Ja sam jastuk kupila u kauflandu ove godine, bio je 79kn. I odlican mi je za spavanje. Moram spavati na lijevom boku i njega izmedu nogu. Ako slucajno se okrenem na leda ili desni bok onda se sva u krizima pokocim 🤕🤕i to mi je tak koma... A pase mi lezati i na leđima samo da me ne koci tak jako... Dođe mi da placem od muke...
Curke u De ako koja napravi popis sta cete uzet u bolnicu molim vas slikajte, ja prije necu sebe spakirat majke mi😂😂😂
Ustvari kolko sam ja citala navodno nam treba samo odjeca za nas i bebu za van?🤔 a ja kupila onaj mali kofer😂🙈
Evo popis koji sam ja dobila na tečaju...sad valjda nema velike razlike od bolnice do bolnice
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Luckyy42 i ja moram poslije 32./33. Tjedna otići u bolnicu najaviti moj termin (čisto da znaju kad me mogu ocekivati) i moram im ponijeti sve papire (vjenčani list, zdravstvenu kartu, trudnicku knjižicu...) to isto da se ne mora poslije poroda toliko toga onda rješavati.
I moram termin za narkozu napraviti isto tako da ne bude sve u zadnji tren i dok sam u trudovima npr hahah
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Da jedna manja za radionicu i jedna veća za sobu.
Sad nisam sigurna, ali ja ću za svaki slučaj ponijeti i original i kopije.
Ja mislim taj termin kad se ideš dogovarati tad možeš izraziti svoje želje. Ja sam si sve zabilježila na onoj aplikaciji pregnancy + (morala sam platiti za te dodatke ali vrijedi) sta sve želim ili ne želim. Pa će mi biti lakše to njima sve reći.
A foto su nam rekli da u današnje vrijeme vrijedi i za pametni telefon hahah to je za slikanje poslije poroda. 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Radaonu* hahah ne radionicu 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Znaci nece mi kofercic bit prevelik😁😁
Onda se valjda razradi plan poroda🥰 vidjet cemo uskoro!😁
Hahahaha moze i radionica bit sta sad😂😂😂
I da tu manju torbu nosis odmah sa sobom unutra i onda poslije poroda kad te smjeste u sobu onda ti muž unese kofercic koji je bio u autu..tako su nam savjetovali da nam bude lakse...ili ako ideš sama mozes odmah sve unijeti.
Da da radionica 😂😂
Joj nije nam jos puno ostalo 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Kod nas isto muž može biti na porodu I može doći u posjetu...ali samo muž. Obiteljske sobe zbog corona su trenutno nedostupne 😒 ali bitno da on može biti samnom 🥰
Ma bitno da mi udemo u 37. tjedan pa onda beba može doći 😄
E imam još par ovih skripti pa sad ću tu staviti možda ti pomogne...sve je na njemački ali oke 🙂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji