj da odem u tom trenutku na hitnu da mi za svaki slučaj naprave ekg. Sa štitnjačom do sad nisam imala problema (tri kontrole u trudnoći, nalazi školski), mislite da bi unatoč tome bilo dobro ponovo prekontrolirati. Moj je ginekolog poprilično flegma lik i bojim se da će on samo na ovo reći "to je sve normalno" i nekako sumnjam da će me slati da štitnjaču kontroliram.

Otprilike 3 puta u trudnoći kontroliraju štitnjaču...i ako je nalaz oke onda ne moraš brinuti...ali kažem ti i ja sam svog pitala za puls i isto mi je rekao da je to normalno u trudnoći. 🤷🏼‍♀️ 
    Ali ako ti stvarno smeta i osjećaš tu nelagodu onda odi na hitnu pa da ti bude lakse

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Olivera
    15. Travanj 2021. 09:33

I da, i mene je počela hvatati totalna panika jer sad kužim koliko još toga nemam za bebu, a vrijeme leti. Računala sam da ću sve to spremiti kad krenem na porodiljni a sad se pitam hoću li stići . Možda čak od tud pojačan puls i napadaji panike. A ni moje frendice mame ne pomažu pitajući stalno jesam li spremila torbu za bolnicu, s tim da je jedna čak otišla toliko daleko da mi je uvalila njen kofer u auto prije par dana sa napomenom "napuni ga"

🧔42 👱‍♀️39

Aneee
    15. Travanj 2021. 09:38

Hahaha i ja nekad dobijem napade panike kad vidim kako je brzo prošlo vrijeme i da je ostalo još jako malo 😅 pogotovo što krevetić stiže tek krajem mjeseca ili čak početkom idućeg mjeseca. Planiram tek tad sve prati i pripremati, ali se isto zapitap hoću li stići 😅🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Tonks6
    15. Travanj 2021. 09:40

Nemrem  vas  više popratit, tolko informacija 
    Jučer sam si naručila par tetrica i posteljinu sa Ethreala i sad jedva čekam da stigne. U principu imam sve od starijeg tak da ne moram brdo toga kupovat. Moram jedino još uzet navlaku za komodu za presvlačenje jer se stara podrapala i zakaj frajer nebi imao novu. Odjeću imam od starijeg jedino hoću novi kompletić za izlazak iz bolnice jer i od starijeg čuvam taj kompletić u kutiji. Flašice stariji nije htio, bio pravi cicko kak su ga u bolnici nazvali, a dude smo imali od MAM-a i bila sam zadovoljna s njima. S tim kad se kupe dvije njihove dude dođu u kutijici tak da se i to isplati. Kaj se ogrtača tiče kaj vam treba to? Starijeg sam rodila u 5. mjesecu i nisam imala ogrtač i stvarno mi nije trebao, a sad pogotovo kad rodim ljeti.
    Neznam dal ste vidjele al idući tjedan u lidlu su stvari za bebače i trudnice, jedva sam to dočekala.
    Vidim cure da pišete da imate problema sa pulsom, ja imam problema sa niskim tlakom. Iznad 95 ga nebi dobila nikak. Tak je kak je, bolje i niski nego visoki.

Olivera
    15. Travanj 2021. 09:59

tweetyca

O boze, e takve su mi super 🙄 nemaju ljudi losu namjeru, al nekad bi da jednostavno prihvate da ne moraju svi funkcionirat ko oni. Spremi si torbu za bolnicu kad te uhvati volja.

Znam da to govore u najboljoj namjeri, konkretno ova frendica temeljeno na svom iskustvu jer je u 32tt završila u bolnici, ali opet točno znam kad god se čujemo de će biti ista pitanja.
    A tek dušebrižnici koji se iščuđavaju "šta još radiš, maltene čujem neizgovoreni ostatak da li sam normalna?!?"

🧔42 👱‍♀️39

• Tonks6
    15. Travanj 2021. 10:10

Olivera kaj te briga, radiš do kad god hoćeš i možeš, a torbu spremaš kad osjetiš potrebu. Kad sam išla u TA sa starijim bila jedna ženska isto na pregledu i još komentira da poslije pregleda ide na posao. Al je otišla u rodilište, a ne na posao hahahaha Meni to super, znači da se super osjećaš

Olivera
    15. Travanj 2021. 10:23

Tonks6

Olivera kaj te briga, radiš do kad god hoćeš i možeš, a torbu spremaš kad osjetiš potrebu. Kad sam išla u TA sa starijim bila jedna ženska isto na pregledu i još komentira da poslije pregleda ide na posao. Al je otišla u rodilište, a ne na posao hahahaha Meni to super, znači da se super osjećaš

Haha, nadam se da ja neću u rodilište još ova dva i pol tjedna koliko radim, a ni cca još 4 tjedna nakon toga...taman da pripremim na miru sve i uđem u termin, a onda već polako može maleni van

🧔42 👱‍♀️39

• Tonks6
    15. Travanj 2021. 10:32

tweetyca moj je iz Babycentera, samo ga je malac prisvojio i sad imam neki iz Lidla kaj i nije baš. Ovaj je lijepo tvrdi, taman za trbuščić i da ne stišćeš bebicu
    Olivera ma ova je bila 37 il 38 tt tak da je bilo pitanje vremena. Imaš ti još dosta vremena sve pripremit i dočekat malca.

• snje
    15. Travanj 2021. 10:36

Cure, ako vas baš pišarafi pa morate ranije u bolnicu, skupit će muževi, mame, svekrve, sestre, prijateljice...što vam treba. Apelirajte na svoj pomladak da čeka svoje vrijeme :-) opustite se, sve ćete stići. Ja sam spakirala torbu u 37.tt, a ekipi koja mi je govorila da nisam normalna, sam rekla u čemu je problem, moja cura je razumna i dolazi točno na vrijeme tako da imam vremena na pretek pa sam ih dodatno usikirala sa svojom opuštenošću  i dan danas mi jedna kaže da joj nabijam komplekse sa svojom opuštenošću Ja za ovog malca imam samo ono što mi je utrapila frendica koja se seli - prematalicu i nešto tetrica i robice, te mi vratila izdajalicu i bočice ostalo ću početi prikupljati u 7.mj (termin mi 8.8.) jer cijeli lipanj i nadam se pola srpnja planiram biti na moru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.